شنبه, 03 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

راهنمای خرید پاور بانک و معرفی بهترین پاوربانک ها


راهنمای خرید پاور بانک و معرفی بهترین پاوربانک ها

پاوربانک محصولی کاربردی است که بسیاری از کاربران هنگام خرید آن دچار سردرگمی می‌شوند. در این مطلب تلاش می‌کنیم در قالب راهنمایی جامع به شما در خرید یک پاور بانک مناسب کمک کنیم. با ما همراه باشید.

حتما برای شما هم اتفاق افتاده که در شرایطی قرار بگیرید که دسترسی به شارژر، برق یا هر راهی که از طریق آن بتوانید حتی 5 درصد هم که شده تلفن همراهتان را شارژ کنید وجود نداشته باشد. در چنین شرایطی نیاز به یک پاور بانک از نان شب هم واجب‌تر می‌شود. در این مقاله قصد داریم به راهنمای خرید پاور بانک خوب برای گوشی هوشمند، لپ‌تاپ و یا هر وسیله دیگری که در سفرهای خود دسترسی به انرژی برق ندارید بپردازیم.

 

پاوربانک چیست و چه کاربردی دارد؟

پاور بانک نوعی باتری قابل شارژ است که در صورت اتمام شارژ باتری موبایل یا هر وسیله دیگری که پاور بانک قادر به تامین انرژی الکتریکی آن باشد مورد استفاده قرار می‌گیرد. پاوربانک با نام‌های دیگر همچون شارژر همراه، باتری یدک و باتری اضافی هم شناخته می‌شود.

 

 

راهنمای خرید پاور بانک خوب، پاور بانک خوب چی بخرم؟

 

پاور بانک‌ها بر اساس موارد استفاده‌ای که دارند به چند دسته مختلف تقسیم بندی می‌شوند که دارای شدت جریان، میزان ولتاژ خاص و حتی امکانات اضافی مثل داشتن چراغ قوه یا حتی فضای ذخیره سازی اطلاعات هم هستند. در این صورت برای چنین پاوربانک‌هایی شما صرفا یک منبع تغذیه برای تامین نیروی شارژ دستگاه هوشمند خود نمی‌گیرید، بلکه به چیزهایی بیشتر دسترسی دارید. اگر بخواهیم پاوربانک را دسته بندی کنیم شاید بتوان گفت که انواع پاور بانک به شرح زیر است.

 

پاور بانک مخصوص گوشی هوشمند و تبلت: این دسته از پاوربانک‌ها در ظرفیت‌های مختلف و با میزان جریان و ولتاژ متناسب با گوشی‌های هوشمند طراحی شده‌اند و قدرت شارژ کردن باتری تلفن همراه را دارند. ولتاژی که این پاور بانک‌ها دارند مناسب شارژ لپ‌تاپ نیست.

 

پاور بانک مخصوص لپ‌تاپ: این دسته از پاوربانک‌ها، خروجی ولتاژ و جریان متناسب با باتری‌های حجیم لپ‌تاپ را دارند. اکثر پاوربانک‌های بازار ولتاژ 5 ولت دارند؛ در صورتی که برای شارژ باتری لپ‌تاپ براساس مشخصات سیستم‌تان، به پاور بانک با ولتاژ 16 تا 20 ولت نیاز دارید.

 

پاور بانک سولار: پاوربانک‌های سولار یا خورشیدی، دوستدار طبیعت هستند و امکان شارژ پاور بانک از طریق انرژی خورشیدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. پاوربانک‌های سولار برای افرادی که بخش زیادی از زمان خود را در سفرهایی با عدم دسترسی به برق شهری سپری می‌کنند، محصولی ایده‌آل است و تمام نشدن شارژ دستگاه‌های آن‌ها را تضمین می‌کند.

 

پاور بانک هوشمند: خروجی ولتاژ و جریان پاوربانک‌های هوشمند، متناسب با نیاز باتری دستگاه قابل تنظیم است و با توجه به نوع دستگاه، قادر به تامین شدت جریان مناسب باتری است. ایمنی این پاوربانک‌ها نسبت به هم‌تایان ارزان‌تر خود بالاتر است.

