یکشنبه, 04 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

راهنمای انتخاب وخرید مودم با کیفیت


راهنمای انتخاب وخرید مودم با کیفیت

در دورانی که اینترنت بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی مردم است، مودم ADSL به یکی از ضروری‌ترین وسایل خانه و محل کار تبدیل شده است.

در عصر امروز همه در محیط کار و منزل به یک مودم برای اتصال به اینترنت نیاز دارند و کمتر کاری بدون ارتباط با اینترنت وجود دارد که در هر صورت برای مسائل شخصی هم مورد استفاده قرار میگیرد البته اگر آن دسته افرادی را که صرفا از دیتای موبایلشان استفاده می کنند را فاکتور بگیریم.

شما چقدر با ساز و کار یک مودم آشنایی دارید؟ یک مودم با توجه به بودجه و موارد دیگر چه معیار هایی را باید داشته باشد؟ در ادامه این مطلب به راهنمای خرید مودم ASDL خواهیم پرداخت باما همراه باشید.

 

مودم چیست؟

از نظر فنی، مودم دستگاهی است که سیگنال آنالوگ (یا سیگنال رادیویی در مودم بی‌سیم) ارسالی از خط تلفن ثابت را به داده‌های دیجیتال قابل‌نمایش در دستگاه‌های کامپیوتری و بالعکس تبدیل می‌کند. کانال‌های ارتباطی که مودم داده‌ها را از آن دریافت می‌کند متفاوت هستند. مودم داده‌ها را از طریق فیبر نوری، کابل‌های کواکسیال، امواج رادیویی و یا خطوط تلفن دریافت می‌کند. برای استفاده از هریک از این کانال‌ها، باید مودم متناسب با آن را تهیه کنید.

 

مودم ها به چند نوع تقسیم می شوند؟

مودم‌های DSL شامل ADSL+، ADSL2 و VDSL:

همه دستگا‌ه‌های کامپیوتری مجهز به مودم داخلی نیستند. بنابراین خط تلفن را باید به‌طور مستقیم به یک مودم خارجی متصل کنید. با مودم‌های DSL می‌توانید همزمان که ارتباط اینترنتی دارید، از خط تلفن‌تان هم استفاده کنید و تماس تلفنی برقرار کنید.

بیشتر مودم‌های DSL که این روزها در بازار موجود هستند هر دو کیفیت ADSL و VDSL را دارند. کیفیت VDSL از نظر سرعت و پهنای باند چند برابر کیفیت ADSL است. البته اینترنت ADSL در سال‌های اخیر پیشرفت داشته و نوع پیشرفته آن +ADSL2 است. اگر مودم انتخابی شما هر دو کیفیت ADSL و VDSL را پشتیبانی کند، در صورتی که محل کار یا زندگی شما به کابل شبکه متصل باشد، می‌توانید از اینترنت پرسرعت VDSL بهره‌مند شوید. کیفیت ارتباط اینترنتی در هر سرویس ADSL و VDSL بستگی به فاصله مکانی شما از مرکز ارائه‌دهنده سرویس اینترنت ISP دارد؛ یعنی فاصله کمتر برابر است با کیفیت بهتر ارتباط اینترنتی.

بیشترین مودم‌های موجود در بازار ایران، مودم-روترهای ترکیبی با هر دو کیفیت ADSL و VDSL هستند. این دستگاه هم ارتباط اینترنت را فراهم می‌کند (کارکرد مودم) و هم به کمک یک یا دو آنتن، ارتباط اینترنت را برای چند کاربر یا دستگاه فراهم می‌کند (کارکرد روتر). به زبان ساده می‌گوییم مودم وای‌فای دارد!

در هنگام خرید دقت کنید مودمی که فقط امکان ADSL را دارد نمی‌تواند اتصال VDSL را پشتیبانی کند، درحالی‌که مودم VDSL از کیفیت پایین‌تر ارتباط یعنی ADSL هم پشتیبانی می‌کند.

