پنجشنبه, 01 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

 

  لطفا اگر مطلبی خلاف قوانین مشاهده و یا اعتراضی به مطالب منتشر شده دارید ، با ما در ارتباط باشید. 

جهت ارسال پیام اینجا را کلیک کنید

 

یا به ما ایمیل بزنید

 

Email : moslem7026[at]gmail.com

 

اسرار خانه داری

استفاده از عصاره برای بهبود طعم غذاها

در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
1845
ادامه مطلب

راه حل تشخیص بادمجان تلخ از شیرین

برای تشخیص بادمجان تلخ از شیرین، باید تکنیک‌هایی بلد باشید. اگر این تکنیک‌ها را بلد نباشید، استفاده از بادمجان در غذا می‌تواند ریسک بزرگی برای شما باشد. درست است که بادمجان می‌تواند بافت منحصربه‌فرد، عطر و طعم خوشی به غذا ‌دهد و از یک غذای معمولی یک...
4746
ادامه مطلب

بهترین نوع عسل چه ویژگی هایی دارد؟

عسل یکی از خوشمزه‌ترین و سودمندترین مواد خوراکی موجود در دامان طبیعت است. بااین‌حال فقط زمانی می‌توانید از تمام مواد مغذی آن بهره‌مند شوید که اصل آن را خریداری کنید.
960
ادامه مطلب

موارد استفاده از قالب سیلیکون

می توانید از قالب های سیلیکونی علاوه بر تهیه ی مافین استفاده های دیگری انجام بدهید.قالب های سیلیکونی بسیار انعطاف پذیر هستند و یکی از بهترین قالب ها برای درست کردن شکلات، ژله و کیک بدون چسبندگی می باشند.
3028
ادامه مطلب

کنار کباب چی بچینیم و چه مخلفاتی بزاریم

اغلب کباب‌ها به همراه مخلفاتی در اطراف آن سرو می‌شوند و چنانچه این مخلفات در کنار کباب نباشد فرد لذت کافی را از غذایی که می‌خورد نمی‌برد. امکان دارد مخلفات کباب‌ در نگاه اول جزء خصوصیتهای یک کباب‌ عالی محسوب نشود ولی در مراحل انتخاب نهایی بهترین کبا...
29857
ادامه مطلب

چگونه بفهمیم ماهی تازه است یا کهنه؟

ماهی یکی از منابع سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها به ویژه اسیدهای چرب امگا 3 میباشد که باید در هنگام خرید از تازه یا کهنه بودن آن اطمینان حاصل کنید.
3834
ادامه مطلب

چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

زیتون از ارزش غذایی فوق العاده ای برخوردار است و از خوش طعم ترین خوردنی ها در کنار غذا می باشد اما بعضی از زیتون ها تلخ هستند، برای رفع تلخی زیتون چه کنیم؟
13518
ادامه مطلب

تمام فوت و فن هابرای تهیه ترشی خوشمزه خانگی

برای تهیه یکی از مخلفات خوش طعم و البته پرطرفدار "ترشی" برخی افراد دچار مشکل می شوند، به طوری که از میزان لازم آب و سرکه برای تهیه ترشی اطلاع ندارند.
12228
ادامه مطلب

راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا

رنج(rice) از جمله غلاتی است که در آشپزی بیشتر کشورهای جهان بسیار کارآمد است و روش های پخت و انواع مختلف دارد. به ویژه در کشورهای آسیایی خوردن برنج چه برنج سفید، چه برنج قهوه ای بسیار رایج است. در بین انواع برنج، برنج ایرانی از جمله لذیذترین و خوش پخ...
1307
ادامه مطلب

فنون مهم در پخت برنج

در آشپزی ایرانی کسی را آشپز می‌گویند که به ‌اصطلاح بتواند برنج را خوب دربیاورد ، درواقع اولین مرحله آشپزی در آشپزی ایرانی پخت برنج است، پخت برنج ایرانی دارای فنونی است ، که درواقع هر کس آن فنون را بداند به‌راحتی می‌تواند برنج‌هایی در حد رستوران های ...
3750
ادامه مطلب

محصولات پیشنهادی

خطایی رخ داده است. خطا : محصولات پیشنهادی در حال حاضر در دسترس نیست