 

راهنمای خرید پاور بانک خوب:

مثل هر چیز دیگری برای اینکه خرید خوبی داشته باشید، برای خرید این وسیله هم نیاز به یک راهنمای خرید پاور بانک خواهید داشت که بر اساس آن بتوانید متناسب با نیازتان خریدی به صرفه و درست داشته باشید. برای خرید پاوربانک باید به ویژگی‌هایی مثل ظرفیت، توان ولتاژ خروجی، تعداد شارژ دستگاه در هر بار تخلیه کامل و امکانات اضافه دقت داشته باشید که در انتهای این مقاله به بررسی همه این موارد می‌پردازیم.

 

چگونه یک پاور بانک خوب بخریم؟

برای اینکه بتوانید به یک راهنمای مرجع در خصوص نقد و بررسی و راهنمای خرید پاور بانک خوب دسترسی داشته باشید، در ادامه به تمام ویژگی‌هایی که هنگام خرید شارژر همراه خوب باید به آن توجه کنید می‌پردازیم. هر یک از این معیارها یک ویژگی برای پاوربانک انتخابی شما محسوب می‌شود، بنابراین به تک‌تک آنها دقت کنید.

 

1. پاور بانک فست شارژ بخرید:

وقتی در خارج از منزل و در سفر هستیم، زمان بیشترین ارزش را برای ما دارد و انتظار داریم باتری دستگاه هر چه سریع‌تر شارژ شود. سرعت شارژ پاوربانک، به شدت جریان خروجی آن بستگی دارد. برخی مدل‌های معمولی پاوربانک تنها خروجی با شدت جریان یک آمپر را در اختیار شما قرار می‌دهند که مدت شارژ شدن گوشی طول می‌کشد. ولی پاوربانک‌هایی با شدت جریان 2 آمپر یا بیشتر که انها را با نام پاور بانک فست شارژ می‌شناسیم، سرعت شارژ بالاتری دارند.

اگر گوشی هوشمند شما هم این قابلیت را داشته باشد، استفاده از پاوربانک در برخی مواقع می‌تواند حتی از شارژ با اتصال مستقیم به برق هم سریع‌تر باشد. این مدل‌ها از فناوری شارژ سریع 2.0 یا 3.0 کوالکام بهره می‌برند.

 

2. به ظرفیت پاور بانک توجه کنید:

ظرفیت واقعی پاوربانک برابر است با ظرفیت اسمی پاوربانک در میزان راندمان یا بهره‌وری آن که به صورت درصدی بیان می‌شود. راندمان بیشتر پاوربانک‌ها بین 70 تا 90 درصد است که با گذشت زمان کاهش پیدا می‌کند. اگر راندمان پاوربانک از سوی سازنده مشخص نشده باشد، می‌توانید از درصد راندمان میانگین 80 درصد استفاده کنید.

مثلا پاوربانکی با ظرفیت اسمی 20.000 میلی‌آمپر ساعت، به صورت تقریبی ظرفیتی برابر با 16.000 میلی‌آمپر ساعت در اختیار دارد.

 

3. تعداد شارژ را محاسبه کنید:

موضوع دیگر این است که بعد از دانستن ظرفیت باید به صورت تقریبی محاسبه کنید که تا چند بار قادر به شارژ دستگاه خود هستید. به عنوان نمونه همان پاوربانک 20.000 میلی آمپر که راندمان 16.000 میلی آمپر را دارد، برای شارژ یک گوشی سامسونگ J5 2016 با باتری 3100 میلی آمپری می‌تواند تا 5 بار باتری شما را شارژ کند و جا برای یک شارژ 30 درصدی هم داشته باشد.

باقی شارژ پاور بانک که معمولا 20 درصد ان را تشکیل می‌دهد صرف انرژی حرارتی و سایر موارد مثل نمایش میزان شارژ به کمک نشانگر LED یا… می‌شود.

 

4. به استحکام و مقاومت پاور بانک توجه کنید:

اگر خاطرتان باشد برای یکی از مدل‌های پرچمدار سامسونگ مشکلی رخ داده بود که باتری‌های آن به خاطر اشکال فنی که داشت منفجر میشد. برای پاور بانک هم می‌تواند چنین شرایطی پیش آید، چرا که شما با یک منبع انرژی چندین برابر بیشتر از باتری گوشی مواجه هستید که اگر منفجر شود می‌تواند خسارات جبران ناپذیری داشته باشد.

بالا و پایین شدن شدت جریان ورودی به پاوربانک، گرما، قرار گرفتن در آب، شارژ بیش از حد یا ایجاد اتصالی در ان از بیشترین اشکالاتی است که می‌تواند در پاوربانک رخ دهد.