با این مودم-روترها هم می‌توانید از اینترنت بی‌سیم (WiFi) استفاده کنید و هم با استفاده از اتصال کامپیوتر به درگاه LAN موجود در مودم، از اینترنت سیمی که سرعت بالاتری دارد بهره‌مند شوید. این مودم‌ها ساده‌ترین و کم‌دردسرترین نوع مودم هستند و فقط کافی است آن را به برق و خط تلفن متصل کنید و بدون تنظیمات خاصی در ISP شرکت ارائه‌دهنده از آن استفاده کنید.

 

مودم اترنت:

این مودم از جمله ارزان‌ترین مودم‌هاست. این مودم معمولا به کمک یک درگاه USB یا درگاه LAN به یک کامپیوتر یا لپ‌تاپ متصل می‌شود و فقط به همان دستگاه سرویس می‌دهد. این مودم‌ها آنتن ندارند و بنابراین قابلیت برقراری اتصال بی‌سیم یا وایرلس (WiFi) را هم ندارد. به زبان خودمانی وای‌فای ندارند!

از این مودم بیشتر برای برقراری یک شبکه سیمی محلی در یک سازمان یا اداره و برای ارتباط دادن چندین دستگاه و انتقال داده‌ها بین آنها استفاده می‌شود.

 

مودم‌های کابلی:

برای استفاده از شبکه‌های کابلی در بستر کابل کواکسیال به مودم کابلی نیاز دارید. از این مودم ها نه‌تنها برای تماشای شبکه‌های تلویزیون ‌کابلی استفاده می‌شود، بلکه برای استفاده از اینترنت کابلی نیز می‌توان از آن استفاده کرد. اینترنت کابلی نیازمند وجود زیرساخت شبکه کابلی در محل زندگی شماست. این مودم‌ها برای آپلود مطالب در حد زیاد و یا بازی اینترنتی با سرعت و پهنای باند بالا مناسب‌ترین هستند و بنابراین خوراک گیم استریمرها به شمار می‌رود. البته قبل از خرید مودم کابلی باید مطمئن شوید در محل زندگی شما کابل‌های کواکسیال و اینترنت کابلی وجود دارد یا نه.

 

مودم فیبر نوری (GPON):

با پیشرفت فناوری و گسترش زیرساخت‌های ارتباطی، شاید بهتر باشد انتخابی متناسب با چشم‌انداز آینده نه‌چندان دور داشته باشیم. هرچند توسعه خطوط فیبر‌ نوری در کشور هنوز به‌خوبی انجام نگرفته است، می‌توان به آینده آن امیدوار بود. مودم‌های فیبر نوری می‌توانند سریع‌ترین ارتباط اینترنتی را برقرار کنند، اما استفاده از آنها به این بستگی دارد که آیا در منطقه شما فیبر نوری راه افتاده است یا نه. بااین‌حال مودم‌های فیبر نوری در دو نوع متفاوت در بازار موجود هستند.

مودم‌های فیبر نوری ONU که در بستر FTTB (مخفف Fiber To The Building) کار می‌کنند و مناسب مصرف خانگی، مجتمع‌های مسکونی و یا اداری هستند که تا ورودی ساختمان مجهز به فیبر نوری باشند. این مودم معمولا خارج از ساختمان یا داخل راهروهای ساختمان نصب می‌شود. بنابراین باید دارای ساختاری باشد که در مقابل تغییرات دمایی و شرایط جوی مختلف مقاوم باشد.

