من قبلا آموزش یک نوع کباب تابه ای رو در سایت قرار داده بودم که با گوشت چرخ کرده درست میشد. اما در این مطلب قصد دارم طرز تهیه کباب تابه ای رزا منتظمی رو آموزش بدم. رزا منتظمی در کتابشون این کباب رو به صورت سیخی آموزش دادن.
مواد لازم برای 6 نفر
- گوشت راسته پاک کرده و تمیز: 1 کیلو
- پیاز: 4 تا 5 عدد
- فلفل دلمه ای: 3 تا 4 عدد
- گوجه فرنگی: 3 تا 4 عدد
- کره: 150 گرم
- روغن زیتون: 100 گرم (یک پپیمانه)
- فلفل کوبیده: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه کباب تابه ای رزا منتظمی
یکی دو عدد از پیازها رو رنده کنید. از صافی رد کنید و خوب فشار بدین و آبش رو بگیرین.
آب پیاز رو با روغن زیتون و فلفل کوبیده مخلوط کنید.
حالا گوشت ها رو بشورید و نازک و کوچک برش بزنید و در مایه آب پیاز و روغن بخوابانید.
چند ساعت باید گوشت در این مایه بمونه تا کاملا ترد و مزه دار بشه.
فلفل دلمه ای ها و بقیه پیازها رو نازک خلال کنید و با کمی کره سرخ کنید.
بعد گوجه فرنگی های شسته رو خرد کنید و داخل پیاز و فلفل ها بریزین.
اجازه بدین این مایه آهسته آهسته بحوشه تا پیاز و فلفل ها نرم بشن و سس غلیظ بشه.
به اندازه کافی نمک بزنید و بعد کباب های استراحت کرده در مایه آب پیاز رو به سیخ بکشید.
سیخ ها رو داخل تابه بزارین و کمی روغن زیتون داخل تابه بریزین.
حالا با حرارت مناسب هر دو طرف گوشت های به سیخ کشیده رو در تابه کباب کنید.
اگر حرارت خیلی زیاد باشه گوشت ها زود برشته میشن ولی مغز اون ها نمی پزه.
بعد مایه پیاز و فلفل و گوجه رو ته دیس بریزین و سیخ های کباب رو روی اون بزارین.
در نهایت هم با ریحان، چیپس سیب زمینی، پیاز و … تزیین کنید.
این غذا رو هم با نان و هم با کته میتونید میل کنید.
امتیاز شما به این مطلب چنده؟