چهارشنبه, 28 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چای نعناع را چطور تهیه کنیم؟


چای نعناع را چطور تهیه کنیم؟

برخی از چای ها دمای مختلفی برای دم شدن دارند ، زیرا دمای زیاد باعث سوزاندن برگ میشود.اما در چای نعنا شما میتوانید ، آب جوش را مستقیما بر روی برگ ها بریزید

 چای نعناع می تواند برای آرامش و یک نوع نوشیدنی گرم در زمستان، سرو شود.  

چای نعناع یک نوشیدنی خوشمزه و پرطرفدار است و خواص شگفت انگیزی برای افزایش سلامت شما دارد. روش صحیح طرز تهیه چای نعناع و نوشیدن چای نعناع می‌تواند به رفع بوی بد دهان، بهبود هضم، کاهش درد، از بین بردن التهاب، آرامش بدن و ذهن، کاهش تنگی نفس، کمک به کاهش وزن و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

نعناع، گیاهی است از رده دولپه‌ای‌های پیوسته گلبرگ هایش سردسته تیره نعناعیان و از سبزی‌های خوراکی است. این گیاه تمام اسانس‌ها و خواص پونه را دارد؛ ولی برگ‌هایش کرک کم‌تری دارند و بریدگی‌های کنار برگ‌های آن بیش‌تر از پونه و اسانس آن نیز ملایم‌تر است. نعناع گیاهی است علفی و پایا. ساقه‌های آن دونوع خزنده و زیر زمینی می‌باشند.

 

 چای نعناع برای ناراحتی معده بسیار خوب است. هم می توان به سادگی درست کرد(نعنا و آب داغ) یا آن طور که می پسندید تفننی و پیچیده درست کنید. چای نعناع می تواند برای آرامش و یک نوع نوشیدنی گرم در زمستان، سرو شود، یا در تابستان به عنوان یک نوشیدنی سرد برای رفع خستگی و تقویت میل شود.

زمان آماده سازی (داغ): ۵ دقیقه
زمان پخت : ۵-۱۰ دقیقه
مجموع مدت زمان: ۱۰-۱۵ دقیقه

مواد تشکیل دهنده چای نعناع:
۱۰-۵ برگ تازه نعناع
۲ فنجان آب (۴۷۳ ml)
شکر یا شیرین کننده سلیقه ای (اختیاری)
لیمو (اختیاری)


مواد تشکیل دهنده آیس تی
۱۰ شاخه کوچک نعناع تازه
۸-۱۰ فنجان آب (۱.۹-۲.۴L)
۲/۱ فنجان شکر، سلیقه ای (۱۱۳-۲۲۷ گرم)
آب یک عدد لیمو
خیار خورد شده (اختیاری)

چای نعناع مراکش
۱ قاشق غذا خوری سست برگ چای سبز (۱۵ گرم)
۵ فنجان آب (L1.2)
۳-۴ قاشق غذا خوری شکر، به طعم (۳۹-۵۲ گرم)
۱۰-۵ شاخه کوچک نعناع تازه
 

ساختن چای نعناع داغ:

۱- آب را بجوشانید:
می توان این کار را با قرار دادن کتری، بالای شعله آتش، در قابلمه ای روی گاز، در مایکروویو، یا هر راه دیگری که به نوعی آب را بجوشاند، انجام داد. برای صرفه جویی در مصرف آب، نیرو، زمان و پول، تنها به اندازه ای که می خواهید چای بنوشید آب را بجوشانید.


۲- برگ های نعناع را بشویید و خورد کنید.:
آن را بشویید تا از هر لکه رسوب شده، ویروس، یا خاکی که ممکن است بر روی برگها باشد پاک گردد. سپس برگ ها را خوردکنید تا به خارج شدن ماده معطر آن کمک شود و به چای خود چاشنی قوی زده باشید.
 انواع مختلفی از برگ نعناع از جمله شکلاتی، نعنای تند و نعناع فلفلی وجود دارد که می توانید استفاده کنید.

