پنجشنبه, 01 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر


مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر

خوشحالیم که در گوشه‌ای از خاطرات کودکیتان، شیرینی بیسکویت مادر جای دارد.

بیسکویت مادر را به عنوان میان‌وعده‌ای سالم و خوشمزه برای کودکان می‌شناسیم. همینطور بزرگسالان هم زمانی که می‌خواهند یک عصرانه سالم را با خیال راحت و در موقعیت‌های مختلف داشته‌باشند، بیسکویت مادر را انتخاب می‌کنند.در این نوشته به چند ویژگی مهم بیسکویت مادر که آن را در خانواده محصولات سلامت‌محور قرار می‌دهد اشاره می‌کنیم.

خیلی چیزها ما را به یاد گذشته و خاطراتمان می‌اندازد. با بعضی از آن‌ها خوش‌حال می‌شویم و یادآوری برخی برایمان سخت است. خاطرات کودکی معمولاً برایمان لذت‌بخشند و تداعیشان لبخندی بر لبانمان می‌نشاند. خوشحالیم که در گوشه‌ای از خاطرات کودکیتان، شیرینی بیسکویت مادر جای دارد.

بیسکویت مادر قدیمی‌ترین بیسکویت‌ تولیدشده در ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید می‌شود.بیسکویت مادر به دلیل داشتن ترکیب و مواد اولیه ای مثل جوانۀ گندم، عصارۀ مالت، شیر و تخم‌مرغ، پروتئین‌های لازم و ویتامین‌های محلول در چربی مثل K-E-D-A میان‌وعده‌ای مناسب برای کودکان به‌شمار می‌آید. بنابراین از شش‌ ماهگی امکان خوردن بیسکویت مادر وجود دارد، زیرا مراحل پخت کامل بیسکویت مادر باعث می‌شود تا بیسکویت به‌ راحتی قابل هضم باشد. همچنین به دلیل افزودن مقدار مشخصی املاح ضروری مثل کلسیم، احتمال نفخ و ترش کردن معدۀ کودک کم است.بیسکویت مادر میان‌وعده‌ایست غنی از مواد معدنی و پروتئینی و از سوی دیگر کالری زیادی ندارد و عامل چاقی کودکان هم نخواهدبود.

 شعار این بیسکویت برای سال‌ها این بود:

مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر

کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۵ توسط برادران تهرانچی در خیابان امیریه در تهران راه‌اندازی شد. برادران تهرانچی از آلمان و انگلیس دستگاه‌های بیسکویت‌سازی وارد کردند و تولید مستمر بیسکویت را در کارخانهٔ این شرکت آغاز نمودند. این شرکت در ابتدا، یعنی حدود سال‌های ۱۳۳۳ به‌ صورت کارگاه کوچکی بود که بعدها بزرگ‌تر شد، به مکان فعلی‌اش انتقال یافت. بر اساس اسناد و مدارک سازمان ثبت شرکت‌ها، ویتانا اولین تولیدکنندهٔ بیسکویت و نان صنعتی در ایران است. آن‌ها یک جمله معروف داشتند: «بیسکویت مادر باید به راحتی با دندان شکسته شود و با آب دهان نرم شود.» ویتانا از سال ۱۳۸۷ با مالکیت بخش خصوصی به کار خود ادامه می‌دهد.

 

انواع بیسکویت مادر

 

بیسکویت مادر نارگیلی

این بیسکویت یکی از انواع بیسکویت مادر است که حاوی پودر نارگیل است. به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

بیسکویت مادر عسلی

این بیسکویت یکی از انواع بیسکویت مادر است که حاوی عسل طبیعی است. به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

بیسکویت مادر شیری

این بیسکویت یکی از انواع بیسکویت مادر است که حاوی اسانس شیر است. به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

بیسکویت جنگل مادر

بیسکویت جنگل مادر، عضوی از خانوادۀ بیسکویت‌ های مادر است که دارای اشکال کودکانه است. به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

 بیسکویت مادر ممتاز

به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

ویژگی های بیسکویت مادر:

حاوی پروتئین‌هایی با منابع گیاهی و حیوانی، دارای روغن مناسب بدون اسید چرب ترانس، حاوی اسیدهای آمینۀ ضروری مورد نیاز بدن، منبع مناسب کربوهیدرات و تأمین‌کنندۀ اصلی انرژی بدن

