یکشنبه, 27 آبان,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

انواع پنل های خورشیدی و راهنمای انتخاب و خرید پنل خورشیدی


انواع پنل های خورشیدی و راهنمای انتخاب و خرید پنل خورشیدی

اگر قصد خرید پنل خورشیدی را دارید مطالب زیر را از دست ندهید.

پنل خورشیدی چیست و چگونه کار می‌کند؟

پنل خورشیدی از تعدادی سلول شیمیایی حساس به نور ساخته می‌شود. همان طور که می‌دانید نور خورشید یا هر نور دیگر از تعداد زیادی فوتون ساخته می‌شوند. فوتون‌های مربوط به نور خورشید با برخورد به سلول‌های خورشیدی طی یک واکنش شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شوند. انرژی الکتریکی به دست آمده توسط پنل‌های خورشیدی درون یک یا چند باتری ذخیره می‌شود و برای مصارف خانگی و صنعتی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

 
 ممکن است شما به خرید پنل خورشیدی فکر کنید اما اغلب هنگامی که می خواهید نوع پنلتان را مشخص کنید با سردرگمی مواجه خواهید شد و نمی دانید کدام بهترین انتخاب پنل برای شما کدام است ؟ پارامتر های بی شماری وجود دارد که باید در هنگام خرید پنل خورشیدی مد نظر قرار دهید تا بتوانید برای سیستم فتوولتاییکتان یک انتخاب شایسته داشته باشید.در این مقاله آنچه را که باید در مورد انواع مختلف پنل ها برای پروژه های مسکونی بدانید ، گفته خواهد شد. ( مونو کریستال ، پلی کریستال ، تین فیلم )
 

مزایای استفاده از پنل‌های خورشیدی:

-شما با صرف یک بار هزینه برای خرید پنل خورشیدی، می‌توانید تا طولانی مدت از برق رایگان استفاده کنید و میزان برق مصرفی خود را به صفر برسانید.

-شما می‌توانید در مسافرت و مکان‌هایی که انرژی برق وجود ندارد برق مورد نیاز برای روشنایی کمپ و شارژ کردن تلفن همراه، دوربین عکاسی و فیلم برداری خود را تامین کنید.

-نصب و راه اندازی این تجهیزات بسیار ساده است، در واقع طبق دستور العمل شرکت سازنده تجهیزات را به هم متصل می‌کنید. فقط کافی است پنل شما رو به نور خورشید باشد.

-برق تولید شده به این روش بدون هزینه مواد سوختنی و از سوخت‌های پاک تامین می‌شود. یعنی برای تولید برق نه هوا آلوده می‌شود و نه سوخت فسیلی هدر می‌رود.

 
انواع مختلف پنل های خورشیدی که در بازار موجود است ، نقطه آغاز ما برای بررسی است و مزایا و معایب هر کدام از پنل ها در ادامه تشریح خواهد شدو سپس چند سناریو عمومی برای استفاده منازل مطرح و پنلی که برای آن سناریو گزینه بهتری است معرفی خواهد شد. همواره برای هر پروژه نوع خاصی از پنل خورشیدی بیشترین کارآیی را خواهد داشت و هرکدام از انواع پنل ها مزایا و معایب خاص خود را به همراه خواهند داشت.
 

سلول های خورشیدی بر پایه سیلیکون کریستالی:

در حال حاضر بیش از ۹۰ % از سلول های فتوولتاییک از انواع مختلف سیلیکون ساخته می شوند. در سال ۲۰۱۱ حدود ۹۵ % از پنل هایی که برای اجرای سیستم های فتوولتاییک خانگی در ایالات متحده فروخته شده است از نوع سیلیکون کریستالی بوده است.
از سیلیکون برای ساخت سیستم های فتوولتاییک به شکل های مختلف استفاده می شود. مهم ترین تفاوت در خلوص سیلیکون مورد استفاده است.
اما خلوص سیلیکون واقعا به چه معناست ؟ هرچه مولکول های سیلیکون منظم تر در کنار هم قرار گیرند سلول خورشیدی بهتری برای تبدیل نور خورشید به الکتریسیته خواهیم داشت.(اثر فتوولتاییک)
 
بازده پنل های خورشیدی رابطه ی مستقیمی با خلوص سیلیکون دارد اما فرآیند افزایش خلوص سیلیکون بسیار هزینه بر و گران است و بر این اساس بازدهی پنل نباید برای شما اولویت اول محسوب شود چرا که اغلب عواملی مانند هزینه و فضای مورد نیاز برای مشتریان مهم تر است.
سیلیکون کریستالی پایه و اساس سلول های خورشیدی مونو کریستال و پلی کریستال است.
 