نوع دیگر مودم‌های فیبر نوری ONT است که در بستر FTTH (مخفف Fiber To The Home) کار می‌کند و مخصوص مکان‌هایی است که در آنها خارج و حتی داخل ساختمان نیز مجهز به فیبر نوری است. این مودم در داخل خانه یا محل کار قرار می‌گیرد. تفاوت مودم‌های GPON بیشتر در تعداد درگاه‌های اترنت، USB، تجهیزات WiFi و سایر امکانات جانبی است. بااین‌حال از نظر سرعت و کیفیت انتقال داده‌های مختلف تفاوت چندانی با هم ندارند. معمولا وجه مشترک همه مودم‌های فیبر نوری حداکثر سرعت دانلود ۲۴۸۸ مگابیت و سرعت آپلود ۱۲۴۴ مگابیت است.

برخی از مودم‌های فیبر نوری فقط مجهز به درگاه اترنت یا درگاه اترنت سریع هستند. برخی دیگر درگاه USB هم دارند.

بعضی مدل‌های گران‌تر به روتر و WiFi هم مجهز هستند.

 

نکات مهمی که قبل از خرید مودم ADSL  به آنها توجه کنید:

-اگر کابل مودم ADSL با سیم که خریداری نموده اید طول زیادی دارد؛ و این موضوع روی کیفیت و سرعت اینترنت تاثیر می گذاشت از یک تقویت کننده استفاده کنید.

-برد وای فای متفاوت خواهد بود؛ اگر برد وای فایتان را می خواهید افزایش دهید و نمی توانید مودم را جابجا کنید، برای افزایش برد از Extender استفاده کنید.

-برای جدا کردن خط تلفن و ADSL از یک نویزگیر یا Splitter استفاده کرده و بعد می توانید خط ADSL را به مودمتان وصل کنید.

-اگر دقت کرده باشید اکثر مودم های بی سیم در قسمت پشت آنها دکمه ای برای اتصال شبکه را راحت تر میکند. با استفاده از این دکمه میتوانید بدون نیاز به وارد نمودن رمز وای فای، به آسانی به شبکه بی سیم وصل خواهید شد.

-مبلغ و هزینه ای که برای خرید مودم مشخص کرده اید و کنار گذاشته اید میتواند یه راهنمای بزرگ برای شما باشد پس اگر این موضوع برای شما یکی از اولویت ها بحساب می آید باعث سرعت و سهولت بخشیدن برای انتخاب مودم ADSL خواهد بود.

 

نکات مهمی که برای خرید مودم باید به آن‌ها توجه داشته باشید:

-استانداردهای وای فای: از اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی، دنیای فناوری شروع به حذف کردن استاندارد وای‌فای معروف به وای‌فای ۵ از روی دستگاه‌های مودم و تبدیل آن به وای‌فای ۶ کرده است، که از نمونه قبلی سریع‌ترمی‌باشند و از دستگاه‌های بیشتری به‌طور هم‌زمان به یک اینترنت با سرعت بالاتر را پشتیبانی می‌کنند. همچنان می‌توانید از دستگاه‌های قدیمی‌تر و دارای گواهی WiFi 5 مانند تلفن‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌های دارای روتر WiFi 6 استفاده کنید، اما از مزایای کامل WiFi 6 بهره نخواهید برد، مگر اینکه دستگاهی که استفاده می‌کنید دارای گواهی استاندارد جدید باشد. مثل اینکه تلفن همراه شما فقط در صورتی به اینترنت نسل ۴ دسترسی دارد که علاوه بر سیمکارت تلفن شما هم آن را پشتیبانی کند.

 

-ارتقاء سرعت در آینده: ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت معمولاً چندین سطح از اینترنت را با سرعت‌های مختلف ارائه می‌دهند، اگر در آینده شما نیاز به اینترنت با سرعت بالاتر داشته باشید، باید مودمی را انتخاب کنید که سازگاری با سرعت بیشتر اینترنت برای برنامه‌هایی مانند تماس‌های ویدیویی یا بازی را داشته باشد و شما همیشه بتوانید سرویس خود را ارتقا دهید. سرعت اتصال به اینترنت در این مودم‌ها چیزی در حدود ۲۰۰ مگابیت در ثانیه است.

