پنجشنبه, 01 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

کرپ ساز چیست + راهنمای استفاده


کرپ ساز چیست + راهنمای استفاده

کرپ نوعی نان نازک و بسیار خوشمزه است که درون آن مخلوطی از موادغذایی مختلف را قرار می دهند و می پیچانند. بسته به نوع مخلفاتی که درون آن می ریزند، می تواند هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان میان وعده سرو شود. درست کردن کرپ سخت نیست، اما اگر کرپی می خواهید که ظاهری شکیل داشته باشد به یک دستگاه کرپ ساز نیاز دارید. در این مطلب، درباره مهم ترین ویژگی های یک دستگاه کرپ ساز خوب و نکاتی برای خرید آن صحبت می کنیم.

کرپ و پنکیک از خوشمزه ترین و پرفروش ترین صبحانه های کافی شاپ ها و رستوران ها هستند که به روشی خاص آماده و پخته می شوند. اگرچه درست کردن کرپ و پنکیک بسیار ساده است اما پخت آن نیاز به دقت و مهارت بالایی دارد. به همین دلیل کافی شاپ ها برای تهیه ی این خوراکی های خوشمزه با بهترین کیفیت، امروزه از دستگاههای مخصوص کرپ ساز استفاده می کنند و می توان گفت امروزه این دستگاه یکی از اصلی ترین اجزا در تجهیز و راه اندازی کافی شاپ هستند.

 

کرپ ساز چیست

 

کرپ چیست؟

همان طوری که اشاره شد کرپ یا کریپ یک پنکیک یا نان بسیار نازکی است که معمولا از آرد گندم تهیه می شود و بعد از آماده شدن توسط مواد مغذی و میوه هایی مثل موز، توت فرنگی یا شکلات و کاکائو پیچانده و سرو می شود. این نان توسط دستگاه کرپ ساز آماده می شود. البته از کرپ برای وعده ی ناهار و شام هم می توان استفاده کرد که می توان آن را با قارچ، ژامبون، سایر فرآورده های گوشتی و پنیر پر کرد. کرپ را می توان چند روز قبل تهیه و در یخچال نگهداری کرد.

کرپ ساز چیست؟

این دستگاه شامل یه صفحه ی دایره ای شکل است که خمیر نان روی آن بصورت نازک پهن می شود. این صفحه از چدن یا با روکش نچسب ساخته شده است. لازم بذکر است حرارت کرپ ساز به صورت دستی قاب تنظیم است. البته برخی از مدل های کرپ ساز برقی مجهز به ترموستات هستند که در می تواند دمای تعریف شده را برای صفحه کرپ ساز حفظ کند.

کریپ ساز چیست

انواع کرپ ساز

قبل از هر چیز باید تصمیم بگیرید که کرپ ساز برقی می خواهید یا گازی. این ویژگی به امکانات منزل یا محل استفاده دستگاه بستگی دارد. البته هر کدام از این دو نوع مزایا و معایبی دارند. کرپ سازها یا دستگاه های پنکیک ساز به صورت برقی و گازی تولید می شوند. عملکرد هر دو مدل کاملا یکسان است و تفاوتی در کیفیت کرپ های آماده شده توسط هر دو دستگاه وجود ندارد.

دستگاه کرپ ساز برقی در استفاده طولانی مدت از نظر مصرف انرژی مقرون به صرفه است و مزیت دیگر کرپ ساز برقی قابلیت حمل آن است که به راحتی در هر مکانی که برق وجود داشته باشد قابل استفاده است در حالیکه مدل گازی آن نیازمند منبع گاز است. گاز مصرفی می تواند از لوله کشی شهری یا کپسول های گاز مایع تامین شود .

در مورد مزیت کرپ ساز گازی نیز می توان به سرعت گرم شدن و آماده شدن کرپ اشاره کرد که در مدت کوتاهی صفحه کرپ ساز گرم شده و پنکیک و کرپ را آماده می کند. هر دو مدل از کرپ ساز می توانند به صورت خانگی و یا صنعتی مورد استفاده قرار بگیرند. با توجه به حجم استفاده حتما باید به کیفیت دستگاه، جنس بدنه و جنس صفحه ها اشاره کرد.

