یکشنبه, 02 دی,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

بررسی کامل شومینه برقی + مزایا و معایب


بررسی کامل شومینه برقی + مزایا و معایب

شاید در ابتدا با خود بگویید که چرا شومینه برقی؟ تا وقتی شومینه طبیعی وجود دارد و میتوان آن را برای منزل خود پیاده سازی کرد دیگر نیازی نیست که از شومینه های برقی و پرمصرف استفاده کنیم! اما باید در پاسخ به این سوال بدانید که شومینه برقی مزایا و البته معایبی دارد

فصل سرما آغاز گر جستجو ها در بازار بمنظور خریداری وسایل گرمایشی برای منزل است. شومینه برقی یکی از همان وسایل گرمایشی است که چند سالیست پا به خانه های مدرن و امروزی تر گذاشته و طرفداران زیادی هم به خود جذب کرده است و شما می توانید با استفاده از شومینه به طراحی داخلی ساختمان تان جذابیت بی نظیری ببخشید.

 

شومینه برقی چیست

 

شومینه برقی چیست؟

شومینه برقی ظاهری همانند شومینه های معمولی دارند. این شومینه ها از طریق برق انرژی مورد نیاز خود را تامین میکنند. این وسایل گرمایشی دارای سیستم روشنایی خاصی هستند که حس شعله ور شدن چوب را به شما منتقل میکنند. نوع پیشرفته تر این شومینه ها دارای کنترل از راه دور است که شما میتوانید با استفاده از کنترل، نور و حرارت آن هار را کم و زیاد کنید. شومینه های برقی معمولا همانند باکس دیواری روی دیوار نصب میشوند و در مواقع معدود، درون دیوار بکار برده میشوند.

 

انواع شومینه برقی

شومینه های برقی با توجه به طریقه نصب و کارکرد به انواع زیر دسته بندی میشوند:

  • شومینه برقی دیواری که روی دیوار و یا درون دیوار بکار برده میشوند
  • شومینه برقی زمینی (پایه دار) که همانند بخاری برقی روی زمین قرار میگیرند.
  • شومینه برقی دو طرفه که طراحی آن به نحویست که از دوطرف هم نور و هم گرما میرساند
  • شومینه برقی هوشمند (کنترلی) که از راه دور قابل کنترل کردن هستند.
  • شومینه برقی سه طرفه که در این نوع شومینه ها از سه طرف به محیط نور و گرما می دهد که جذابیت بیشتری خلق می کند.

ناگفته نماند که شومینه های برقی در دو مدل مدرن و کلاسیک وجود دارند.

 

بهترین مدلهای شومینه برقی

 

نحوه کار شومینه برقی

روش کار شومینه برقی به این صورت است که برای ایجاد گرما از سیستم الکتریکی استفاده می کند. شومینه های برقی به یک هیتر برقی مجهزند که با استفاده از سیستم کانوکشن کل فضای اتاق را به صورت یکسان گرم نگه می دارد.

شومینه های برقی این قابلیت را دارند که در شرایط استاندارد میتوانند تا ۱۰۰ متر مربع را گرم نگه دارند و در واقع هیزم کامپوزیتی و یا لامپ های ال ای دی سوختن و شعله های واقعی را تداعی می کنند. از این جهت ، بعضی از شومینه های برقی به RGB LED مجهزند که انتخاب رنگ شعله را با توجه به سلیقه ی شما امکان پذیر کرده است.

روش کار شومینه برقی بسیار آسان بوده و صرفا کافیست که شومینه خود را نزدیک یک پریز برق بگذارید و بعد آن را از طریق گوشی هوشمند ویا ریموت کنترل روشن و خاموش کنید.

 

دکوراسیون منزل با شومینه برقی

 

مزایای شومینه برقی

زیبایی منحصر به فرد

امروزه شومینه های برقی با ظاهری مدرن و بسیار جذاب وارد بازار شده اند که با نصب آنها حس شومینه طبیعی را به شما منتقل میکنند. وجود تنوع بالا در شومینه های برقی شاید شما را در خرید آنها کمی گیج کند. شومینه های برقی در طرح ها و رنگ های متنوعی ساخته میشوند که متناسب با رنگ دیوار ها و همچنین دکوراسیون داخلی منزل خود میتوانید مورد مناسب خود را انتخاب کنید.