سلول های خورشیدی مونو کریستال:

سلول های خورشیدی که از سیلیکون مونو کریستال ( mono-Si ) ساخته می شوند و گاها تک کریستالی نیز نامیده می شوند به سادگی از طریق رنگ یکپارچه و ظاهر سلول ها قابل شناسایی هستند که این رنگ یکپارچه اشاره بر خلوص بالای سیلیکون مورد استفاده دارد. 
 
سلول های خورشیدی مونو کریستال از شمش سیلیکون ساخته می شوند که در ابتدا به شکل یک استوانه هستند. برای بهینه سازی عملکرد و کاهش هزینه ، برای تولید ویفر سیلیکون ، چهار ضلع از شمش استوانه ای سیلیکون بریده می شود تا به شکل مربع درآید اما برای بهینه کردن برش و کاهش تلفات ، در نهایت یک مربع با گوشه های گرد پدید می آید و شکل ظاهری خاص پنل های مونو کریستال بدین دلیل است.
 یک راه خوب برای تشخیص نوع پنل خورشیدی شکل ظاهری سلول ها است که در پنل های پلی کریستال سلول ها کاملا به شکل مستطیل و بدون گوشه های گرد در کنار هم قرار گرفته اند اما در پنل های مونو کریستال مربع ها دارای گوشه های گرد هستند.
 
مزایای سلول های مونو کریستال :
از آنجا که پنل های مونو کریستال از سیلیکون با کیفیت بالا ساخته می شود ، بالاترین بهره عملکرد را دارند به گونه ای که راندمان پنل های خورشیدی مونوکریستال معمولا بین ۱۵ الی ۲۰ درصد می باشد.
شرکت SunPower در ایالات متحده برترین پنل های مونوکریستال از نظر راندمان را تولید می کند به گونه ای که در محصولات تجاری این شرکت در سال های قبل از ۲۰۱۱ ، پنل های خورشیدی سری E20 دارای بازده ۲۰/۱ % بوده است و در سال ۲۰۱۳ سری جدیدی از این پنل ها را تحت عنوان سری X روانه بازار نموده که دارای بازدهی ۲۱/۵ % می باشد.
پنل های مونو کریستال در بهره برداری از فضا راندمان بیشتری دارند و فضای کمتری برای نصب نیاز دارند. از آنجا که پنل های خورشیدی مونو کریستال در واحد سطح یکسان بالاترین توان الکتریکی را در خروجی ایجاد می نمایند ، به فضای کمتری نیاز دارند. پنل های مونوکریستال در سطح یکسان ۴ برابر پنل های خورشیدی تین فیلم برق تولید می نمایند.
بالاترین عمر در بین پنل های خورشیدی مربوط به پنل های مونوکریستال است و به همین علت اکثر کارخانه های سازنده ، پنل های خورشیدی مونوکریستال را تا ۲۵ سال گارانتی می کنند.
پنل های مونوکریستال در شرایط نور کم در مقایسه با پنل های پلی کریستال عملکرد و بازده بهتری دارند.
 
معایب پنل های خورشیدی مونوکریستال:
پنل های خورشیدی مونوکریستال ،گران ترین نوع پنل خورشیدی موجود در بازار هستند. از دیدگاه مالی یک پنل خورشیدی که از سیلیکون پلی کریستال ساخته شده است ( در برخی شرایط تین فیلم ) می تواند برای مشتریان بخش خانگی انتخاب مطلوب تری باشد.
در صورتی که بر روی قسمتی از پنل سایه بیفتد ، کثیف یا غبار آلود شود یا زیر برف برود می تواند باعث از کار افتادن کل سیستم شود. اگر فکر می کنید سیستم شما ممکن است توسط عوامل ذکر شده در معرض خطر قرار گیرد ، به جای استفاده از اینورتر مرکزی از میکرواینورتر ها استفاده نمایید. استفاده از چند میکرواینورتر به شما کمک می کند تا مطمئن شوید با افتادن سایه یا سایر موارد روی یکی از پنل ها ، کل سیستم شما از کار نمی افتد.
فرآیندی تحت عنوان Czochralski برای تولید سیلیکون مونوکریستال مورد استفاده قرار می گیردکه در نهایت موجب ایجاد یک شمش استوانه ای می گردد سپس چهار گوشه از شمش سیلیکون بریده می شود تا ویفر های سیلیکون ساخته شوند که این امر موجب می شود تا مقدار قابل توجهی از سیلیکون اصلی به صورت ضایعات در آید.
پنل های مونو کریستال در آب و هوای گرم بازدهی بیشتری دارند ، عملکرد این پنل ها با افزایش دما افت می کند اما معمولا مقدار کاهش آن از پنل های پلی کریستال کمتر است که معمولا برای اغلب مشتریان درجه حرارت اهمیت چندانی نخواهد داشت.
 