 

5- تعداد پورت خروجی:

پاوربانک‌های اولیه معمولا به 1 پورت USB محدود بودند که امکان شارژ همزمان یک دستگاه را به شما میداد و اگر نیاز به شارژ دو وسیله داشتید، مجبور به استفاده از تبدیل‌های USB بودید که در این صورت هم مدت زمان شارژ کامل افزایش پیدا می‌کرد.

اما این روزها پاوربانک‌ها دارای دو پورت هستند که امکان شارژ همزمان و صد البته فست شارژ را به شما می‌دهند. جدا از این مسئله پورت برخی پاوربانک‌ها به صورت متفاوت است که یکی از آنها شدت جریان بیشتر و یکی کمتر را می‌دهد که برای شارژ وسیله با ولتاژ خاصی مناسب هستند. اما به این نکته هم دقت کنید که در صورت استفاده همزمان از دو پورت، در پاور بانکی که شدت جریان خروجی 2 آمپری دارد ممکن است خروجی هر کدام به 1.5 کاهش یابد.

هستند پاوربانک‌هایی هم که ولتاژ خروجی را به صورت هوشمند شناسایی می‌کنند و بر اساس آن توان خروجی را برای وسیله شما تامین می‌کنند.

 

 

6. نوع باتری را بررسی کنید:

پاوربانک هم مشابه هارد دیسک به نوعی یک وسیله مونتاژ شده است، به عنوان نمونه محبوب‌ترین پاوربانک این روزها مثل پاور بانک 20000 شیائومی که استفاده زیادی دارد، از دو باتری مجزا استفاده می‌کند که شرکت سازنده آنها به ترتیب LG و سامسونگ هستند.

پاوربانک‌ها هم درست مثل باتری خودرو یک وسیله مستهلک هستند که به مرور از بین رفته و کارایی خود را از دست می‌دهند که در شرایط بدتر دچار نشتی یا انفجار شده و کارشان یکسره می‌شود. اگر از پاوربانک زیاد استفاده می‌کنید، سعی کنید پاوربانکی خریداری کنید که از باتری‌های پاناسونیک، سامسونگ، ال‌جی و CATL که به عنوان بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌های باتری‌های لیتیوم یون در جهان هستند استفاده شده باشد.

 

بهترین مارک پاور بانک:

به صورت کلی نمی‌توان گفت که شرکتی وجود داشته باشد که بتوان آن را به عنوان برترین تولیدکننده و بهترین مارک پاور بانک در نظر گرفت؛ اما بر اساس خریدی که صورت می‌گیرد، شرکت‌های زیر بهترین مارک برای خرید پاوربانک هستند که بسته به هزینه، میزان توان مورد نیاز و تعداد پورت می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کنید.

سیلیکون پاور

شیائومی

ای دیتا

سامسونگ

انکر

انرجایزر

هوآوی

سونی

اپل

 

پاور بانک مخصوص گوشی‌های اپل:

افرادی که دارای گوشی آیفون و آیپد هستند همواره این سوال را دارند که بهترین پاوربانک برای گوشی‌های اپل کدام است؟ به طور قطعی نمی‌توان بهترین گزینه را انتخاب کرد، اما نکته‌ای که باید در خرید پاوربانک برای گوشی‌های اپل و آیپد به آن توجه کرد این است که از آنجایی اکثر پاوربانک‌ها دارای دو پورت خروجی USB یک و دو آمپر هستند، باید به شیوه درست از آن استفاده کرد.

اگر آیفون قدیمی دارید، بهتر است که آن را به پورت 1 آمپر متصل نمایید. اما مدل‌های جدیدتر اپل مثل iPhone 6 به بعد که باتری‌های قویتری دارند را بهتر است به پورت 2 آمپر متصل کنیم تا سریع‌تر شارژ شوند.

باتری‌های محصولات آیپد نیز ظرفیت بالایی دارند که بهتر است آنها را به پورت خروجی 2 آمپر متصل نماییم. در نظر داشته باشید که،هیچ ممانعتی برای اتصال دو دستگاه به صورت همزمان به پاوربانک وجود ندارد، اما با این کار زمان شارژدهی دستگاه های شما طولانی‌تر خواهد شد.

 

ایمنی پاور بانک:

یکی از نکات حائز اهمیت در خرید پاور بانک و انتخاب بهترین پاور بانک، قطعاً دقت به نکات ایمنی و استانداردهای این دستگاه می باشد.

