پنجشنبه, 01 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

حقایقی درباره تلفن که احتمالاً نمی‌دانستید


حقایقی درباره تلفن که احتمالاً نمی‌دانستید

حقایق جذاب زیادی در مورد تلفن، این دستگاه کوچک که به بخش اساسی زندگی روزمره ما تبدیل شده، وجود دارد که در این گزارش بیشتر به آن‌ها خواهیم پرداخت.

این روز‌ها تلفن را در هر جایی می‌بینیم. به احتمال زیاد شما هم همین حالا این مقاله را روی تلفن همراه خود می‌خوانید! دستگاهی که در ابتدا تنها برای آسان‌تر کردن ارتباطات ایجاد شد حالا به یک ابزار کاملاً پیشرفته و پیچیده با قابلیت‌های فوق‌العاده تبدیل شده است. به طوری که اجداد ما اگر تلفن‌هایی که امروزه ما از آن‌ها استفاده می‌کنیم را می‌دیدند، حتی تشخیص هم نمی‌دادند! حقایق جذاب زیادی در مورد این دستگاه کوچک که حالا به بخش اساسی زندگی روزمره ما تبدیل شده، وجود دارد که در ادامه بیشتر به آن‌ها خواهیم پرداخت. پس با ما همراه شوید.

 

۱- مردم هنوز هم از تلفن‌های عمومی استفاده می‌کنند!

ممکن است عجیب به نظر برسد، اما تلفن‌های عمومی هنوز هم وجود دارند و مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند! با این حال تعداد این تلفن‌ها با گذشت زمان کاهش پیدا کرده است، اما تخمین زده شده که هنوز هم ۱۰۰ هزار تلفن عمومی در سرتاسر ایالات متحده وجود دارد. با این حال این اعداد در مقایسه به زمان قدیم به خصوص در دهه ۱۹۹۰ که تعداد تلفن‌های عمومی دو میلیون بود، با کاهش چشم‌گیری مواجه شده است.

 

۲- “الو” بعد‌ها به وجود آمد:

همه ما بلافاصله بعد از جواب دادن به تلفن از کلمه “الو” استفاده می‌کنیم. این عبارت رایج همیشه به همین صورت نبوده است. الکساندر گراهام‌بل مخترع تلفن استفاده از کلمه “آهوی” را هنگام جواب دادن به تلفن پیشنهاد کرد. درواقع کسی که استفاده از کلمه “الو” را پیشنهاد داد توماس ادیسون بود. این حقایق ممکن است به نظرتان ساده به نظر برسند، اما همچنان یک فاکتور با اهمیت در اختراع تلفن به حساب می‌آیند.

 

۳- الکساندر گراهام‌بل اولین کسی نبود که تلفن را اختراع کرد!

اکثر افراد گراهام‌بل را به خاطر اختراع تلفن می‌شناسند، اما باید بدانید که قبل از او افراد زیادی پیشگام ساخت تلفن بودند. آنتونیو میوچی (Antonio Meucci) به عنوان کسی که اولین نمونه تلفن را با استفاده از تله تروفونوی خود معرفی کرد، شناخته می‌شود. برخلاف تلفن‌های مدرنی که صدا‌ها را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کنند، نمونه اولیه میوچی به خوبی نسخه‌های بعدی کار نکرد. اولین تلفن توسط اکساندر گراهام بل از طریق انتقال صدا کار کرده و سپس این صدا به یک سیگنال الکتریکی که در مسافت طولانی نیز قابل اجرا باشد، تبدیل شد.

 

۴- از کلمه “تلفن” قبل از این‌که تلفن وجود داشته باشد استفاده می‌شد:

اصطلاح تلفن قبل از این‌که دستگاهی به این نام ساخته شود، به کار برده می‌شد. برای اولین بار کلمه “تلفن” توسط فردی به نام فرانسوا سودره (Francois Sudre) برای توضیح اختراع خود که یک دستگاه سیگنالینگ موسیقی بود استفاده شد. بعد‌ها از این اصطلاح برای تلفنی که ما می‌شناسیم استفاده کردند.

 

۵- قبل از تلفن مردم از تلگراف استفاده می‌کردند:

قبل از گسترده شدن تلفن‌های مدرن مردم از تلگراف استفاده می‌کردند. این دستگاه در واقع برای ارسال و دریافت پیام‌های مکتوب در فواصل طولانی مورد استفاده قرار می‌گرفت. مخترعینی که از تلگراف الهام گرفته بودند به دنبال ساخت نسخه‌ای از این دستگاه بودند که به وسیله آن امکان ارسال صدا در مسافت‌های طولانی میسر شود؛ به این ترتیب هم تلفن اختراع شد.

