پنیر یکی از محصولات لبنی است که در همه جا زیاد استفاده میشود. حتما همه ی شما دوست دارید پیتزایی کشدار درست کنیم و مثل یک سرآشپز حرفه ای هنر خود را نشان دهید چون یکی از دلایل لذت بخش بودن خوردن پیتزا کشدار بودن آن است که کودکان هم از طرفداران اصلی آن محسوب می شوند و البته مزه فوق العاده پنیرپیتزا در پیدا کردن این همه طرفدار بی علت نیست.
برای اینکه پیتزای خانگی ما خوشمزهتر شود و بیشتر به پیتزای آماده شده در فست فودها شباهت پیدا کند مهمترین نکته انتخاب پنیر مناسب و کشدار است.چرا که پنیر پیتزا با طعم فوق العاده و بافتی ویژهای که دارد در مجاورت حرارت فر نرم و ذوب میشود و کش دار شدنش اشتها را برانگیخته و میل به خوردن را دو چندان میکند.از زمان پیدایش پیتزا یعنی ۵۰۰ سال پیش، این غذای ایتالیایی همیشه به خاطر پنیر آن معروف بوده است.طوری که کیفیت پیتزا را بیشتر از پنیر روی آن محک میزنند و هر چه لایه پنیر روی پیتزا ضخیمتر و کشدارتر باشد، پیتزا دلپذیرتر و اشتهاآورتر به نظر میرسد.
برای کش دار شدن بیشتر پنیر پیتزا چه کار باید کرد؟
- بیرون آوردن پنیر پیتزا از یخچال:
پنیر پیتزا را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن باز شود و به دمای محیط برسد. با این کار پیتزا پس از پخت بهتر کش میآید.
- استفاده از مقدار زیاد پنیر پیتزا:
پنیر پیتزا را روی سس بریزید. حجم این پنیر باید زیاد باشد تا کشدار شود. تا اندازه ای که ۹۰ درصد مقدار پنیر باید زیر مواد باشد و ۱۰ درصد دیگر روی مواد. میتوانید از ترکیب پنیر گودا هم استفاده کنید.
با رعایت این نکات پنیر پیتزایی کشدار تر داشته باشید.
- دما ومدت زمان قرار دادن پیتزا داخل فر:
برای پخت پیتزا به طور دقیق نمیتوان گفت پیتزا در چه دما و چه مدت زمانی آماده می شود چون نوع فر کاملا در این کار اثر گذار است و بنابراین چنانچه پیتزای شما خوب در نیاید می توانید با کم و زیاد کردن دمای فر و مدت زمان آن نقطه ی ذوب آن را با توجه به نوع فر خود به دست آورید و از آن به بعد دمای خود را روی همان تنظیم کنید اما اغلب پنیر در فر ریلی استاندارد در دمای 270 درجه و زمان 7 دقیقه پخته می شود.
نکته مهم:
حتما قبل از قرار دادن پیتزا داخل فر، فر به طور کامل داغ باشد در غیر اینصورت امکان دارد خمیر خشک شود ولی پنیر هنوز باز نشده باشد.
- اندازه ی رشته های پنیر پیتزا چقدر باشد؟
رشته های پنیر پیتزا به دو نوع ریز و درشت در بازار وجود دارد ولی شما موقع استفاده از پنیر را به طور کامل نرم کرده و روی پیتزا بریزید این کار سبب می شود پنیر بهتر و به طور یکنواخت باز می شود.
برای کش اومدن پنیر چه باید کرد؟
- شیوه قرار دادن مواد روی پنیر پیتزا:
نکته اول اینکه روی خمیر را با پنیر پیتزا بپوشانید این کار سبب می شود مواد از خمیر جدا نشود و پنیر هم بهتر باز شود.
نکته دوم اینکه موادی مانند گوجه فرنگی را که در لایه ی آخر قرار می دهیم تلاش کنید خیلی نباشد و یا حلقه های بزرگ نگذارید چرا که این کار مانع عبور حرارت می شود و پنیر به صورت یکسان باز نمیشود امکان دارد قسمتی سوخته و قسمتی هنوز خام باشد و همینطور وجود گوجه و یا دیگر مواد تر زیاد باشد امکان دارد روی پیتزا آب بیاندازد.
- آب زدن روی پنیر پیتزا:
قدری آب روی پنیر اسپری کنید اینکار سبب می شود رطوبت پنیر قدری بیشتر شود و کش پنیر خود را بهتر نشان می دهد.
راز کش آمدن پنیر پیتزا
چه زمان پیتزا درست شده است؟
هنگامی که روی پنیر نقطه های ریز طلایی به وجود آورد و به اصطلاح گل بیاندازد، پیتزای شما آماده است یکی از نشانه های با کیفیت بودن پنیرپیتزا گل پنیر هست که نقطه های ریز طلایی یا قهوه ای روشن باشد.