 

-پشتیبانی از اینترنت پر سرعت: هنگام خرید مودم سرعت یک نکته مهم است. اولاً بیشتر جزئیات دقیقاً در وب سایت سازنده مربوطه موجود است. باید بدانید که سرعت تبلیغ شده همیشه سرعت دانلود است و هرگز سرعت بارگذاری نیست. بنابراین، اگر یک مودم با علامت ۱ گیگابیت را خریداری کردید، می توانید مطمئن باشید که ۱۰۰۰ مگابیت در ثانیه از اینترنت داده دریافت می‌کند.در هر مدلی که در بازار دیده می‌شود، سرعت آپلود در مقایسه با سرعت دانلود کمتر است. با این حال، باید درک کنید که برنامه اینترنتی انتخاب شده توسط شما یک عامل تعیین کننده در استفاده از پتانسیل مودم است. به عنوان مثال، حتی اگر مودم قادر به دانلود با سرعت ۱.۴ گیگابیت در ثانیه باشد، اگر طرح اینترنت خریداری شده ۲۵ مگابیت در ثانیه باشد، تنها ۲۵ مگابیت در ثانیه دریافت خواهید کرد.

 

-کانال های جریانی: به طور خلاصه می‌توان گفت که هر چه تعداد این کانال ها بیشتر باشد، توانایی مودم شما بیشتر است. هر مودمی یک توضیح کانال استریم به آن اضافه شده است، مشروط بر اینکه بفهمیم دقیقا باید به کدام قسمت دستگاه نگاه کنیم. رقم واقعی بسته به مشخصات دستگاه چیزی شبیه به ۸×۴ یا حتی ۳۲×۸ می‌باشد. با این حال، اگر در اصول اولیه استفاده از مودم به خوبی آشنا نیستید، ممکن است در نظر گرفتن این نکته برای شما مقداری دشوار باشد. همیشه به دنبال تعداد بیشتری کانال پایین دستی باشید، یعنی حداقل ۱۶ کانال برای رسیدن به سرعت مناسب. با این حال، شما باید به دنبال یک رقم منسجم باشید.

 

-پروتکل های DOCSIS: آخرین نسخه DOCSIS موجود در بازار نسخه ۳.۱ می‌باشد که مناسب برای اینترنت با سرعت‌های گیگابیت می‌باشد. اکنون که شما با اصول کانال‌های پایین دستی، سرعت دانلود و بسته های قیمت ISP آشنا شده‌اید، بهتر است تا در مورد مفهوم DOCSIS «مشخصات رابط سرویس داده روی کابل» مقداری بحث کنیم. اکثر سازندگان مودم، بسته به شماره مدل، نسخه های DOCSIS را به عنوان DOCSIS 3.0 یا DOCSIS 3.1 تشخیص می دهند. فناوری DOCSIS به ارائه دهندگان اینترنت کابلی اجازه می دهد تا بتوانند داده‌ها را از طریق کابل های کواکسیال ارسال کنند، برای ارائه دسترسی به اینترنت و پشتیبانی پهنای باند سازگاری DOCSIS برای دستیابی به سرعت های بالاتر ضروری است. نسخه‌های ۳.۰ و ۳.۱ اختیاری هستند و تعداد کانال‌های فعال همزمان و حتی سرعت عملیات را نشان می‌دهند.

 

-توجه به پورت‌ها: در مورد برنامه های اینترنتی که سریعتر از رقم مورد انتظار شما یعنی یک گیگابیت بر ثانیه هستند، می توانید مودم‌هایی با چندین پورت اینترنت را خریداری کنید. اگر به دنبال سرعت و دسترسی اولیه به اینترنت هستید، مودم های ۱ پورت به اندازه کافی خوب هستند. با این حال، اگر نگران تبدیل خانه و محل کار به هاب اینترنت هوشمند با قرار دادن روترها هستید، لازم است مودم هایی با چندین پورت را انتخاب کنید. با این حال، اگر زمانی که ارائه دهنده خدمات چیزی بیش از ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه را به عنوان طرح استاندارد اینترنت ارائه دهد، همه قیاس ها کار می کنند. علاوه بر این، روتری که قصد خرید آن را دارید، باید همان استانداردهای ISP را داشته باشد، که اصلی‌ترین آن ۸۰۲.۳ad است.