حفاظت در مقابل اتصال کوتاه: اتصال کوتاه به این معناست که به هر دلیلی میان جریان ورودی و جریان خروجی پاور بانک اتصال برقرار شود، اینجاست که پاوربانک خودش خودش را شارژ می‌کند و این یعنی عملکرد اشتباه چرا که بعد از زمان اندکی پاوربانک حرارت زیادی تولید کرده و باعث مشکلات زیادی همچون ترکیدن باتری یا آتش گرفتن دستگاه می شود.

 

حفاظت در برابر ولتاژ بالا: این مورد زمانی که ولتاژی بیش از حد مجاز وارد دستگاه پاوربانک شما شود وارد عمل شده و سریعاً جریان شارژ را قطع خواهد کرد که به دستگاه شما آسیبی وارد نشود.

 

حفاظت در مقابل شارژ بیش از حد: باید پاور بانکی را بخرید که از قابلیت Overcharge پشتیبانی کند و زمانی که شارژ باتری پاوربانک شما کامل شد جریان شارژ را قطع کند تا به دستگاه شما آسیبی وارد نشود.

 

حفاظت در مقابل دمای بالا: همانطور که از اسمش پیداست زمانی که دما و حرارت پاوربانک بیش از حد استاندارد شود، تمام جریان‌های ورودی و خروجی را قطع کرده تا دمای آن به حالت عادی خود برسد و مجدد کار شارژ را انجام دهد. باتری های لیتیوم-پلیمری درصد این مشکل ایمنی را به صفر رسانده است.

 

حفاظت در مقابل ولتاژ خروجی: این مورد زمانی وارد مدار می‌شود که شارژ پاور بانک شما در حال اتمام باشد و با افت ولتاژ روبرو شود، در این زمان ویژگی حفاظت در مقابل ولتاژ خروجی وارد عمل شده و جریان را بطور کامل قطع خواهد کرد تا به دستگاه شما آسیبی وارد نشود.

 

دیگر ویژگی‌های جانبی:

علاوه بر ویژگی‌های اصلی بالا بعضی از پاور بانک‌ها امکانات خاصی دارند که بسته به نیازهای شما می‌تواند مفید یا کاملا بدون استفاده باشد لیستی از این ویژگی‌های خاص در زیر قرار دارد تا متوجه شوید می‌توانید انتظار چه نوع ویژگی‌هایی را از یک پاور بانک داشته باشید.

قابلیت شارژ سریع: این قابلیت فقط برای کسانی است که تلفن همراهشان از شارژ سریع(Fast Charge, Quick Charge) پشتیبانی می‌کند کاربرد دارد.

 

قابلیت شارژ بی‌سیم: این قابلیت هم فقط درمورد تلفن‌های همراه خاصی کاربرد دارد و تلفن همراه شما را بدون نیاز به سیم و فقط با قرار دادن بر روی پاور بانک شارژ می‌کند.

 

خاموشی اتوماتیک: اگر به هر دلیلی با ضربه یا مشکلات سیستمی اتصال کوتاهی در پاور بانک ایجاد شود پاور بانک به صورت اتوماتیک خاموش می‌شود تا از آتش سوزی جلوگیری کند.

 

پاور بانک لیتیوم یونی یا پلیمری؟

احتمالا پاور بانک لیتیوم یونی(li-ion) و پاور بانک لیتیوم پلیمری (li-po) را شنیده‌اید و شاید ندونید فرق بین این دو نوع در چیست؟ و کدام نوع برای گوشی ما مناسب‌تر است. در ادامه به توضیح کامل می‌پردازیم:

 

پاور بانک لیتیوم یونی:

پاور بانک لیتیوم یونی نوعی از باتری‌های قابل شارژ هستند. این نوع باتری‌ها از یک الکترود منفی، یک الکترود مثبت و یک الکترولید استفاده می‌کنند و شیوه کار آنها به این صورت است که در زمان تخلیه یون‌های لیتیوم از الکترود منفی به سمت الکترود مثبت حرکت می‌کنند و در زمان شارژ شدن این جریان به صورت بر عکس است.

اکثر باتری‌های لیتیوم یونی دارای کنترل کننده الکتریکی هستند که جریان تخلیه شارژ و قدرت شارژ را تنظیم کنند تا باتری‌ها داغ نشود که منجر به انفجار شود.