۳- برگ ها را آماده کنید:
برگ نعناع می تواند به داخل گوی چای برود، قوری برای برگ چای طراحی شده است و برای این مخلوط مناسب است یا داخل فیلتر قهوه، در فلاکس، در چای ساز، یا مستقیم در داخل ماگ قرار گیرد.

۴- آب جوشیده را بر روی برگها بریزید:
بعضی از چای ها باید در دماهای مختلفی ساخته شود آن قدر که برگ ها را نسوزانید، اما نعناع مقاوم است و شما می توانید به طور کامل آب جوش را مستقیم بر روی تمام برگ ها بریزید.

۵- چای را دم کنید:
چای نعناع باید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دم بکشد، ولی اگر چای قویتری بخواهید، اشکالی ندارد که بیشتر زمان بگذارید. زمانی که چای به آن قوتی که می خواهید رسید (با مزه کردن یا بوییدن)، تفاله ها را بر دارید. همچنین می توانید تفاله ها را بر ندارید و بگذارید چایتان قوت بیشتری پیدا کند. اگر از کتری ویژه یا گوی چای استفاده نمی کنید، چنانچه خواستید تفاله ها را جدا کنید، از صافی استفاده کنید.

 اگر از فلاکس (چای ساز و مانند اینها) استفاده می کنید، زمانی که چای به قوت مورد نظر رسید پیستون (دریچه) را به پایین فشار دهید.

۶- موادی را اضافه کنید:
زمانی که چای دم کشید، چنانچه مایل بودید می توانید به آن عسل یا شیرین کننده ای بیافزایید، یا قبل از نوشیدن یک لیمو در آن بریزید.

 

خاصیت دمنوش نعناع

چای نعناع برای ناراحتی معده بسیار خوب است.

 

ساختن آیس تی نعناع:

۱- چای نعناع درست کنید.
طبق همان تناسب به اندازه ای که می خواهید، چای نعناع داغ خود را درست کنید. به طور ساده برگهای نعناع را درون یک کاسه نسوز قرار دهید و آب داغ را مستقیم بالای آن بریزید و اجازه دهید که دم بکشد.

برای یک بار سرو، از همان نسبت آب نعنا و متدی که برای یک ماگ چای داغ نعنا داشتید استفاده کنید.

۲- یک شیرین کننده و آب لیمو در آن هم بزنید.
زمانی که چای آماده شد، آب لیمو را داخل آن بریزید، مواظب باشید که هسته ای درون چای نیفتد. اگر چای شیرین می خواهید، شیرین کننده دلخواه خود را اضافه کنید، بچشید. به خوبی آن را هم بزنید تا ذرات شکر در آن حل شود.

۳- بگذارید دمای چای به اندازه دمای اتاق برسد.
زمانی که سرد شد، چای را از صافی درون پارچ بریزید و برگهای نعناع مصرف شده را دور بریزید. داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد.

۴- آیس را با خیار سرو کنید.
زمانی که چای خنک شد و آماده سرو آن شدید، لیوان خود را از یخ پر کنید. خیار را به صورت نازک ببرید و چند عدد به هر لیوان اضافه کنید. چای را بریزید و لذت ببرید.


ساختن چای نعناع مراکشی:

۱- برگ های چای را با آب بشویید.
چای سبز را در یک قوری قرار دهید و یک فنجان آب جوش به آن بیافزایید. آب را به صورت گرداب وار تکان دهید تا برگها شسته شوند و کتری گرم گردد. آب را بیرون بریزید، بازمانده های برگ های سبز را بگذارید در قوری بماند.

۲- چای را دم کنید.
چهار فنجان آب جوشیده را در قوری بیفزایید و چای را به مدت دو دقیقه دم کنید.

۳- شکر و نعناع را به آن بیفزایید.
چهار دقیقه دیگر بگذارید دم بکشد، و یا بچشید و سرو کنید.