سلول های خورشیدی پلی کریستال ( سیلیکون چند کریستالی ):

اولین پنل های خورشیدی بر پایه سیلیکون چند کریستالی ساخته شدند ، که به عنوان پلی سیلیکون ( P-Si ) یا سیلیکون مولتی کریستال ( mc-Si ) نیز شناخته می شوند. این نوع پنل ها در سال ۱۹۸۱ وارد بازار شدند.
بر خلاف پنل های خورشیدی مونوکریستال ، تولید پنل های پلی کریستال به فرآیند خالص سازی Czochralski نیازی ندارد.در ابتدا سیلیکون خام ذوب و در یک قالب مستطیل شکل ریخته می شود و پس از سرد شدن به شکل ویفر های کاملا مستطیل برش می خورد.
 
مزایای پنل های خورشیدی پلی کریستال :    
فرآیند تولید سیلیکون پلی کریستال ساده تر و کم هزینه تر است. میزان ضایعات سیلیکون در مقایسه با تولید سیلیکون مونوکریستال کمتر است.
پنل های خورشیدی پلی کریستال از نظر تحمل دما در مقایسه با پنل های مونوکریستال تحمل دمایی کمتری دارند. به لحاظ فنی این بدان معناست که در دمای بالا بازدهیشان کمتر از پنل های مونوکریستال است.حرارت می تواند بر عملکرد پنل های خورشیدی تاثیر منفی بگذارد و طول عمر پنل های خورشیدی را کم کند. با این حال این تاثیرات در حد اندک است و اغلب مشتریان برای استفاده خانگی نیازی به در نظر گرفتن این پارامتر نخواهند داشت.
 
معایب پنل های خورشیدی پلی کریستال :
راندمان پنل های خورشیدی پلی کریستال عموما بین ۱۳ الی ۱۶ % است.به علت خلوص کمتر سیلیکون مورد استفاده در ساخت پنل های پلی کریستال ، این نوع پنل ها بازدهی پنل های خورشیدی مونوکریستال را ندارند.
- راندمان کمتر در بهره برداری از فضا : شما عموما برای تامین یک توان ثابت ، نسبت به پنل های مونوکریستال به صفحات بزرگتری از جنس سیلیکون پلی کریستال نیاز خواهید داشت. با این حال این بدان معنی نیست که هر پنل مونوکریستالی بازدهی و عملکرد بهتری نسبت به پنل های پلی کریستال دارد.
 
پنل های خورشیدی مونوکریستال و تین فیلم ( Thin Film ) به لحاظ داشتن سلول های یکرنگ در مقایسه با پنل های پلی کریستال با رنگ آبی خالدار ( بلور های ریز و درشت ) دارای زیبایی بیشتری هستند.
 

سلول خورشیدی String Ribbon:

سلول خورشیدی رشته ای از سیلیکون پلی کریستال ساخته می شود. رشته روبان یا String Ribbon نام یک تکنولوژی است که جهت تولید یک شکل خاص از سیلیکون پلی کریستال به کار می رود. در این روش سیم های مقاوم در برابر حرارت وارد سیلیکون مذاب می شوند ، بین این سیم ها یک روبان نازک از جنس سیلیکون پلی کریستال تشکیل می شود و از سوی دیگر به صورت روبان خارج می شود. پنل های خورشیدی که با این روش ساخته می شوند شباهت زیادی به پنل های خورشیدی پلی کریستال دارند.
 