نداشتن آلودگی و دود

شومینه های طبیعی با توجه به تامین سوخت از طریق سوختن چوب، دود زیادی را در حین احتراق تولید میکنند که البته بخش عمده ای از آن از طریق دودکش خارج میشود اما بوی دود معمولا در منزل همیشه وجود خواهد داشت؛ اما شومینه های برقی دیگر آن بوی دود و آلودگی ناشی از احتراق را نخواهند داشت.

 


شومینه برقی کلاسیک

 

راحتی در نصب و نگهداری

شومینه های برقی همانند یک شلف دیواری با استفاده از پیچ و رول پلاک روی دیوار نصب میشوند؛ بنابراین هیچ گونه کنده کاری و بنایی برای نصب آنها نیاز نیست. همچنین بدلیل اینکه با برق کار میکنند، نیاز به خریداری و ریختن چوب درون آنها وجود ندارد و خیال شما را از این بابت راحت میکند.

قابلیت حمل

شومینه برقی را میتوانید از مکانی به مکان دیگر منتقل کنید. این کار به راحتی باز کردن چند عدد پیچ با پیچگوشتی است. شومینه های معمولی از این مزیت مهم برخوردار نیستند.

امنیت بالا

اگر در منزل کودک خردسال و یا حیوان خانگی دارید، شومینه های معمولی قطعا برای شما مناسب نخواهند بود. زیرا امکان نشت گاز دی اکسید کربن و همچنین سوختگی وجود خواهد داشت. اما با نصب شومینه برقی دیگر این نگرانی برای شما وجود ندارد. این شومینه ها با داشتن شیشه محافظ، امکان سوختگی را ندارند.

 

معایب شومینه برقی

نداشتن حس طبیعی

خیلی از ما ها با سوختن چوب و تماشای آتش طبیعی لذت بسیاری میبریم؛ بخصوص اینکه اگر این اتفاق درون منزل خودمان بیفتد. با نصب شومینه های برقی دیگر این حس زیبا و طبیعی برای ما وجود نخواهد داشت.

مصرف برق بالا

شاید شما هم بدانید که تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی، مصرف برق بالایی را میطلبد! بخصوص اگر این تبدیل بخواهد ساعت ها اتفاق بیفتد قبض برق شما به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت. بنابراین اگر نمیخواهید هزینه برق شما بالا برود باید قید این شومینه ها را بزنید. همچنین با توجه به اینکه شومینه برقی با برق کار میکند، در صورتی که برق شما قطع شود، شومینه هم از کار می افتد.

قیمت بالا

شومینه های برقی موجود در بازار قیمت نسبتا بالایی دارند. شما میتوانید شومینه های طبیعی را با مصالح محدود و با قیمت مناسب تعبیه کنید اما شومینه های برقی معمولا قیمت بالایی دارند. در زمان نگارش این مقاله این شومینه ها حدود 5 تا 20 میلیون تومان قیمت دارند.

 

جدیدترین مدلهای شومینه برقی سه طرفه

 

نکات ایمنی شومینه برقی

شومینه های برقی از ایمنی بسیار بالایی برخوردار هستند اما امکان بروز مشکلاتی نظیر برق گرفتگی و شوک الکتریکی وجود دارد که با رعایت نکات ایمنی می توان از روی دادن آن ها جلوگیری کرد.

نکات ایمنی شومینه برقی شامل موارد ذیل است که باید پیش از هنگام نصب باید به آن ها توجه کرد