  خاصیت دمنوش نعناع

چای نعناع میتواند به عنوان یک نوشیدنی سرد برای رفع خستگی و تقویت میل شود.

 
نگهداری از نعناع تازه:

۱- برگ های نعناع را در جا یخی قالب یخ فریز کنید.
۲- نعناع را خشک کنید.


دمنوش نعناع:

نعناع مانده از فروشگاه و یا باغ را می توان برای استفاده های بعدی نگهداری کرد. برای فریز کردن نعناع، دو برگ نعناع شسته شده را در تشت سینی قالب یخ بگذارید. هر کدام را با آب پر کنید. فریز کنید تا وقتی که آماده استفاده از نعناع شوید.
زمانی که نعناع در قالب یخ فریز شد، از داخل آن سینی خارج کنید و آن را در یک پاکت پلاستیکی داخل فریزر بگذارید. (حال شما دوباره قالب یختان را در دسترس دارید!)
وقتی که زمان استفاده از نعناع فرارسید، قالبهای یخ را از فریزر در بیاورید (به اندازه ای که برای مقدار نعناع خود لازم دارید) و درون کاسه بگذارید تا آب شود. زمانی که یخ آب شد، آب را بیرون بریزید و نعناع را به آرامی خشک کنید.


عرق نعناع:

نعناع خشک برای تهیه چای می تواند به کار رود، و حتی می توان از آن برای استفاده مجدد در فنجان برای یک بار سرو در دستگاه قهوه ساز استفاده کرد. شاخه های کوچک تازه نعناع را بگیرید و به صورت گشاد دوتا دوتا آنها را با بند های کشدار به هم ببندید. آنها را به صورت وارونه در جایی گرم و خشک آویزان کنید تا برگ ها خشک و شکننده شوند.
 نعناع از گیاهان دیگر بیشتر رطوبت دارد، بدین معنا که می تواند هر جایی به مدت چند روز الی دو هفته ، بسته به آب و هوا طول بکشد تا خشک شود، هر چه اتاقی که برای خشک کردن استفاده می کنید گرمتر و خشک تر باشد. پروسه زمانی کمتری می برد.
زمانی که برگ ها خشک شدند، آنها را در یک کیسه و یا بین کاغذ موم دار قرار دهید و آنها را بشکنید. آنها را در یک شیشه ادویه ذخیره کنید.

 

طبع چای نعناع:

این گیاه از نظر طب سنتی ایران، گرم و خشک می‌باشد.

 

موارد منع مصرف چاع نعناع:

مصرف آن در اوایل بارداری ممنوع است.

بعلت اثر شل کنندگی دریچه تحتانی مری در افرادی که برگشت اسید معده به مری دارند با احتیاط مصرف گردد.

با توجه به اینکه مصرف نعنا به مقدار زیاد سبب بالارفتن فشار خون می‌شود، خوردن مقدار زیادی از آن به افراد سالمند هرگز توصیه نمی‌شود.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
طرز تهیه دمنوش نعناع و دارچین طرز تهیه چای نعناع خشک خواص چای نعناع طرز تهیه چای نعناع برای معده درد طرز تهیه چای نعناع برای موهای زائد چای نعناع نی نی سایت خرید چای نعناع قیمت چای نعناع تهیه چای نعناع تهیه چای نعناع خشک تهیه چای نعناع تازه طرز تهیه چای نعناع مراکشی طرز تهیه چای نعناع و بابونه طرز تهیه چای نعناع برای لاغری طرز تهیه چای نعناع خانگی نحوه تهیه چای نعناع طرز تهیه چای نعناع فلفلی طرز تهیه چای نعناع تازه طرز تهیه چای نعناع دمنوش نعناع و دارچین طرز تهیه دمنوش نعناع و اویشن طرز تهیه دمنوش نعناع و زنجبیل چای نعناع و قاعدگی خرید تهیه چای نعناع قیمت تهیه چای نعناع روش تهیه چای نعناع عوارض چای نعناع چای نعناع و کیست تخمدان خواص چای نعناع برای معده چای نعناع با عسل چای نعناع چای نعناع فلفلی چای نعناع در بارداری چای نعناع خشک چای نعناع برای سرماخوردگی چای نعناع برای معده چای نعناع فلفلی نیوشا چای نعناع برای فشار خون چای نعناع چه خاصیتی دارد خرید دمنوش نعناع خرید چای شاهواره دمنوش نعناع نی نی سایت چای سبز کیسه ای دارچین خرید نعناع فلفلی قیمت چای بهار نارنج دمنوش نعناع فلفلی دیجی کالا دمنوش نعناع طرز تهیه خرید چای نعناع فلفلی خرید چای نعناع فلفلی نیوشا خرید چای سبز نعناع احمد چای سبز نعناع قیمت چای نعناع فلفلی قیمت چای نعناع فلفلی نیوشا قیمت چای سبز نعناع فلفلی نیوشا قیمت دمنوش چای سبز نعناع فلفلی