کارخانه Ever Green Solar اصلی ترین تولید کننده پنل های خورشیدی بر پایه تکنولوژی String Ribbon است. این شرکت سال ۲۰۱۱  ورشکسته شده است با این وجود آینده پنل های خورشیدی String Ribbon قابل پیش بینی نیست.
 
مزایای پنل های خورشیدی String Ribbon :
تولید پنل های رشته ای String Ribbon به میزان نصف پنل های مونوکریستال به سیلیکون نیاز دارد. این عامل باعث کاهش هزینه ها می گردد.
 
معایب پنل های خورشیدی String Ribbon :
تولید پنل های فتوولتاییک String Ribbon به مصرف انرژی بیشتری نیاز دارد و این امر باعث افزایش هزینه ها می گردد.
 راندمان این پنل ها در بهترین شرایط ۱۳-۱۴ % است. در تحقیقات آزمایشگاهی ، محققین توانسته اند راندمان این سلول ها را به ۱۸/۳ % ارتقا دهند اما هنوز به مرحله تجاری سازی نرسیده است.
پنل های خورشیدی String Ribbon کمترین راندمان استفاده از فضا را در بین پنل های فتوولتاییک کریستالی دارند.
 

 سلول های خورشیدی تین فیلم (Thin Film)(TFSC):

به بیان ساده تین فیلم ( Thin Film ) یک روش تولید سلول خورشیدی است که طی آن یک یا چند لایه نازک از ماده فتوولتاییک روی یک بستر قرار می دهند. این سلول ها تحت عنوان Thin Film Photo Voltaic Cells )TFPV) نیز شناخته می شوند. انواع مختلف سلول های تین فیلم را می توان بر اساس ماده ی فتوولتاییک مورد استفاده در آنها طبقه بندی نمود.
Amorphous Silicon (a-Si)
Cadmium Telluride (CdTe)
Copper Indium Gallium Selenide (CIS/CIGS)
Organic Photovoltaic Cells (OPC)
 
با توجه تکنولوژی به کار رفته ، نمونه های آزمایشی پیش ساخته شده ( Prototype ) سلول های تین فیلم دارای راندمان ۷ الی ۱۳ % بوده و مدل های تجاری فعلی با راندمان حدود ۹ % عمل می نمایند. انتظار می رود در آینده ماژول های خورشیدی تین فیلم تجاری ( Thin Film ) به راندمانی بین ۱۰ الی ۱۶ % برسند. بازار ماژول های فتوولتاییک تین فیلم در سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷ حدود ۶۰ % رشد داشته است ، به گونه ای که در سال۲۰۱۱ در ایالات متحده پنل های تین فیلم خریداری شده برای پروژه های مسکونی چیزی حدود ۵ % کل پنل های خورشیدی فروخته شده را تشکیل داده است.
 
مزایای سلول های خورشیدی تین فیلم :
تولید انبوه ساده : این سلول ها را می توان با هزینه ی کمتری نسبت به سلول های خورشیدی بر پایه سیلیکون کریستالی تولید نمود.
ساختمان ظاهری هم شکل و رنگ یکپارچه به این سلول ها جذابیت بیشتری می بخشد.
ماژول های تین فیلم را می توان به صورت انعطاف پذیر تولید نمود که این ویژگی باعث ایجاد پتانسیل های کاربردی بسیاری می گردد.
دمای بالا و سایه کمترین تاثیر را بر روی عملکرد این پنل ها دارد.
در بعضی مواقع که از نظر میزان فضا محدودیتی نداشته باشیم می توانیم از این نوع پنل ها استفاده نماییم.
 
معایب سلول های خورشیدی تین فیلم :
پنل های خورشیدی تین فیلم اغلب برای پروژه های خانگی انتخاب مناسبی نیستند. با اینکه از نظر قیمت ، به صرفه هستند و قیمت پایینی دارند اما فضای زیادی برای نصب نیاز دارند. پنل های مونوکریستال شرکت Sun Power در مساحت یکسان می توانند بیش از ۴ برابر پنل های تین فیلم برق تولید کنند.
راندمان پایین در بهره برداری از فضا به این معنی که هزینه تجهیزان فتوولتاییک مانند سازه و کابل ها افزایش خواهد یافت.
معمولا پنل های تین فیلم در قیاس با پنل های خورشیدی مونوکریستال و پلی کریستال سریعتر دچار افت بازدهی می شوند و به همین علت معمولا مدت گارانتی این نوع پنل های خورشیدی ، کمتر از انواع کریستالی است.
 