 

-توجه به طرح وسیله: در اغلب موارد، طراحی این وسیله در هنگام خرید نادیده گرفته می شود. ما باید از قبل به تمام جنبه های ذکر شده توجه کنیم و در نهایت طرحی را انتخاب کنیم که بیشتر از سایر طرح‌ها زیبا به نظر برسد. با این حال، افراد همیشه باید به دنبال خرید یک نمونه کوچک باشند تا کمترین فضا را در اتاق آن‌ها اشغال کند. وقتی نوبت به بررسی جنبه های فیزیکی می رسد، باید LED های کاربردی را بررسی کنید که تعیین می کنند آیا مودم درست کار می‌کند یا خیر. وجود تعداد کمی از ال ای دی‌ها این امکان را برای شما فراهم می کند که دستگاه را به صورت دستی عیب یابی کنید. همچنین، اگر قصد دارید مودمی را بر اساس طراحی انتخاب کنید، باید به گزینه‌های نصب و انسجام آن با تجهیزات محاسباتی نیز توجه کنید.

 

-توجه به امنیت دستگاه: امنیت مودم یکی از جنبه هایی است که متاسفانه همیشه دست کم گرفته می‌شود ولی در عین حال خیلی مهم است. درک این نکته مهم می‌باشد که هنگام استفاده از مودم نگرانی های امنیتی متعددی وجود دارد زیرا دستگاه مورد استفاده شما را با کل دامنه آنلاین مرتبط می‌کنند. بنابراین، قبل از انتخاب مودم مناسب برای کار، باید به امنیت دستگاه توجه ویژه‌ای داشته باشید. به همین دلیل است که باید بهترین مودم کابلی را شناسایی کنید که از قوانین حفظ حریم خصوصی داده ها پیروی می کند. همچنین، شما باید ببینید که آیا مودم به مواردی مانند WPS یا “Wi-Fi Protected Setup” مجهز است، که هدف آن حفاظت از اطلاعات محرمانه و جلوگیری از دسترسی غیرمجاز است.

 

-توجه به قیمت دستگاه: اگر در مورد خرید این دستگاه مطمئن نیستید، همیشه می‌توانید به ISP اجازه دهید مودم را برای شما انتخاب کند. در آن صورت، ارائه دهنده خدمات بهترین مودم را با توجه به بسته و برنامه های سرعت ارائه می دهد. در بیشتر موارد، در صورتی که از ارائه دهنده خدمات اینترنت بخواهید این کار را برای شما انجام دهد، چیزی در حدود ۵ تا ۱۰ دلار باید هزینه اجاره دستگاه را بپردازید و برای یک مودم خوب، هزینه خرید حدود ۵۰ تا ۱۰۰ دلار لازم است. بنابراین، اگر یک فضای کاری کوچک برای مدت زمان محدود، یعنی ۳ تا ۴ ماه راه اندازی می کنید، اجاره کردن این وسیله بهتر به نظر می رسد. با این حال، اگر قصد دارید درازمدت برنامه ریزی کنید، خرید آن گزینه بهتری است زیرا می توانید این وسیله را به هر مکانی که به آن نقل مکان می‌کنید جا‌به‌جا نمائید.

