قطعا برای ساخت ادویه های مختلف به پودر هل احتیاج دارید. پودر هل در ادویه ای گوناگونی از جمله انواع زیادی از ادویه های هندی استفاده می شود. برای تهیه پودر هل به شیوه های زیر عمل کنید.
روش های پودر کردن هل:
شیوه اول پودر کردن هل:
برای ساخت پودر هل می توانید از آسیاب برقی استفاده کنید. برای تهیه پودر هل یک قاشق از شکر آسیاب نشده را بردارید و با هل سبز در آسیاب بریزید تا هل خوب پودر شود.
آموزش روش های پودر کردن هل
پودر کردن هل به روش دوم:
چنانچه در خانه خود آسیاب قهوه داشته باشید استفاده از آن شیوه مناسبی برای تهیه پودر هل است. بهتر است نخست پوسته خارجی آن را با ضربه زدن بر روی آن جدا کنید، آنگاه دانه های هل را داخل آسیاب ریخته و پودر کنید.
چطور دانه هل را آسياب کنيم
شیوه سوم برای پودر کردن هل در خانه:
برای تهیه پودر هل می توانید از وردنه استفاده نمائید. برای این کار بهتر است نخست پوست دانه های هل را جدا نموده و آن ها را بر روی یک سطح صاف مانند یک تخته بریزید. آنگاه قدری شکر بر روی آن ها بریزید. این شکر سبب بالا بردن استحکاک و در نتیجه بهتر پودر شدن آنها می گردد.
شیوه چهارم پودر کردن هل:
برای ساییدن هل می توانید از هاون های دستی استفاده کنید. هل ها را داخل هاون بریزید و خوب بکوبید تا تبدیل به پودر هل شود.
شیوه پودر کردن هل
روش نگهداری پودر هل :
اگر میخواهید پودر هل شما عطر و طعم خود را حفظ کند، آن را داخل ظرف های شیشه ای با درب محکم بریزید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. آنگاه این ظرف را در محیطی به دور از نور مستقیم خورشید برای مدت طولانی نگهداری نمائید.
امتیاز شما به این مطلب چنده؟