کف پاش چیست؟
به کلیه تجهیزاتی که مواد شوینده را تبدیل به فوم یا کف کرده و از طرق مختلف کف به وجود آمده را به روی محل مورد شست شو انتقال می دهد دستگاه کف پاش گفته میشود.
کف پاش ها به چند دسته تقسیم میشوند؟
کف پاش ها به سه دسته اصلی از جمله کف پاش کارواش خانگی سبک، نیمه سبک و کف پاش صنعتی تقسیم میشوند.
مهم ترین پارامتری که هنگام خرید یک کف پاش باید به آن توجه کنیم چیست؟
میزان سنگینی کار، مساحت سطح مورد نظر برای شست و شو و توان کارواش مورد استفاده
هم چنین بخوایند:کارواش آب سرد و آب گرم چه تفاوت هایی باهم دارد؟
مقدمه:
همواره برای شست و شو و نظافت نیازمند به مجموعه ای از اقلام و تجهیزاتی هستیم که این تجهیزات برای راحتی و سهولت کاربر استفاده می شوند. یکی از این تجهیزات مواد شوینده هستند که کمک می کند چربی و کثیفی و یا هر مورد دیگر که جدا از سطح می باشند را راحت تر پاک و جدا کنید، حال وقتی روزانه در حال مصرف و استفاده از مواد شوینده باشیم باید به فکر آن هم باشیم که سرعت ساخت و تهیه مواد شوینده را افزایش دهیم و همین طور باید این عمل با کیفیت بیشتری انجام شود.
به علاوه انتقال مواد شوینده بر روی سطح مورد شست و شو نیز مورد اهمیت است، با تمامی مواردی که گفته شد قطعه ای با نام کف پاش کارواش یا فوم ساز ساخته شده و این دستگاه روز به روز پیشرفته تر شد. کار این قطعه به این صورت است که آب را با مواد شوینده مخلوط کرده تا هم باعث صرفه جویی شود و هم انتقال آن راحت تر باشد و از همه مهم تر چون مواد شوینده با آب مخلوط شده است اثر آن زود تر از روی سطح برداشته می شود
در مرحله بعدی نازلی که مواد شوینده را به وسیله هوا تبدیل به کف و فوم میکند این فرایند را تکمیل تر می کند و چون کف ساز ها دارای فشار هوایی عموما بالایی در درون مخزن می باشند کف حاصل از ترکیب آب، مواد شوینده و هوا با فشار از نازل به بیرون خارج می شود و به سطح مورد شست و شو منتقل می شود و بعد از این که کل سطح آغشته به مواد شوینده یا کف شد عمل شست و شو به وسیله تجهیزات دیگر انجام می پذیرد.
در کل به کلیه تجهیزاتی که مواد شوینده را تبدیل به فوم یا کف کرده و از طرق مختلف کف به وجود آمده را به روی محل مورد شست شو انتقال می دهد دستگاه کف پاش کارواش خانگی و یا دستگاه کف پاش کارواش صنعتی میگویند.
انواع کف پاش کارواش:
کف پاش ها به چند دسته تقسیم می شوند:
کف پاش کارواش خانگی سبک:
این سری از کف پاش ها از سیستم بسیار ساده ای ساخته شده، بسیار معمولی و به صورت نازل می باشد که دارای یک مخزن مواد شوینده است. این مواد شوینده با آب خروجی مخلوط شده و به صورت کف یا فوم از نازل خارج می شود این سری از فوم ساز ها بسیار ضعیف بوده و برای حداقل استفاده از دستگاه می باشند.
کف پاش کارواش خانگی نیمه سبک:
کف پاش های کارواش خانگی نیمه سبک همانند سم پاش های تلمبه دار هستند به این صورت که پس از ایجاد فشار هوا در درون مخزن شروع به خروج مواد از درون مخزن به بیرون میکنند که صرفا برای شست و شوی محیط های کم حجم و کارهای سبک مناسب می باشند.
کف پاش نیمه صنعتی و صنعتی نیمه سبک و سنگین:
این سری از کف پاش ها که بیشترین استفاده را هم دارند از فرمول یکسانی پیروی میکنند و نسبت به حجم مخزن دسته بندی میشوند این کف پاش ها دارای ابعادی از 50 لیتر الی 500 لیتر می باشند. سیستم این کف پاش ها از اجزایی تشکیل شده که شامل مخزن، چرخ ها، سوپاب ورودی خروجی، گیج فشار، گیج آب و دستگیره می شود.
نحوه انتخاب کف پاش کارواش خانگی و صنعتی:
اکنون که با تفاوت کارواش خانگی و صنعتی و بخش های کف ساز ها و انواع آن آشنا شده ایم برای نحوه انتخاب نوع کف پاش بنا به نیاز ها و نوع کاربری، کف پاش مورد نظر را به دقت انتخاب می کنیم. زیرا انتخاب ناصحیح در خرید کف پاش ها شامل ایجاد زیان های مالی و هزینه های اضافی می شود.
هنگام خرید به تجهیزات همراه کف پاش ها و نیز سایز قطعه که مهم ترین مقوله در خرید می باشد دقت کنید. همچنین اگر کمپرسوری با سایز مشخص را در سیستم خود موجود دارید و نیازی به خرید مجدد کمپرسور نمی بینید حتما حجم کمپرسور را با حجم کف پاش تطابق دهید.
نحوه نگهداری از کف پاش کارواش:
برای افزایش عمر دستگاه کف پاش خود، کافی است به چند نکته ساده که در ادامه به آنها اشاره کردهایم توجه داشته باشید:
- -از کمپرسور متناسب با سایز کف پاش استفاده کنید.
- -بعد از هر بار استفاده از کف پاش آن را تمیز کنید.
- -روی کف پاش ها از رنگ های مقاوم پوشانده شده است ولی برای افزایش عمر بیشتر ترجیحا بدنه کف پاش را خشک نگاه دارید.
- -از ضربه زدن به بدنه دستگاه تحت فشار جدا بپرهیزید.
- -در زمان کشش شیلنگ کف پاش مراقب باشید دستگاه کف پاش به روی زمین چپ نشود.
- -همیشه گیج فشارسنج را برسی نمایید.
- -از مواد شوینده مخصوص برای ایجاد کف و شست و شو سطوح استفاده کنید.
توجه داشته باشید که مراقبت بیشتر از دستگاه کف پاش باعث افزایش عمر دستگاه شده و در نتیجه هزینه های اضافی را کاهش می دهد. با رعایت همین چند نکته ساده از اتلاف هزینه های خود جلوگیری کنید.