 

۶- در سال ۱۸۰۰ یک تلفن بی‌سیم اختراع شد:

یکی دیگر از حقایق جالب در مورد تلفن این است که گراهام بل در دهه ۱۸۰۰ حق ثبت اختراع تلفن بی‌سیم را پر کرد. با این حال، آن دستگاه شبیه به هیچ یک از تلفن‌های بی‌سیم ما به شکل امروزی نبود. تلفن بی سیم قدیمی برای انتقال صدا از پرتو‌های نور استفاده می‌کرد. در مورد نحوه دقیق استفاده از این تلفن اطلاعات زیادی نداریم، اما آنچه حتمی است عدم عملی شدن این ایده بود. خوشبختانه حالا ما سیستم تلفن تجاری کوچک خودمان را داریم که با استفاده از آن می‌توان با هر دستگاهی ارتباط برقرار کرد.

 

۷- اولین تلفن همراه در سال ۱۹۸۳ ساخته شد:

ظهور اولین تلفن همراه به سال ۱۹۸۳ برمی‌گردد که به این دستگاه نام DynaTAC ۸۰۰۰x را اطلاق می‌کردند. این تلفن همراه توسط کمپانی موتورالا (Motorola) ساخته شده و شبیه تلفن‌های دوران خودش بود، تنها با این تفاوت که سیم نداشت. شارژ شدن این دیوایس ۱۰ ساعت طول می‌کشید و تنها ۳۰ دقیقه می‌توانستید از آن استفاده کنید. دفعه دیگری که خواستید در مورد گوشی همراه قدیمی خود گله کنید یاد این فکت بیوفتید!

 

۸- ناشنوایان، الهام بخش اختراع تلفن بودند:

مردم ناشنوا بسیار در کار بل با تلفن تاثیرگذار بودند. همسر بل، میبل (Mabel) ناشنوا بود و گفته می‌شود که بل به ارتباط راه دور علاقه‌مند شد تا به بازگرداندن شنوایی همسرش کمک کند. مادر بل یعنی الیزا (Eliza) نیز ناشنوا بود و به کمک یک شیپور شنوایی نیاز داشت.

 

۹- تعداد تلفن‌ها از تعداد جمعیت زنده جهان بیشتر است!

آمار از سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد که حدود ۸ میلیارد تلفن همراه در مقایسه با جمعیت ۷ میلیاردی انسان در روی کره زمین وجود دارد. با این حال این اعداد و ارقام خیلی باعث تعجب نمی‌شوند چراکه در جامعه امروزی تلفن همراه بسیار حائز اهمیت است و به همین ترتیب تقاضا برای تلفن‌های همراه همچنان رو به رشد خواهد بود!

 

۱۰- تلفن‌خانه‌ها قبلاً توسط مردم اداره می‌شدند:

قبل از این‌که سوئیچ‌بورد‌های اتوماتیک به وجود بیایند، شرکت‌های تلفن مجبور بودند تا اپراتور‌های سوئیچ بورد استخدام کنند تا شما به تماس‌های خود وصل شوید. این یعنی وقتی در آن زمان به اپراتور تلفن خود زنگ می‌زدید با فردی صحبت می‌کردید که شما را به تماستان وصل می‌کرد!

 

۱۱- پیغام‌گیر در زمان‌های قدیم نیز وجود داشت:

در زمان‌های قدیم، قبل از این‌که خبری از پست صوتی دیجیتال باشد اگر می‌خواستید تا در صورت از دست دادن تماسی، شخص مورد نظر برایتان پیغام بگذارد باید حتما یک پیغام‌گیر تلفنی می‌خریدید. هنوز هم ممکن است دستگاه‌های پیغام‌گیر را مشاهده کنید، اما به خاطر این‌که دیگر تقاضای خرید برای این دستگاه‌ها وجود ندارد از رده خارج محسوب می‌شوند.

 

۱۲- اولین تماس از راه دور:

اولین تماس از راه دور توسط الکساندر گراهام بل برقرار شد. این تماس و ارتباط بین دفتر تلگراف Dominion در برانتفورد و پاریس در انتاریو کانادا (نه پاریس فرانسه!) ایجاد شد.