  • مطالعه دقیق دفترچه راهنمای نصب شومینه برقی
  • پیش از جابه جایی در صورت استفاده طولانی مدت از شومینه برقی حتما آن را از پریز برق جدا کنید
  • برای جلوگیری از هر گونه مشکلی از محافظ استفاده کنید
  • از رد کردن کابل برق در زیر موکت ویا فرش خودداری کنید
  • شومینه های برقی را در محیط های باز و یا مرطوب مانند حمام قرار ندهید.
  • از سیم های سیار استفاده نکنید زیرا در صورت گرم شدن منجر به آتش سوزی می شود.
  • از قرار دادن مبلمان و یا پرده در کنار هیتر برقی خودداری کنید.
امتیاز شما به این مطلب چنده؟
شومینه برقی کوچک شومینه برقی چیست شومینه برقی دیجی کالا قیمت شومینه برقی دکوری قیمت شومینه برقی تابان معایب شومینه برقی قیمت شومینه برقی دیجی کالا شومینه برقی خارجی شومینه های برقی شومینه برقی شومینه برقی دیواری شومینه برقی زیر تلویزیون شومینه برقی بیستون شومینه برقی تابان شومینه برقی کلاسیک شومینه برقی توکار خرید شومینه برقی کلاسیک قیمت شومینه برقی زیر تلویزیون قیمت شومینه سنگی آماده خرید شومینه برقی خرید شومینه برقی دیواری خرید شومینه برقی دیجی کالا مرکز خرید شومینه برقی در تهران مرکز خرید شومینه برقی خرید اینترنتی شومینه برقی خرید و فروش شومینه برقی خرید شومینه برقی ال سی دی خرید شومینه برقی دست دوم قیمت شومینه برقی هنر قیمت شومینه برقی کلاسیک قیمت شومینه برقی ارزان قیمت شومینه برقی دیواری دیجی کالا قیمت شومینه برقی دوطرفه قیمت شومینه برقی پارس خزر قیمت شومینه برقی قیمت شومینه برقی بیستون قیمت شومینه برقی در اصفهان قیمت شومینه برقی ال سی دی قیمت شومینه برقی ایستاده قیمت شومینه برقی خارجی قیمت شومینه برقی ال ای دی

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
تعمیر موتورسیکلت را دز کجا یاد بگیرم؟
ازدیاد وسایل نقلیه عمومی و خصوصی و شلوغی شهرها باعث شده ساعت‌های زیادی را در ترافیک بگذرانیم.داشتن مهارت و دانش در زمینه عیب­‌یابی و تعمیر مشکلات موتورتان کمک زیادی به شما خواهد کرد.
ادامه مطلب >
حکم خواندن نماز روی سجاده فرش
از آنجایی که نماز یکی از مهم ترین و بالاترین عبادات بندگان است، پاکیزه بودن لباس و مکان نماز گزار بسیار حایز اهمیت است.
ادامه مطلب >
قیمت مسکن در ایران و کشورهای دیگر را باهم مقایسه کنید
مسکن نه فقط در ایران که در تمامی کشورهای جهان کالایی سرمایه‌ای یا به عبارت دیگر سرمایه‌ای‌ترین کالا محسوب می‌شود.
ادامه مطلب >
همه چیز درباره قهوه
امروزه بسیاری از مردم به جای چای و نوشیدنی های گرم، ترجیح می دهند قهوه بنوشند. به همین دلیل خرید و مصرف قهوه امروزه در زندگی مردم ایران پررنگ تر شده است. نوشیدن انواع قهوه فرانسه، اسپرسو، کاپوچینو و ...
ادامه مطلب >
فلاتر(Flutter) چیست؟ انتخاب بهترین دوره‌ آموزش فلاتر به زبان فارسی
فلاتر چارچوبی جدید در برنامه نویسی موبایل است. از این رو در این نوشته بررسی می شود کدام دوره موجود به زبان فارسی، دوره ‌ای ایده آل برای یادگیری تمامی افراد است و بهترین کیفیت را ارائه می دهد.
ادامه مطلب >
مزایای استفاده از پمپ کارواش صنعتی
زمان  شست‌و شو با اب پرفشار اگر ‌می‌خواهید از آب کمتری استفاده کنید و در واقع صرفه جویی در مصرف آب را رعایت کنید، می ‌توانید از پمپ کارواش صنعتی استفاده کنید .
ادامه مطلب >
چطور کابینت ساز حرفه ای و منصف پیدا کنیم؟
برای پیدا کردن یک کابیت ساز مطمئن که از عملکرد او هم راضی باشیم روش‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره شده است.
ادامه مطلب >
ساخت دیوار سبز مصنوعی
به دلیل اجرای فضای سبز عمودی روی دیوار، این پدیده دیوار سبز یا green wall (گرین وال) نام گرفت.
ادامه مطلب >
انواع اتصالات استیل
به قطعاتی که در تغییر سایز، تغییر مسیر، انشعاب یا اتصال خطوط لوله استفاده می‌شود، اتصالات می گویند.
ادامه مطلب >