"سنجد" برای ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بینظیر است؛ پودر هسته سنجد، غضروفساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد میتوان آن را با شیر میل کرد.
امروزه شیوع و گسترش "پوکی استخوان" و بیماریهایی مانند آرتروز بهویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگومیر در جهان است و از هر 4 نفر بالای 25 سال، یک نفر مبتلا به آن است!
در طب سنتی ایرانی ــ اسلامی راهکارهای مختلف سادهای برای پیشگیری یا درمان این بیماریها وجود دارد که در ادامه، یکی از خوراکیهای شگفتانگیز و در دسترس همه که تأثیرات معجزهآسایی را دارد، معرفی میکنیم.
پودر سنجد و تاثیرات آن بر روی سلامتی:
در طب سنتی راهکارهای مختلفی برای پیشگیری یا درمان بیماری های همچون آرتروز و پوکی استخوان وجود دارد که در ادامه با خواص پودر سنجد که تاثیرات معجزه آسایی دارد آشنا خواهید شد.
سنجد میوه ای است که به صورت خشک شده از آن استفاده می شود و طبعی سرد و خشک دارد.پودر سنجد غضروف ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمر درد می توان از آن استفاده کرد.
از خواص پودر سنجد می توان به تقویت دستگاه گوارش اشاره کرد.هم چنین سر درد های میگرنی را درمان می کند.نسیان و آلزایمر را کاهش می دهد.پودر سنجد سرشار از فیبر و کلسیم است و خوردن آن به مادران شیرده توصیه می شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می گیرد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیرخوار می شود.
پودر سنجد به دلیل داشتن ویتامین k ضد خون ریزی می باشد و برای دفع سموم و باکتری های معده و روده مفید و ضروری است.
با مهم ترین خواص پودر سنجد بیشتر آشنا شوید:
-پودر سنجد دارای خاصیت اکسیدانی قوی می باشد.
-تقویت کننده قلب است.
-سنجد تب بر است.
-سنجد کلیه ها را گرم می کند و معده را تمیز می کند
-پودر سنجد غضروف ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمر درد مفید است.
- استخوان را محکم و دستگاه گوارش را تقویت می کند.
-برای سلامتی دستگاه گوارش بسیار مناسب است.
-خاصیت ضد التهابی دارد التهابات روده را می زداید.
-بادشکن و ضد نفخ است
-مصرف پودر سنجد کلیه ها را گرم و بواسیر را درمان می کند.
-سر دردرهای سرد، سوداوی و بلعمی را تسکین می دهد.
-به کسانی که تکرر ادرار دارند خوردن پودر سنجد توصیه می شود.
-ضد یرقان می باشد.
-پودر سنجد در درمان التهاب های حاد و مزمن کاربرد دارد.
-خارش پوست را درمان می کند و برای رشد مو مفید است.
-از سنجد برای التیام زخم نیز استفاده می شود.
-برای رفع سرگیجه و تهوع دوران بارداری توصیه می شود.
-سنجد عفونت ریه را خشک می کند و کمبود ویتامین c بدن را رفع می کند.
پودر سنجد را چگونه تهیه و مصرف کنیم؟
اگر می توانید خودتان تعدادی سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسیا کنید اما اگر آسیا ندارید یا نگران هستید،ممکن است هسته سنجد آسیای شما را خراب کند،شما می توانید پودر سنجد آماده تهیه کنید.
یک قاشق غذا خوری پودر را در یک لیوان شیر،بریزید و با یک قاشق غذا خوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان وعده میل کنید.
شیر و پودر سنجد و عسل:
برای تهیه ترکیب مقوی و جادویی یک قاشق غذا خوری پودر سنجد را در یک لیوان شیر بریزید و با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرده و آن را به عنوان میان وعده میل کنید. این ترکیب ضد پوکی استخوان و ضد التهاب است و انرژی بدن را افزایش می دهد و برای درمان آرتروز، پوکی استخوان مفید است و تمام خواص بالا را دارد. با مصرف این معجون با آلزایمر خداحافظی کنید. برای استفاده از این ترکیب برخی افراد شیر گرم و برخی افراد شیر سرد را ترجیح می دهند، مطابق مزاجتان از شیر با دمای مناسب استفاده کنید.
در پایان به ترکیبات شیمیایی سنجد می پردازیم؟
از نظر ترکیبات شیمیایی در پوست آن آلکالوئید اله آلگین و یک آلکالوئید چسبناک روغنی دیگر وجود دارد از اعضای گل و گیاه آن کمی اسانس روغنی جدا گردیده است.
امتیاز شما به این مطلب چنده؟