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
استفاده از ناخن مصنوعی چه عوارضی به همراه دارد؟
چندسالی است کاشت ناخن به رویه‌ای مرسوم میان بانوان تبدیل شده و بسیاری ناخن های طبیعی خود را زیر ناخن های بلند و مصنوعی برای همیشه دفن می کنند تا برای مدت کوتاهی هم که شده داشتن ناخن هایی زیبا را تجرب...
ادامه مطلب >
چرا می‌گویند در شب ناخن نگیرید؟
دلیل علمی ناخن نگرفتن در شب چیست؟چرا نباید در شب ناخن گرفت ؟با ما همراه باشید تا بدانید که چرا نباید در شب ناخن گرفت...
ادامه مطلب >
تلویزیون‌های هوشمند چه اطلاعاتی رو جمع آوری می کنند ؟
تولیدکنندگان ادعا می‌کنند که از اطلاعات شما برای شخصی سازی و کیفیت محتوا استفاده می‌کنند، اما فروش این نوع داده‌ها به افراد ناشناس، شرکت‌های تبلیغاتی یا سرویس‌های پخش امری معمول است.
ادامه مطلب >
سنگ یشم چیست و چه خواصی دارد؟
یشم خواص و فواید بی نظیری دارد، البته یشم سبز خواص فوق العاده ای را برای سلامت جسم و روح به همراه دارد و برای پوست نیز مفید است.
ادامه مطلب >
درباره برنج بیشتر بدانید
با اینکه مصرف برنج در ایران زیاد است، اما چین به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور جهان، بیش از هر کشور دیگری برنج مصرف می‌کند.
ادامه مطلب >
چرا نباید شبها ناخن ها را کوتاه کرد؟
شاید برای شما هم پیش آمده است که می‌خواستید در شب ناخن بگیرید، ولی بزرگترها مانع اینکار شده اند و گفته اند که در شب ناخن نگیرید. اما واقعا چرا نباید در شب ناخن گرفت؟
ادامه مطلب >
خواص شگفت انگیز گردو برای سلامتی و پوست و مو
تا به حال دقت کرده اید که مغز گردو چقدر شبیه مغز انسان است؟ امروزه علم ثابت کرده که گردو غذای مغز است و نباید از خوردن آن غافل شد!
ادامه مطلب >
بررسی مزایا و معایب اوزون تراپی مو
اوزون تراپی برای برطرف کردن مشکلات پوست و موها استفاده می شود. این شیوه با استفاده از یک دستگاه مخصوص انجام می گیرد. دستگاهی که اکسیژن (O2) به اوزون (O3) تبدیل می کند، باعث می شود فولیکول ها و ساقه م...
ادامه مطلب >
دلیل تیره و خاکستری شدن ابرها قبل از بارندگی چیست؟
همه ما با دیدن ابرهای خاکستری و تیره رنگ که گاهی ترسناک به نظر می رسند متوجه می شویم که احتمالا بارندگی در راه است و خودمان را برای بارش باران آماده می کنیم.اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چ...
ادامه مطلب >