از مزایای پاور بانک لیتیوم یونی به چگالی انرژی بالا و عمر طولانی آنها می‌توان اشاره کرد. اما در کنار این مزایا معایبی هم دارد که میتوان به وزن زیاد پاوربانک و هم اینکه اصولا به شکل مستطیلی هستند.

 

پاور بانک لیتیوم پلیمری:

این نوع باتری جدیدتر از باتری‌های لیتیوم یونی‌اند و بسیار شبیه به هم هستند و تفاوت اصلی بین این دو نوع باتری در ماده جداساز است همان ماده‌ای که یون‌ها به وسیله‌ای بین دو الکترود حرکت می‌کنند.

باتری‌های لیتیوم پلیمری بر مبنای افزودن و کاستن برای تخلیه و شارژ عمل می‌کند مایع الکترولیت وظیفه رسانایی را بر عهده دارد و برای جلوگیری از تماس مستقیم الکترودها یک جدا کننده ریز متخلخل بین آن ها قرار دارد که به یون‌ها فقط اجازه عبور می‌دهد.

از جمله مزیت‌های این نوع باتری می‌توان به سطح خود شارژی پایین، سبک وزن بودن آن‌ها نسبت به دیگر باتری‌ها و فراهم بودن آن ها در اشکال مختلف اشاره کرد. معایب این نوع باتری چگالی انرژی پایین و عمر کوتاه‌تر انها را می‌توان نام برد.

 

نکاتی برای افزایش طول عمر پاوربانک:

*در دمای بالا و پایین از پاور بانک استفاده نکنید: هم گرما و هم سرما می‌تواند بر روی سلول‌های باتری اثر بگذارد و به آنها آسیب برساند و در نتیجه طول عمر پاوربانک را کاهش دهد. اگر دقت کرده باشید بعضی از تولید کنندگان پاور بانک دمای درحال استفاده را در صورتی نوشته اند که پاور بانک دارای تهویه مناسب باشد.

 

*برای پاوربانک خود یک تهویه مناسب ایجاد کنید: بسیاری از افراد ممکن است که پاوربانک و گوشی خود را هنگامیکه گوشی از طریق پاوربانک درحال شارژ است درون کیف خود قرار دهند. این مسئله باعث می شود که پاوربانک تهویه مناسبی نداشته باشد و شروع به داغ شدن کند که این مسئله می تواند موجب اسیب دیدگی سلول‌های باتری پاور بانک و در نتیجه کاهش طول عمر پاوربانک شود.

 

*از پاوربانک تنها برای شارژ کردن دستگاه‌هایی استفاده کنید که توانایی آن را دارد: پاوربانک معمولاً با ولتاژ ۵ ولت و جریان ۱ آمپر و ۲ آمپر برای شارژ دستگاه‌های مختلف استفاده می‌شود. خروجی یک آمپر برای شارژ گوشی‌های مختلف کاربرد دارد و خروجی جریان ۲ آمپر برای شارژ کردن دستگاه‌هایی مثل لپ تاپ‌ و سایر دستگاه‌های معادل استفاده می‌شود. شما می توانید با استفاده از پاور بانک خود تمامی دستگاه‌ها را شارژ کنید . اما این را نیز به شما بگوئیم که این کار باعث آسیب جدی به پاوربانک شما و همچنین بخصوص به گوشی شما می‌شود پس لطفاً این کار را نکنید.

 

*پاور بانک خود را وقتی مجدد شارژ کنید که، شارژ آن به طور کامل خالی نشده باشد: توصیه ما به شما این است که پاوربانک خود را هنگامی شارژ کنید که حدود ۲۰ درصد از شارژ آن باقی مانده باشد و اگر نمی‌خواهید از پاوربانک خود برای چند روز استفاده کنید بهتر است میزان شارژ آن را بررسی کنید و مطمئن شوید که پاوربانک شما به اندازه کافی شارژ دارد.

 

*هیچگاه پاور بانک خود را بطور کامل شارژ نکنید: نکته دیگری که باعث افزایش میزان طول عمر باتری پاور بانک شما می شود این است که آن را بطور کامل شارژ نکنید و میزان شارژ آن را در حدود ۸۰ درصد نگه دارید. هنگامیکه شما پاوربانک خود را تا میزان ۸۰ درصد شارژ می‌کنید درواقع چرخه شارژ پاوربانک خود را افزایش می دهید.