در حال حاضر تنها پنل های تین فیلمی که می توان در بازار یافت به شرح زیر است:
  • پنل های سیلیکون غیر متبلور
  • پنل های کادمیم تلراید
  • مس ایندیم گالیم سلناید
  •  سلول های خورشیدی بر پایه سیلیکون غیر متبلور ( a-Si )
 
به علت اینکه توان الکتریکی کمی در خروجی سلول های سیلیکونی غیر بلوری ظاهر می شود ، استفاده از این سلول ها فقط در کاربرد های ریزمقیاس مانند ماشین حساب های جیبی مرسوم است. با این حال نوآوری های صورت گرفته این پنل ها را برای استفاده در مقیاس های بزرگتر نیز جذاب نموده است.
با یک تکنولوژی تولید به نام "Stacking” یا پشته سازی ( روی هم چینی ) چندین لایه سلول سیلیکونی می توانند با هم ادغام شوند که باعث می شود سلول ها بازدهی بالاتری داشته باشند ( در حدود ۶ الی ۸ درصد )
تنها یک درصد از سیلیکون به کار رفته در سلول های خورشیدی کریستالی برای ساخت سلول خورشیدی غیر بلوری سیلیکون کافی است اما در مقابل فرآیند پشته سازی "Stacking” ، فرآیندی پر هزینه است.
 

سلول های خورشیدی کادمیم تلوراید ( CdTe ):

پنل های خورشیدی کادمیم تلوراید تنها پنل های تین فیلمی هستند که در مقایسه با پنل های کریستال سیلیکون ، از نظر هزینه مرقوم به صرفه ترند و در عین حال سهم قابل توجهی از بازار سیستم های برق تجدید پذیر چند کیلوواتی دارند.
بهره عملکرد سلول های خورشیدی بر پایه کادمیم تلوراید معمولا بین ۹ الی ۱۱ درصد است.
شرکت First Solar بیش از ۵ گیگاوات سلول خورشیدی تین فیلم کادمیم تلوراید ( CdTe ) در سراسر جهان نصب و راه اندازی نموده ، همچنین این شرکت توانسته رکورد ۱۴/۴ % را به عنوان بالاترین بهره عملکرد این نوع پنل خورشیدی به ثبت برساند.
 

سلول های خورشیدی مس ایندیوم گالیوم سلناید ( CIS/ CIGS ):

در مقایسه با سایر سلول های تین فیلم که قبلا ذکر شد ، سلول های CIGS نشان داده اند که بیشترین پتانسیل را در بهره عملکرد دارند.این سلول های خورشیدی در مقایسه با سلول های کادمیم تلوراید که حاوی مقادیری کادمیم که یک ماده سمی است ، مواد سمی کمتری دارند. تولید تجاری پنل های انعطاف پذیر CIGS در سال ۲۰۱۱ در آلمان آغاز گردید.
بهره پنل های خورشیدی CIGS عموما بین ۱۰ الی ۱۲ درصد می باشد.
انواع زیاد دیگری از سلول های خورشیدی تین فیلم در حال پشت سر گذاشتن مراحل تحقیق و تست در آزمایشگاه ها هستند که بعضی از آنها دارای ظرفیت های بالا برای تولید الکتریسیته هستند .
 

فتوولتاییک یکپارچه ساختمان (BIPV) (Building Integrated PV):

فتوولتاییک یکپارچه ساختمان نسبت به انواع خاص تکنولوژی های سلول خورشیدی ، دارای چندین روش ساخت و انواع اشکال مختلف می باشد که می تواند بر پایه سیلیکون کریستالی یا تین فیلم باشد.
BIPV می تواند شامل نما ، سقف ، پنجره ، دیوار و بسیاری وسایل دیگر که با ماده فتوولتاییک ترکیب شده اند باشد.در صورتی که پول بیشتری دارید و می خواهید فتوولتاییک را با عناصر مختلف خانه خود ترکیب کنید ، به دنبال BIPV بروید. برای اغلب افراد این راه آسان ، بسیار هزینه بر است.
 