منبع: دیجی رو

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
اولین مخترع تلفن در مورد تلفن اولین تلفن در ایران سال اختراع تلفن طرز کار تلفن تاریخچه تلفن هدف از اختراع تلفن اختراع تلفن همراه دانستنی هایی درباره تلفن همراه آیا میدانید موبایل ترفند های جالب موبایل ترفند برای نگهداری گوشی حقایقی درباره تلفن تاریخچه تلفن همراه pdf تلفن ثابت از گذشته تا امروز تاریخچه تلفن ثابت شماره تلفن مطب دکتر حقایق تلفن دکتر حقایق کرج تلفن مطب دکتر محمدرضا حقایق حقایق تلفن مرکز خرید گوشی تلفن ثابت در تهران کجاست قیمت گوشی تلفن ثابت دیجی کالا خرید تلفن ثابت خرید تلفن دیجی کالا قیمت گوشی تلفن ثابت ایرانی قیمت تلفن بیسیم پاناسونیک اصل مالزی خرید تلفن ثابت از مخابرات قیمت گوشی تلفن ثابت ایرانی دیجی کالا خرید تلفن ماهواره ای خرید تلفن بی سیم خرید تلفن همراه خرید تلفن اینترنتی خرید تلفن پاناسونیک خرید تلفن رومیزی خرید تلفن ثابت تهران خرید تلفن سانترال خرید تلفن قدیمی خرید تلفن قیمت تلفن ثابت قیمت تلفن سلطنتی خرید تلفن قیمت تلفن پاناسونیک ۲۳۶۱ ارزانترین گوشی تلفن ثابت قیمت تلفن همراه قیمت تلفن پاناسونیک قیمت تلفن سامسونگ در ایران قیمت تلفن بیسیم قیمت تلفن سامسونگ قیمت تلفن در ایران قیمت تلفن همراه در ایران قیمت تلفن a12 قیمت تلفن ایفون ۱۲ قیمت تلفن

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
راهکار شگفت انگیز برای درمان واریس بدون دارو
بسیاری از افراد از وجود رگ‌های واریسی در بدن خود رنج می‌برند و به دنبال درمان سریع آن هستند.
ادامه مطلب >
ساخت میکروفن با الگو برداری از گوش مگس
تیمی از محققان با الهام از گوش‌های حساس گونه‌ای مگس، میکروفون جدیدی را طراحی کرده‌اند که عملکرد شنودی بهتری را در مقایسه با سمعک‌های موجود دارد.رونالد مایلز، پروفسور مطرح مهندسی مکانیک در دانشگاه بیر...
ادامه مطلب >
آیا درباره خواص خیار برای کودک دلبندتان میدانید
امروزه با پیشرفت علم پزشکی بیماری ها هم، پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است. در این مقاله قصد داریم به خواص م...
ادامه مطلب >
تکلیف موتور سیکلت های توقفی چیست ؟
بعضی صاحبان این موتورها هم به دلیل مشکلات دیگر، سراغی از موتورشان نمی گیرند. مثلا ممکن است موتورسیکلت سرقتی گزارش شده باشد یا پلاکش کنده یا مخدوش باشد با این هدف که با آن مرتکب تخلف خاصی شده باشند
ادامه مطلب >
چرا ظروف تفلون را نباید بازسازی کنیم؟
خیلی از موادی که به عنوان سرامیک، تفلون و گرانیت استفاده می‌شود، مواد اصلی نیست و سرطان‌زا هستند و حتی باعث کم‌خونی می‌شوند.
ادامه مطلب >
نحوه پرورش و نگهداری درخت قهوه
قهوه گیاهی از گروه سرده هاست که در مناطق گرمسیر و برزیل کاشت قابل توجهی دارد.در کاشت قهوه به میزان آبدهی و دما و میزان نور گیری آن باید توجه بسیاری شود.
ادامه مطلب >
موتور سیکلت سه چرخ اسپرت
موتورسیکلت سه چرخ اطمینان از سواری و تعادل را به سطح تصورناپذیری ارتقا می دهد
ادامه مطلب >
آیا در مورد کاربرد‌های لیزر در علوم پزشکی میدانید؟
لیزر‌های پزشکی در جراحی‌های بالینی از جمله پوست، جراحی پلاستیک، التیام زخم و ... به کار گرفته می‌شوند.
ادامه مطلب >
نکات مهم و کاربردی در نگهداری از ماشین لباسشویی
ماشین لباسشویی به شست‌وشو و نظافت مرتب احتیاج دارد.
ادامه مطلب >