جنس کرپ ساز

همانطور که اشاره شد صفحه کرپ ساز از چدن و یا از صفحه ای با روکش نچسب ساخته می شود. عمر صفحه چدن قطعا بیشتر از صفحه روکش دار است . با توجه به میزان استفاده نوع چدنی آن پیشنهاد می شود. در مورد جنس بدنه دستگاه هم می توان گفت کرپ سازهای صنعتی از استیل ساخته می شوند که بسیار مقاوم و با دوام است اما برخی از مدل های خانگی دارای بدنه پلاستیکی هستند.

راهنمای خرید کریپ ساز

محدوده دمایی چگونه باشد؟

محدوده دمایی کرپ ساز یکی از ویژگی های مهم آن است، زیرا کرپ با دستورپخت های متفاوتی پخته می شوند که هر یک به دمای خاصی نیاز دارند. به طورمعمول محدوده دمایی کرپ سازهای تجاری بین ۱۲۰ تا ۵۷۵ درجه فارنهایت است. بنابراین هر چه دستگاه کرپ سازی که خریداری می کنید گستره دمایی وسیع تری داشته باشد، بهتر است. در این صورت می توانید دماهای مختلفی برای کرپ های مختلف داشته باشید.

نکته: محدوده دمایی به نیازتان بستگی دارد. اگر می خواهید فقط برای یک نوع کرپ از آن استفاده کنید، می توانید این مورد را در اولویت قرار ندهید.

خرید اینترنتی کریپ ساز

ابعاد دستگاه چقدر باشد؟

هنگام انتخاب یک دستگاه کرپ ساز باید به اندازه آن با توجه به فضای آشپزخانه و محلی که می خواهید آن را قرار دهید، توجه داشته باشید. دستگاه های کرپ ساز تک صفحه ای معمولا در ابعاد حدودا ۴۰ در ۵۰ سانتی متر ساخته می شوند و ابعاد مدل های دوصفحه ای تقریبا دو برابر آن است (این ابعاد حدودی است و اندازه های دقیق آن کمی بالا یا پایین تر است).

معمولا نان کرپ را در اندازه خاصی درست می کنند و به همین دلیل تفاوت خاصی در قطر صفحه کرپ سازها وجود ندارد. اندازه های نرمال قطر صفحه کرپ ساز حدود ۳۳۰، ۳۵۰ و ۴۰۰ میلی متر است. البته برخی از کرپ سازها برای کرپ های کوچک تر مناسب اند که قطر صفحه شان حدود ۲۰۰ میلی متر است و برای تهیه غذای کودکان مناسب تر است.

در هر صورت ابعاد دقیق هر مدل را به میلی متر به شکل طول، عرض و ارتفاع در شناسنامه آن می نویسند که می توانید آن را به شکل تقریبی با فضایی که برایش در نظر دارید، مقایسه کنید.

بهترین مدل های کریپ ساز

تنظیم حرارت دستگاه چگونه باشد؟

میزان حرارت در بسیاری از انواع کرپ سازها به شکل دستی کنترل می شود، اما بعضی از آنها مجهز به ترموستات هستند. بعضی از کسب و کارها انواع دستی را انتخاب می کنند و می گویند قابل اعتمادتر است. استدلال آنها هم این است که دقت عمل ترموستات ممکن است تحت تأثیر شرایط آب و هوایی متفاوت قرار بگیرد و درست عمل نکند.

بااین حال اگر قصد خرید دستگاه کرپ ساز برای استفاده تجاری در شیرینی پزی یا کافه را دارید، این موضوع نباید شما را نگران کند. برخلاف تصور، دستگاه کرپ ساز مجهز به ترموستات، به راحتی دما را برای پخت انواع کرپ تنظیم می کند و کارتان راحت تر می شود.