نکات مهم هنگام خرید پنل خورشیدی:

قیمت پنل: قبل از هر چیزی میزان بودجه برای خرید پنل خورشیدی را مشخص کنید. با مشخص کردن مقدار بودجه خود به خود مدل‌هایی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند از انتخاب شما خارج شده و انتخاب برایتان آسان می‌شود.

 

نوع پنل خورشیدی: پنل خورشیدی انواع مختلفی دارد که در قسمت قبل به توضیح تک تک آن‌ها پرداخته شد. در واقع ماده شیمیایی که فوتون‌های نور خورشید را به انرژی برق تبدیل می‌کند همان سیلیکون است که به وسیله فرآینده pv آن را به کریستال تبدیل می‌کنند. طبیعی آست که هر چه تعداد si موجود در سطح بیشتر باشد، پنل میزان بیشتری فوتون را به الکتریسیته تبدیل می‌کند.

 

اندازه پنل: به ابعاد و اندازه پنل خورشیدی توجه داشته باشید. اگر برای منزل خود به صورت ثابت می‌خواهید از انرژی خورشیدی استفاده کنید، بهتر است از پنل‌های خورشیدی بزرگ استفاده نمایید زیرا میزان برق بیشتری تولید می‌کنند. اما اگر برای مسافرت و طبیعت‌گردی به انرژی خورشیدی نیاز دارید بهتر است اندازه پنل کوچک باشد، زیرا جا‌به‌جایی آن آسان‌تر است.

 

ظرفیت و نوع باتری: هیچ گاه از یک پنل خورشیدی بدون باتری نمی‌توان به خوبی بهره گرفت به همین دلیل معمولا به یک یا چند باتری متصل می‌شوند و شروع به شارژ نمودن باتری‌ها می‌کنند. طبیعی است هرچه میزان آمپر باتری شما بیشتر باشد، باتری مورد نظر ولتاژ بیشتری را ذخیره کرده و پر قدرت‌تر است. اگر می‌خواهید پنل شما برق بیشتری را برای مدت زمان طولانی‌تر در اختیار شما قرار دهد، ظرفیت و تعداد باتری‌های خود را افزایش دهید.

 

اینورتر یا افزاینده ولتاژ: معمولا پنل‌های خورشیدی ولتاژ ضعیفی تولید می‌کنند و نمی‌توان ولتاژ بیشتر از ۱۲ و ۲۴ ولت را درون باتری ذخیره کرد به همین علت نمی‌توان وسایل ۲۲۰ ولتی را به این پنل متصل کرد به همین دلیل شما نیاز به یک افزایش دهنده ولتاژ دارید تا برق ۱۲ یا ۲۴ ولت باتری را به ۲۲۰ ولت تبدیل کرده و مانند برق شهری از آن استفاده کنید. هرچه آمپر و وات خروجی اینورتر شما بیشتر باشد، برق قوی‌تری خواهید داشت.

 

گارانتی: بهتر است به سراغ برندهایی بروید که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند، تا در صورت وجود هر گونه مشکل از خدمات پس از فروش انها بهره ببرید. این محصولات معمولا از کیفیت بالایی برخوردارند؛ زیرا این شرکت‌ها تا از کیفیت محصول خود مطمئن نباشند ان را ضمانت نمی‌کنند.

 

از فروشگاه معتبر خرید کنید: متاسفانه روزانه حجم زیادی اجناس چینی و تقلبی ارزان روانه بازار می‌شوند که از نظر ظاهری کاملا مشابه جنس اصل هستند. خیلی از فروشنده‌های فرصت طلب این اجناس را به قیمت اصلی به مشتری قالب می‌کنند. پس اگر می‌خواهید کلاه سرتان نرود، حتما از فروشگاه معتبر خرید کنید.

 

بهترین پنل خورشیدی برای استفاده در منازل:

بهترین راه برای پی بردن به هزینه و بهترین نوع پنل مورد نیاز برای خانه شما و شرایط و مصارف خاص شما ، مشورت با یک مشاور متخصص در زمینه پیاده سازی سیستم های انرژی خورشیدی است اما در ادامه چند سناریو عمومی و رایج به صورت سطحی شرح داده می شود.
 
