ته چین قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه ته چین قارچ
مواد لازم :
برنج |
4 پیمانه |
ماست |
یک لیوان |
زعفران |
یک قاشق چایخوری |
زرشک |
یک قاشق غذاخوری |
مرغ |
300 گرم |
پیاز |
یک عدد |
قارچ |
100 گرم |
زرده تخم مرغ |
3 عدد |
شکر |
یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
روغن مایع |
نصف لیوان |
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
برنج آب کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
منبع : چهاردیواری جام جم
امتیاز شما به این مطلب چنده؟