حاوی املاح ضروری مورد نیاز بدن، زمان ماندگاری بالا، امکان مصرف به‌ عنوان میان‌ وعده یا غذای اصلی، حاوی ویتامین‌های گروه B که به رشد کودک کمک می‌کند، فاقد رنگ‌های مصنوعی، فاقد نگه‌ دارنده

 

بیسکویت مادر به مناسبت بازگشایی مدارس هر شب جایزه میدهد.برای شرکت در قرعه کشی ، عکس های خودتان را که با بیسکوییت مادر گرفته اید به شرکت ویتانا ارسال نمایید تا یکی از برندگان جایزه (دوچرخه) باشید. جهت اطلاعات بیشتر عدد یک را به شماره 30001155 پیامک نمایید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
یکای پول ایران از قران تا ریال
احتمالا شما هم از پدربزرگ مادربزرگ های خود شنیده اید که در گذشته واحد پول ايران قِران بوده؛ این واحد پول که در واقع صاحب قران نام داشته و به شکل کوتاه شده نامیده می شد در دوره قاجار رواج داشته است. ...
ادامه مطلب >
داستانهای کوتاه درباره قضاوت زود هنگام
داستانهای بسیار زیبا درمورد زود قضاوت نکردن درمورد دیگران را برای شما عزیزان آورده ایم. پیشنهاد می کنیم این داستانها آموزنده درمورد قضاوت را حتما بخوانید…
ادامه مطلب >
معرفی پنل Character در فتوشاپ و نحوه استفاده
فتوشاپ در ویرایش متنی کامل ترین ابزار در نوع خود است. امکان پیچ و تاب دادن به متن و نوشتن متن بر روی یک مسیر، تنظیم فاصله خطوط و بزرگی و کوچکی متن و سایر موارد مربوط به متن در پنل کاراکتر که مخصوص مت...
ادامه مطلب >
کیست شکلاتی: علائم و نشانه، تشخیص و درمان آن
کیست شکلاتی یکی از انواع کیست ها است که در تخمدان ها به وجود می آید. کیست شکلاتی نوعی کیست پر از خون است که در تخمدان یافت می شود. در ادامه به چگونگی ایجاد کیست شکلاتی ، علت نام گذاری و روش های درمان...
ادامه مطلب >
حکم خوردن گوشت اسب در اسلام و ایران
از نظر اسلام خوردن بعضی مواد غذایی مکروه و یا حرام می باشد. این مواد غذایی و خوراکی ها برای بدن عوارض و مضراتی دارد که خوردن آن ها اصلا توصیه نمی شود. در شیعه خوردن گوشت جانورانی مانند اسب، قاطر و خر...
ادامه مطلب >
زندگینامه کوروش کبیر از تولد تا مرگ
کوروش کبیر نخستین شاه و بنیان‌گذار دوره شاهنشاهی هخامنشی در ایران زمین می‌‌باشد. ایرانیان کوروش کبیر را پدر و یونانیان، که وی سرزمین‌های ایشان را تسخیر کرده بود، او را سرور و قانونگذار می‌نامیدند. کو...
ادامه مطلب >
کوچک کردن بینی در فتوشاپ با حفظ مدل طبیعی آن
فتوشاپ، یکی از کاربردی ترین نرم افزار هایی است که امروزه توسط ادیتورهای حرفه ای عکس، با اهداف مختلف استفاده می شود. شاید بخواهید که در برخی از عکس های خود، تغییراتی مانند کوچک کردن بینی خودتان را ایج...
ادامه مطلب >
خال اپیدرمال:علل، علایم و درمان آن
ضایعات پوستی که به دلیل رشد بیش از حد سلول های لایه بیرونی پوست ایجاد می شوند را به نام خال اپیدرمال می شناسند. 
ادامه مطلب >
دستور تهیه صبحانه مقوی و خوشمزه(اوتمیل رژیمی)
اوتمیل رژیمی یک صبحانه مقوی است که با پرک جو دو سر تهیه می شود و به دلیل فیبر بالایی که دارد کمک می کند مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. 
ادامه مطلب >