فضای محدود:
برای افرادی که فضای کافی برای نصب پنل های تین فیلم در اختیار ندارند ( اکثر افراد ) یا افرادی که نمی خواهند سیستم فتوولتاییک بخش زیادی از فضای آنها را اشغال کند پنل های سیلیکون کریستالی بهترین انتخاب خواهند بود حتی اغلب در شرایطی که فضای بیشتری نیز در اختیار داریم ، پنل های کریستالی سیلیکون معمولا انتخاب بهتری هستند. در حال حاضر شرکت های معدودی نصب پنل های تین فیلم را برای مصارف خانگی پیشنهاد می کنند.
 
شما می توانید ابعاد مختلف پنل های خورشیدی را با توان های مختلف انتخاب نمایید. به عنوان مثال پنل های ۱۸۰ ، ۲۰۰ و ۲۲۰ وات معمولا همگی در یک ابعاد ساخته می شوند. آنها معمولا به یک شیوه ساخته می شوند اما در هنگام تست معمولا توان خروجی در یک محدوده وسیع قرار دارد که ممکن است به میزان مشخصی کمتر یا بیشتر از مقدار از پیش تعیین شده باشد از این رو آنها را در دسته بندی های مختلفی از نظر توان خروجی طبقه بندی می کنند. اگر فضای محدودی در اختیار دارید باید به دنبال بیشترین توان در کمترین ابعاد باشید.
 
هر دو نوع پنل پلی کریستال و مونوکریستال انتخاب های خوبی هستند و معمولا هر دو مزایای مشابهی برای شما دارند. اگرچه پنل های پلی کریستال فضای بیشتری برای نصب نیازدارند و پنل های مونوکریستال در سطح یکسان برق بیشتری تولید می کنند ، اما معمولا همواره اینگونه نیست و باز تاکید می شود که تقریبا غیر ممکن است که بتوان بدون بررسی و تحلیل کافی شرایط خاص پروژه ، پنل خاصی را به افراد پیشنهاد کرد.
پنل های خورشیدی کمی گرانتر هستند اما کمی بهتر از فضا بهره می برند و به فضای کمتری نیاز دارند ، به عنوان مثال اگر شما یک پنل پلی کریستال و یک پنل مونوکریستال داشته باشید که هر دو از نظر توان یکسان باشند ( مثلا ۲۲۰ وات ) ، هر دو به یک میزان انرژی الکتریکی تولید می نمایند اما پنل مونوکریستال فضای کمتری اشغال خواهد نمود.
 
قیمت ارزان:
اگر شما به دنبال ارزان ترین قیمت در یک توان مشخص هستید و می خواهید به ازای یک میزان مشخص انرژی الکتریکی کمترین هزینه را پرداخت نمایید ، بهتر است بر روی پنل های تین فیلم تحقیق نمایید که به لحاظ هزینه می توانند مرقوم به صرفه تر از پنل های سیلیکون کریستالی باشند.
امتیاز شما به این مطلب چنده؟
قیمت پنل خورشیدی 220 ولت قیمت انواع پنل خورشیدی ایرانی بالاترین وات پنل خورشیدی قیمت پنل خورشیدی خانگی سال 99 پنل خورشیدی امریکایی مشخصات پنل خورشیدی بهترین پنل های خورشیدی پیشرفته ترین پنل خورشیدی راهنمای خرید پنل خورشیدی راهنمایی خرید پنل خورشیدی راهنمای خرید پنل خورشیدی برای خانه قیمت پنل خورشیدی برای باغ انواع پنل خورشیدی خرید پنل خورشیدی صنعتی قیمت پنل خورشیدی 30000 وات قیمت پنل خورشیدی 20000 وات قیمت پنل خورشیدی 600 وات خرید پنل خورشیدی خرید پنل خورشیدی 220 ولت خرید پنل خورشیدی برای خانه خرید پنل خورشیدی برای باغ خرید پنل خورشیدی 2000 وات خرید پنل خورشیدی 220 ولت خانگی خرید پنل خورشیدی 10 وات خرید پنل خورشیدی برای تولید برق خرید پنل خورشیدی 5000 وات قیمت پنل خورشیدی خانگی سال 1400 لیست قیمت پنل خورشیدی تابان قیمت پنل خورشیدی ایرانی قیمت پنل خورشیدی قیمت پنل خورشیدی 5000 وات قیمت پنل خورشیدی برای خانه قیمت پنل خورشیدی خانگی قیمت پنل خورشیدی 5 ولت قیمت پنل خورشیدی 2000 وات قیمت پنل خورشیدی برای مزرعه ساخت پنل خورشیدی لیست قیمت پنل خورشیدی خانگی شرکت نصب پنل خورشیدی پنل خورشیدی پنل خورشیدی برای ماینر پنل خورشیدی صنعتی پنل خورشیدی ۱۰۰۰ وات پنل خورشیدی چیست پنل خورشیدی برای خانه پنل خورشیدی ایرانی پنل خورشیدی تابان پنل خورشیدی برای کولر گازی پنل خورشیدی کوچک نمایندگی پنل خورشیدی در کاشان نمایندگی پنل خورشیدی در تهران نمایندگی پنل خورشیدی در خوی پنل خورشیدی در ایران پنل خورشیدی در شیراز پنل خورشیدی در مشهد پنل خورشیدی در اصفهان پنل خورشیدی در شب پنل خورشیدی در چین پنل خورشیدی در هوای ابری پنل خورشیدی در ارومیه پنل خورشیدی در تبریز