 

-گارانتی و خدمات پس از فروش: اگر کالای الکترونیکی خریداری می‌کنید، باید به ضمانت‌نامه‌ها و سیستم پشتیبانی مشتری مرتبط با آن توجه کنید. در بیشتر موارد، دستگاه دارای گارانتی ۶ ماهه تا یک ساله است که تقریباً توسط هر فروشنده ای که با تجهیزات شبکه الکترونیکی سروکار دارد، ارائه می شود. با این حال، برای استفاده از گارانتی، همیشه باید به سراغ تولیدکنندگان معتبر بروید. علاوه بر این، اگر مطمئن نیستید می‌توانید با مدیران پشتیبانی مشتری در صورت بروز مشکلات گارانتی ارتباط برقرار کنید. آنچه باید به آن توجه شود این است که خرید یک مودم کنترل بیشتری را بر روی شبکه خانگی ارائه می دهد.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
بهترین مودم قیمت مودم وای فای قیمت مودم خرید مودم قیمت مودم دیجی کالا قیمت مودم مخابرات تهران فروشگاه مودم مودم vdsl مودم ایرانسل مودم همراه اول مودم همراه مودم فیبر نوری مودم تی پی لینک مودم مبین نت مودم 5g مودم adsl مودم td lte خرید مودم دست دوم راهنمای خرید مودم خرید مودم tp link ارزان قیمت بهترین مودم مخابرات خرید مودم ارزان دیجی کالا مرکز خرید مودم در تهران خرید مودم ایرانسل خرید مودم همراه اول خرید مودم مبین نت خرید مودم همراه خرید مودم td lte خرید مودم adsl خرید مودم vdsl خرید مودم شاتل خرید مودم 4g خرید مودم 5g قیمت مودم مخابرات قیمت مودم tp link قیمت مودم سیم کارتی قیمت مودم ایرانسل قیمت مودم vdsl مخابرات قیمت مودم همراه قیمت مودم مبین نت قیمت مودم تی پی لینک قیمت مودم همراه اول قیمت مودم شاتل قیمت مودم فیبر نوری قیمت مودم دی لینک قیمت مودم vdsl قیمت وای فای خانگی ارزان مودم دی لینک مودم جیبی مودم مخابرات انواع مودم وای فای مودم اینترنت مودم اینترنت به انگلیسی مودم اینترنت ایرانسل مودم اینترنت ماهواره ای مودم اینترنت فیبر نوری مودم اینترنت ثابت ایرانسل مودم اینترنت همراه مودم اینترنت ماهواره ای استارلینک مودم اینترنت مخابرات مودم اینترنت همراه ایرانسل مودم دیجی کالا خرید مودم اینترنت خرید مودم اینترنت ثابت ایرانسل خرید مودم اینترنت ایرانسل خرید مودم اینترنت ثابت همراه اول خرید مودم اینترنت ماهواره ای خرید مودم اینترنت سیم کارت خور خرید مودم اینترنت مخابرات خرید مودم اینترنت همراه خرید مودم اینترنتی ایرانسل خرید مودم اینترنت شاتل قیمت مودم adsl مخابرات قیمت مودم تی پی لینک 8961 دیجی کالا قیمت مودم اینترنت قیمت مودم اینترنت مخابرات قیمت مودم اینترنت ثابت ایرانسل قیمت مودم اینترنت ایرانسل قیمت مودم اینترنت همراه اول قیمت مودم اینترنت ماهواره ای قیمت مودم اینترنت فیبر نوری قیمت مودم اینترنت بی سیم قیمت مودم اینترنت دی لینک قیمت مودم اینترنت مبین نت بهترین مودم وای فای قیمت مودم وای فای دی لینک انواع وای فای خرید وای فای قیمت مودم وای فای ایرانسل مودم وای فای مودم وای فای ایرانسل مودم وای فای تی پی لینک مودم وای فای یو اس بی مودم وای فای دی لینک مودم وای فای همراه اول مودم وای فای tp link مودم وای فای شیائومی مودم وای فای چیست مودم وای فای رایتل خرید مودم وای فای خرید مودم وای فای از دیجی کالا خرید مودم وای فای ارزان خرید مودم وای فای از مخابرات خرید مودم وای فای adsl خرید مودم وای فای شاتل خرید مودم وای فای دیجی کالا خرید مودم وای فای سیم کارت خور خرید مودم وای فای دست دوم خرید مودم وای فای 4g قیمت وای فای مخابرات قیمت مودم وای فای دیجی کالا قیمت مودم وای فای همراه اول قیمت مودم وای فای تی پی لینک قیمت مودم وای فای هواوی قیمت مودم وای فای tp link قیمت مودم وای فای یوتل قیمت مودم وای فای بدون خط تلفن قیمت مودم وای فای در دیجی کالا