کریپ ساز

نحوه استفاده از کرپ ساز

ابتدا صفحه ی کرپ ساز را کمی چرب کنید، خمیر رقیق را روی صفحه ی دایره ای شکل بریزید. بعد از گذشت چند دقیقه نان پخته می شود. نان را از وسط تا بزنید. میوه و شکلات مورد نظر را روی نان نیم دایره ای شکل بریزید سپس نان را بصورت مثلثی بپیچانید .

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آموزش ماهی دودی خوشمزه مخصوص گیلان
ماهی دودی شمال یکی از سوغاتی های معروف بازار شمال است و امکان ندارد سری به بازار شمال بزنید و ماهی دودی های آویزان شده از نخ را نبینید. دودی کردن ماهی یکی از روش های سنتی برای حفظ و ماندگاری بیشتر ما...
ادامه مطلب >
دلایل خاموش شدن ناگهانی خودرو
در این مطلب به بررسی دلایل خاموش شدن موتور خودرو در حال حرکت پرداختیم. اگر در این شرایط قرار گرفتید، اولین کار شما حفظ خونسردی است و بعد از آن با رعایت تمامی جوانب احتیاط، لازم است خودرو به منتهی‌الی...
ادامه مطلب >
خواص رادیکیو برای سلامتی و نحوه مصرف آن
رادیکیو یا کاسنی ایتالیایی شباهت زیادی به کلم قرمز دارد ، این سبزی برگ تیره سرشار از فولات ، مس ، روی و ویتامین K است و یکی از سبزیجات مهم در رژیم غذایی مدیترانه ای و غذاهای ایتالیایی محسوب می شود.  ...
ادامه مطلب >
خمیر فیمو چیست؟ آشنایی و نحوه کار با خمیر فیمو
شاید بسیاری از شما تا‌به‌حال نام خمیر فیمو به گوشتان نخورده باشد، پس پیش از هر چیز توضیحی درباره خمیر فیمو برای شما خواهیم داد. این خمیر بیشتر برای مجسمه‌سازی و ساخت عروسک‌های تزیینی استفاده می‌شود. ...
ادامه مطلب >
انواع جای جوش (اسکار آکنه) و بررسی انواع اسکار پوستی
اسکار آکنه معمولا به صورت فرورفتگی ، سطح پوست را ناصاف می کند و با این که از نظر سلامتی خطرناک محسوب نمی شوند ولی ظاهر نازیبایی برای پوست به خصوص پوست صورت ایجاد می کنند. برای درمان اسکار آکنه می توا...
ادامه مطلب >
دستور تهیه مارمالاد موز صبحانه مقوی و خوشمزه
مارمالاد موز و مربای مارمالاد موز یک صبحانه مقوی و خوشمزه به خصوص برای کودکان است. مطمئن باشید کودک کم اشتهای شما حتما از این مارمالاد خوشمزه و مقوی استقبال می کند.
ادامه مطلب >
انواع حشره کش ها کدامند؟
امروزه با رشد تکنولوژی روش های گوناگونی برای برطرف کردن مشکل وجود حشرات، مورچه و سوسک به دست آمده است. استفاده از چسب حشرات، اسپری، پودر، قرص و دستگاه‌های برقی از شیوه های رایج حشره کش و مورچه کش به ...
ادامه مطلب >
دستور تهیه سالاد ماکارونی رژیمی و خوشمزه
سالاد ماکارونی رژیمی را میتوانید با افزایش مقدار سبزیجات یا گوشت یا استفاد از سس رژیمی سالاد تهیه کنید ولی در هر صورت این سالاد خوشمزه کالری بالایی دارد و باید مراقب کالری ای که قرار است مصرف کنید ، ...
ادامه مطلب >
آموزش تصویری تزیین پای و تارت
در ادامه با چند نمونه آموزش تصویری تزیین شیرینی و تارت و پای آشنا می شوید. شما با نحوه ی تزیین آنها آشنا می شوید و می توانید از آن ها برای مدل های دیگر ایده بگیرید.
ادامه مطلب >