نظرات کاربران

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آیا میدانید روغن خراطین چیست و چه کاربردی دارد؟
تاکنون نام روغن خراطین را شنیده‌اید؟ آیا می‌دانید روغن خراطین چه خواصی دارد؟ اگر می‌خواهید به سادگی و تنها با یک ماده طبیعی تغییرات ظاهری بزرگی داشته باشید، ادامه این مطلب را بخوانید و با خواص روغن خ...
ادامه مطلب >
آیا میدانید اجاره خودرو نسبت به خرید خودرو به صرفه تر است؟
یکی از کسب و کارهای پر رونق در دنیا صنعت اجاره یا رنت ( Rent ) می باشد. بطور مثال اجاره آپارتمان ، خودرو ، قایق تفریحی و بسیاری از این قبیل موارد که در جای خود می تواند بسیار کارآمد باشد.
ادامه مطلب >
چه زمانی در طول روز برای ورزش کردن مناسب تر است؟
آیا برای ورزش کردن امروز و فردا می‌کنید، آن هم به دلیل اینکه نمی‌دانید چه زمانی برای ورزش کردن مناسب‌تر است؟ به‌راستی بهترین زمان برای ورزش کردن چه زمانی است؟ آیا زمان ورزش کردن بر نتایج و اثرات آن ب...
ادامه مطلب >
آنچه در مورد آب زمزم باید بدانید:
آب زمزم ویژگی های منحصر به فردی دارد كه در سایر آب ها یافته نمی شود.دكتر ماسارو ایموتو رئیس مركز پژوهشی "هادو" در توكیو تاكید كرد : پژوهش هایی كه با فناوری نانو بر روی آب زمزم انجام داده نشان می دهد ...
ادامه مطلب >
آیا میتوان از جلبک پنیرگیاهی تولید کرد؟
محققان یک نوع پنیر گیاهی از جلبک تولید کرده‌اند که طعم آن مشابه نمونه واقعی است.
ادامه مطلب >
تولید برق از خاک گیاهان
"پابلو ویدارته"، مبتکر اسپانیایی موفق شده است از فرایند فتوسنتز گیاهان الکتریسیته تولید کند. 
ادامه مطلب >
ساخته شدن میکروسکوپ هولوگرافی دیجیتال
محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت میکروسکوپ هولوگرافی دیجیتالی شدند.
ادامه مطلب >
آیا از خواص گل قاصدک با خبرید؟
از نظر محتوای تغذیه ای و ارزش غذایی، گل قاصدک کاشته شده در باغچه ای کوچک می تواند با سبزیجات مغذی مصرفی شما رقابت کند.قاصدک گیاه خودرویی است که در همه نوع خاک رشد می‌کند، در طب سنتی از ریشه این گیاه ...
ادامه مطلب >
بررسی مزایا ومعایب و کاربردهای دستگاه جوان ساز هایفو و پلاژن
چه بخواهیم و چه نخواهیم، امروزه مقوله جوانسازی پوست از اهمیت خاص و ویژه ای برخوردار است. بخصوص در جامعه ایرانی که به دلیل فرا رسیدن میانسالی برای قشر عظیم و پر جمعیت جامعه، و بروز آثار افزایش سن برای...
ادامه مطلب >