شنبه, 04 اسفند,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟


چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟

شستشوی مرغ قبل از طبخ آن می تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد، در ادامه از خطرات جدی و عوارض شستشوی مرغ قبل از طبخ آن مطلع خواهید شد. پژوهشی جدید نشان می‌دهد بر خلاف عادت معمول، مرغ‌ را نباید قبل از پختن شست.

شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد. کارشناسان تأکید کردند که شستشوی مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» را پخش می کند. این باکتری چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می کند.


برخی از اشتباه ها چنان میان افراد رایج هستند که اثبات اشتباه بودن آن‌ها دشوار می‌شود. یکی از این اشتباه‌های رایج شستن مرغ خام است؛ با انجام این کار نه تنها مرغ تمیز بلکه آلوده‌تر نیز می‌شود زیرا شما با شستن آن باکتری‌ها و میکروب‌های موجود در سطح آن را پراکنده و پخش می‌کنید.

 

 بسیاری از عادت‌های اشتباه وجود دارد که از نسلی به نسل دیگر انتقال می‌یابد اما پژوهش‌های جدید هر روز مطالب جدیدی را کشف می‌کنند که ما خلاف آن را درست پنداشته و یا آن را از مسائل قطعی به شمار می‌آوردیم.

یکی از این موارد که اکثر ما آن را انجام می‌دهیم، شستن مرغ است. بسیاری از ما پیش از پخت مرغ آن را می‌شوییم اما یک پژوهش جدید می‌گوید بهتر است مرغ پیش از پختن شسته نشود؛ چرا که این مسئله می‌تواند باعث مسمومیت شود.

 

بسیاری از افراد عادت دارند تا مرغ را پیش از پختن به چندین علت بشویند؛ از جمله اینکه پدرانشان این کار را انجام می‌دادند و بر این باور بودند باید خون و ... را از مرغ شست تا گوشت دلپذیرتر شود. اما بر اساس پژوهشی که ازسوی مجله «Journal of Food Protection» به انجام رسیده، شستن مرغ پیش از پخت، احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می‌دهد.

پژوهشگران ۳۰۰ نفر را در آزمایشگاه در حالی که ران مرغ و سالاد را به همان شکلی که در خانه تهیه می‌کردند، تحت نظر گرفتند و مشخص شد کسانی که گوشت مرغ را می‌شویند، باکتری‌های زیادی را در آشپزخانه باقی می‌گذارند که همین مسئله، خطر مسمومیت را افزایش می‌دهد.

 

هم چنین بخوانید:

اشتباهات خطرناک در هنگام طبخ مرغ و شستشو

شستن مرغ

 

در این پژوهش مشخص شد شرکت‌کنندگان، ۲۶ درصد از باکتری‌ها را به سالادی که آن را آماده می‌کردند، منتقل کردند. در این پژوهش معلوم شد افرادی که دست هایشان را پس از آماده کردن مرغ نشویند، می‌توانند باکتری‌ها را منتقل کنند.

راه‌های زیادی برای جلوگیری از این مسئله وجود دارد، از جمله آن‌ها شستن دست‌ها با صابون به مدت دست کم ۲۰ ثانیه و خشک کردن آنها، پس از آماده سازی گوشت است. همچنین بایستی سالاد را قبل از تهیه گوشت آماده کرد تا از انتقال باکتری‌ها موجود در گوشت به سالاد جلوگیری شود.

همچنین باید از تخته گوشت و یا چاقویی که برای آماده سازی گوشت استفاده کرده اید، برای آماده کردن مواد غذایی دیگر استفاده نکنید و مرغ‌ها را باید در ۷۴ درجه سانتی گراد و گوشت گوسفند و گاو را نیز باید در دمای ۶۳ درجه به بالا پخت.

منبع: مجله Food Protection

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
ژل مو سر آقایان و راهنمای کامل انتخاب و خرید
یکی از ابزارهای شکل دادن به موی سر، ژل مو می باشد. از ژل می توان هم بر روی موی خشک و هم بر روی موی تر استفاده کرد. می توان از این فرآورده برای دستیابی به مدل دلخواه و تثبیت مو برای مدت نسبتا طولانی ا...
ادامه مطلب >
راهنمای خرید ژل شستشوی صورت برای انواع پوست
یکی از لوازم آرایشی و بهداشتی مورد علاقه خانم‌ها و آقایان ژل شستشوی صورت است.ما در این مقاله به معرفی محصولات شستشوی صورت می‌پردازیم. بنابراین اگر هنوز محصول مناسبی برای پوست خود را انتخاب نکرده‌اید،...
ادامه مطلب >
اصول صحیح استفاده از مداد لب
کشیدن مداد لب نیز همانند کشیدن خط چشم نیاز به مهارت و تمرین خواهد داشت، تا جایی که ممکن است خیلی از خانم ها را ببینیم که در کشیدن خط لب یا رژلب خود افراط کرده و لب هایشان را بزرگ تر از اندازه واقعی خ...
ادامه مطلب >
واکس مو چیست و چه کاربردی دارد؟
واکس مو نوعی محصول آرایشی حاوی واکس و موم است که به نگهداری و حالت دهی مو کمک می‌کند.واکس مو از محبوبیت زیادی برخوردار است. واکس مو انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن‌ها دارای ساختار و درجه غلظت متفا...
ادامه مطلب >
نحوه استفاده از پالت رژلب چگونه است؟
پالت رژلب دارای تنوعی از رنگ های کلاسیک و شیک است که با استفاده از آن می توان رنگ های جدیدی را خلق کرد.در ادامه پالت رژ لب چیست؟ و چگونه از پالت رژ لب استفاده کنیم؟ را باهم بررسی می‌کنیم
ادامه مطلب >
درباره جوهر لیمو چه میدانید ؟
اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است در لیموترش و پرتقال وجود دارد. یکی از عمده ترین کشورهای تولیدکننده آن کشور چین می باشد. اسید سیتریک در صنایع نوشابه، آب میوه، آرایشی و بهداشتی و داروئی...
ادامه مطلب >
درصد های مختلف اکسیدان ها چه تفاوتی دارند و کاربرد آن ها چیست؟
اگر شما هم تصمیم به رنگ کردن موهای خود گرفته‌اید حتما لازم است که اکسیدان را کامل بشناسید تا بتوانید به درستی از این ماده استفاده کنید.در این مقاله سعی کرده‌ایم درمورد درصدهای مختلف آن و تفاوت درصد ا...
ادامه مطلب >
اسپری رنگ مو چیست؟مزایا و معایبی برای موی سر
شرکت های مختلف تولید کننده لوازم آرایشی و رنگ مو، رنگ موهای موقت را در مدل های چون ، اسپری مو ، ماژیک رنگ مو و گچ رنگ مو، تولید و روانه بازار نموده اند.بهترین کار برای کسانی که علاقه به تنوع رنگ مو...
ادامه مطلب >
آیا کمربند لاغری باعث لاغری میشه +مزایا و معایب
برای اینکه اطلاعات کاملی در باره کمربند لاغری و تاثیرات مثبت یا منفی آن بر بدن کسب کنید در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا نکات بسیار مهمی که برایتان در این رابطه گردآوری کرده ایم را خدمتتان ارائه ده...
ادامه مطلب >
پربازدیدها