 

*هنگامیکه پاوربانک شما درحال شارژ می باشد از آن استفاده نکنید: ممکن است هنگامیکه درحال انجام بازی و یا گوش دادن موسیقی با گوشی خود می باشید و در عین حال گوشی شما به شارژ وصل است متوجه سریع داغ شدن گوشی باشید. این مسئله درمورد پاور بانک ها نیز به وقوع می پیوندد و کار کردن دستگاه در دمای بالا موجب آسیب دیدن پاور بانک می شود و یا حتی احتمال انفجار نیز وجود دارد. هرچند شما ممکن است هیچگاه با این مسئله روبرو نشوید اما بهتر است که احتیاط کرده و این کار را انجام ندهید.

 

*کابل شارژ پاوربانک خود را خم نکنید: دلیل انجام ندادن این کار این است که هنگامیکه شما کابل را خم می‌کنید ممکن است در جایی که کابل خم شده است انرژی متوقف شود و این مسئله موجب افزایش دما می‌شود. پس بهترین کار این است که کابل بطور کامل باز باشد.

 

معرفی انواع برندهای پاوربانک موجود در بازار ایران:

1- پاوربانک شیائومی:

رتبه اول برای معرفی پاور بانک را اختصاص می‌دهیم به پاوربانک شیائومی که به واسطه تبلیغات چشم‌گیری که این شرکت در بازار ایران انجام داده این اسم برای همه آشنا است بدلیل قیمت مناسب و همچنین کیفیت خوبی که این برند دارد از محبوبیت بالایی هم برخوردار است.

اوج معروفیت این شرکت در تولید پاوربانک شیائومی MI 2C بود که از قابلیت شارژ سریع بهره می‌برد که همین ویژگی باعث شد از رقبای خود پیشی بگیرد و می‌توان گفت یکی از مهمترین ضعف‎‌های پاور بانک شیائومی نداشتن نشانگر LED درصد شارژ این پاوربانک است، که باعث این شده مصرف کننده متوجه اندازه دقبق شارژ پاوربانک خود نباشد که دارای چند درصد شارژ باقی مانده است.

در کل محصولات این شرکت در زمینه پاوربانک در ایران از محبوبیت بالایی برخودار است و کمتر خریداری بود که از خرید این محصول ناراضی باشد ولی یکی از مشکلاتی که در این زمینه این شرکت با آن رو به رو است کپی کردن افراد سود جو از این محصولات است که به خریداران نا آشنا به عنوان محصول اصلی فروخته خواهد شد.

 

2- پاوربانک روموس:

رتبه دوم برای معرفی پاوربانک اختصاص دارد به پاوربانک برند روموس که این شرکت، همواره با تنوع انبوه پاوربانک در بازارهای جهانی یکی از متنوع ترین پاوربانک‌ها با انواع مختلف مدل‌ها را تولید می‌کند و در اختیار خریدارن قرار می‌دهد.

استفاده از محصولات این شرکت، به سرعت در بین مردم در حال رشد است رو به روز به اعتبار این شرکت افزوده می‌شود. از نقاط قوت این شرکت تنوع بالای ساخت پاوربانک است که می‎‌توان گفت کلیه نیاز کاربران را برآورده می‌کند.

 

3- پاوربانک کانفلون:

رتبه سوم را به پاوربانک کانفلون اختصاص می‌دهیم. کانفلون یک برند معتبر جهانی است که سابقه 12 سال دارد به صورت تخصصی در زمینه ساخت پاوربانک و سایر لوازم جانبی موبایل فعالیت می‌نماید. محصولات این برند دارای معتبرترین استانداردهای جهانی از قبیل BIS , FCC , CE می باشد.

این شرکت با سابقه چندین ساله در زمینه تولید پاوربانک فعالیت دارد که طبق بررسی‌های انجام گرفته، این برند یکی از محبوب‌ترین و خوش قیمت‌ترین پاوربانک‌های دنیا است و هر ساله پاوربانک هایی با ظرفیت 5000، 10000، 20000 ،40000 می‌نمایند.

 

4- پاوربانک انکر:

رتبه چهارم رو به پاوربانک انکر اختصاص می‌دهیم اما چرا رتبه چهارم را به این پاور بانک اختصاص دادیم علت این امر این است که پاور بانک انکر از قیمت بسیار بالایی برخودار است و کمترین قیمت این برند 50 دلار است و همین مساله باعث شده در بازار ایران برای خریداران این برند قیمت بالایی داشته باشد.