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آشنایی با کابل خودنگهدار
کابل خودنگهدار که جهت انتقال و توزیع نیرو در خطوط هوایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، در واقع دسته‌ای از کابل‌های قدرت دارای روکش است که بر روی دکل‌ها و پایه‌های توزیع برق، توسط یک نگهدارنده نصب و نگه د...
ادامه مطلب >
چرا سرسیلندر خودرو خراب میشود؟
خیلی از افراد با شنیدن این دو اسم فقط به وسیله‌ای فکر می‌کنند که برای جا به جایی انسان از آن استفاده می‌شود و چیزی درباره نحوه عملکرد یا قطعات تشکیل دهنده یک خودرو نمی‌دانند یک خودرو یا اتومبیل از هز...
ادامه مطلب >
انواع و موارد مصرف خمیر پیگمنت آلومینیوم
به پیگمنت‌های آلومینیومی پخش شده در آب یا دیگر حلال‌ها، خمیر پیگمنت آلومینیوم گفته می‌شود.
ادامه مطلب >
بررسی سرفیس پرو ۸ مایکروسافت
چندی پیش بود که ابرکمپانی مایکروسافت، محصولات جدید خودش را به همراه ویندوز ۱۱ معرفی کرد و در بین این محصولات، دستگاهی که بیشتر از همه جلب توجه می‌کرد، سرفیس پرو ۸ بود.
ادامه مطلب >
ارز دیجیتال تتر چیست؟
تتر (Tether) با واحد اختصاری USDT یک ارز دیجیتال است که با قیمت ثابت خود از شما در مقابل نوسانات شدید بازار محافظت می‌کند و با آن می‌توانید به صورت دیجیتالی دلار منتقل کنید .
ادامه مطلب >
چطور سازه‌های بتنی را مقاوم و ترمیم کنیم؟
روش های مقاوم سازی و همچنین ترمیم و مرمت سازه ها، از جمله موارد و موضوعاتی است که در محافل علمی و عملی به طور گسترده، در حال بررسی و پیشرفت می باشد و تلاش های فراوانی در راستای شناخت عوامل مخرب بر سا...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب وخرید فرش ماشینی
برای خرید فرش ماشینی باید نکاتی را بدانید تا هنگام خرید فرش ماشینی تصمیم درست بگیرید در این مطلب به راهنمایی خرید فرش ماشینی میپردازیم. یکی از ارکان اصلی خانه‌های ایرانی، فرش و قالی است که در تمام جه...
ادامه مطلب >
نکاتی که قبل از خرید چمن مصنوعی باید بدانید
چمن مصنوعی به مانند بسیاری دیگر از محصولات تقلید شده از نمونه طبیعی، به یک دلیل عمده مورد استفاده قرار می‌گیرد: گاهی نگهداری محصولات طبیعی به اندازه ای دشوار و پر هزینه است که چاره‌ای جز استفاده از ن...
ادامه مطلب >
عملکرد مواد روان کننده بتن چگونه است؟
روان کننده یک افزودنی شیمیایی بتن است که به عنوان کاهنده آب و بالا بردن عدد اسلامپ بتن به کار برده می شود. بدیهی است که با بالا رفتن عدد اسلامپ بدون آنکه بتن خواص خود را از دست بدهد بتن روان تر شده و...
ادامه مطلب >