پس شک نکید پاوربانک‌هایی که که در بازار با قیمت‌های پایین با نام انکر به فروش می‌رسانند اصل نیستن و برای اینکه این موضوع رو بهتر درک کنید سری به فروشگاه‌های انلاین جهانی مثل Ebey و Amazoon بزنید و قیمت‌های این محصول رو در بازار جهانی مشاهده کنید.

 

5- پاوربانک وگر:

رتبه پنجم رو به پاور بانک وگر اختصاص می‌دهیم این شرکت چینی توانسته است ظرف مدتی کوتاه به یکی از موفق‌ترین و پرفروش‌ترین برندهای بازار لوازم جانبی موبایل تبدیل شود و انواع پاور بانک‌های وگر هم اکنون از محبوبیت بالایی در بین مصرف کنندگان این کالا برخودار است.

این شرکت به تولید انواع مختلفی از پاور بانک با ظرفیت‌های مختلف پرداخته است و در ظرفیت 10000، 20000 و 30000 در بازار ایران موجود است.

 

نتیجه گیری کلی:

هر دو نوع پاور بانک لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری بسیار مفید و کاربردی هستند و همه چیز بستگی به جنس و کیفیت آنها دارد. اگر می‌خواهید یک پاور بانک چه از نوع لیتیوم یونی و چه از نوع لیتیوم پلیمری تهیه کنید حتماً از برندهای معتبر و با کیفیت خریداری کنید که هم خطر کمتری دارند و هم به دستگاه هوشمند شما آسیبی نمی‌رسانند.

بعنوان نکته آخر باید گفت که قیمت پاور بانک نباید در اولویت اول برای خرید بهترین پاور بانک قرار گیرد زیرا موارد مهمی اعم از کیفیت، برند، ظرفیت و نوع باتری از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.

 

سوالات متداول در رابطه با خرید بهترین پاوربانک:

پاوربانک چیست و چه کاربردی دارد؟

پاوربانک نوعی باتری یدک یا اضافی است که در صورت اتمام شارژ باتری دستگاه هوشمند، می‌توانید با کمک آن دستگاه خود را مجددا شارژ کنید. پاوربانک با نام‌های دیگر همچون شارژر همراه هم شناخته می‌شود.

 

با پاوربانک چند بار می‌توانید دستگاه خود را شارژ کنید؟

شما باید دقیقا بدانید به پاوربانک با چه ظرفیتی نیاز دارید. مثلا ممکن است شما باتوجه به موقعیت کاری خود نیاز به پاوربانکی داشته باشید که طی روز حداقل دو بار بتوانید گوشی هوشمند را شارژ کنید؛ درحالی‌که فرد دیگری تنها نیاز به پاوربانکی داشته باشد که بتواند تا ۵۰ درصد باتری گوشی هوشمند خود را با آن شارژ کند.

 

پاوربانک بی سیم بهتر است یا با سیم؟

همه پاوربانک‌ها به فناوری‌های انتقال بی‌سیم Qi مجهز نشده‌اند پیش از خرید این شارژر بی‌سیم باید از پشتیبانی گوشی هوشمند خود از فناوری شارژ بی‌‌سیم اطمینان حاصل کنید و بعد خرید خود را انجام دهید. معمولا پاوربانک بی‌سیم قیمت بالاتری نسبت به پاوربانک‌های عادی دارند.

 

طول عمر مفید پاوربانک چند سال است؟

باتری‌های لیتیوم‌یون یا لیتیوم‌پلیمر طول عمر مفیدی بین ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ بار می‌توانند شارژ و دشارژ دارند. در نظر داشته باشید که پاوربانک‌ها به ضربه بسیار حساس هستند و در صورت سقوط از ارتفاع زیاد امکان نشتی مواد شیمیایی یا حتی بروز حادثه را دارد.

 

هم چنین بخوانید:

تمام آنچه در خرید پاور بانک باید به آن توجه کنید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
راهنمای خرید پاور بانک بهترین پاور بانک پاور بانک 20000 قیمت پاور بانک ارزان دیجی کالا پاوربانک قیمت پاور بانک سامسونگ 50000 قیمت پاور بانک شیائومی 20000 دیجی کالا قیمت پاور بانک دیجی کالا خرید پاور بانک مگ سیف خرید پاور بانک انکر خرید پاور بانک شیائومی 20000 خرید پاور بانک شیائومی خرید پاور بانک خرید پاور بانک سامسونگ 20000 خرید پاور بانک لپ تاپ خرید پاور بانک اپل خرید پاور بانک خورشیدی خرید پاور بانک anker خرید پاور بانک قیمت پاور بانک epimax قیمت پاور بانک سامسونگ 20000 قیمت پاور بانک o2+ قیمت پاور بانک شیائومی 40000 قیمت پاور بانک 20000 قیمت پاور بانک انکر قیمت پاور بانک syrox قیمت پاور بانک شیائومی 20000 قیمت پاور بانک سامسونگ قیمت پاور بانک شیائومی 10000 قیمت پاور بانک انرجایزر قیمت پاور بانک ردمی ۱ قیمت پاور بانک انرجایزر 20000 قیمت پاور بانک ردمی 20000 قیمت پاور بانک بهترین پاور بانک برای گوشی سامسونگ بهترین پاور بانک 20000 بهترین پاور بانک هواوی قیمت بهترین پاور بانک بهترین پاور بانک 30000 بهترین پاور بانک 2021 بهترین پاور بانک شیائومی بهترین پاور بانک 2020 بهترین مارک پاور بانک بهترین مدل پاور بانک شیائومی بهترین مارک پاور بانک برای سامسونگ بهترین مارک پاور بانک چیست بهترین پاور بانک برای آیفون بهترین پاور بانک های بازار بهترین پاور بانک 2019 بهترین پاور بانک

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
کدوم ویزا رو میتونم بگیرم ؟
ویزا، یک سند رسمی است که به دارنده آن اجازه می‌دهد تا به یک کشور خارجی وارد شود. ویزا انواع مختلفی دارد که در زیر با انواع ویزا آشنا خواهید شد.
ادامه مطلب >
آشنایی با بزرگترین موزه های جهان ؛ دریچه‌ای به گذشته
موزه‌های بسیار بزرگی در گوشه‌ وکنار دنیا وجود دارد که با مجموعه‌های ارزشمند و چند هزار ساله‌ خود، هر گردشگری را به سفر در تاریخ و فرهنگ و هنر ترغیب می‌کنند.
ادامه مطلب >
همدان: چی سوغات از همدان ببریم ؟
صنایع دستی شهر همدان در کنار آثار تاریخی، توجه گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب می‌کند و یکی از بهترین سوغاتی‌های این شهر به شمار می‌آیند. 
ادامه مطلب >
همدان:از همدان دست خالی برنمی‌گردید
صنایع دستی شهر همدان در کنار آثار تاریخی، توجه گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب می‌کند و یکی از بهترین سوغاتی‌های این شهر به شمار می‌آیند. 
ادامه مطلب >
طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی به همراه با فوت و فن سیخ زدن
  "کباب کوبیده" برای آنکه طعم و لذت واقعی خود را داشته باشد حتما نیازمند یک سری از فوت و فن ها و نکات حرفه ای می باشد.
ادامه مطلب >
13 پارک شگفت انگیز جهان را از دست ندهید + تصاویر
به طور کلی مکان های گردشگری و تفریحی متعددی در سرتاسر جهان وجود دارند، اما طراحی منحصر به فرد برخی از پارک های تفریحی در ابعاد و اندازه های مختلف موجب شده است تا به عجیب ترین پارک های دنیا تبدیل شوند...
ادامه مطلب >
تغییر کوچک که تاثیری شگفت انگیز در خانه به جا می گذارد
برای تغییر در دکوراسیون لزوما لازم به بودجه زیاد نیست . شما میتوانید با ترفند های ساده و کوچک محیط خانه خود را زیباتر کنید.
ادامه مطلب >
10 ایده خلاقانه برای تزیین سقف اتاق کودک
یکی از دغدغه‌های بزرگ والدین مخصوصا در سا‌ل‌های اول زندگی کودک این است که محیطی شاد و الهام بخش برای زندگی کودک‌شان فراهم کنند. مدل‌های بسیار زیبایی برای طراحی اتاق خواب پسرانه و دکوراسیون اتاق خواب ...
ادامه مطلب >
10 ایده برای داشتن یک دکوراسیون پاییزی جذاب
همان‌طور که فصل‌ها با گذر ماه‌ها عوض می‌شوند و تغییر می‌کنند، دکوراسیون داخلی خانه هم می‌تواند همگام با آنها عوض شود. چیز زیادی تا فرارسیدن فصل پاییز نمانده است و می‌توانید از همین حالا با عوض‌کردن د...
ادامه مطلب >