فلفل پولی بیبر
فلفل پولی بیبر که در زبان عربی آن را حلب می نامند، از نوعی فلفل گوشتی نسبتا شیرین تهیه می شود که مخصوص ترکیه است و عمدتا نیز در این کشور کشت داده می شود. پول بیبر، نوعی فلفل است که غلاف آن در زمان رسیدن، به رنگ شرابی در می آید. در این زمان، فلفل را بلافاصله می چنند و هنگامیکه به درجه نیمه خشکی رسید، دانه های آن را از فلفل جدا می کنند. حالا فلفل را به گونه ای ساطوری و خرد می کنند که حالت پرک داشته باشد. در نهایت پول بیبر، در قالب نوعی ادویه گوشتی و چرب به آشپزخانه ها وارد می شود. رنگ شرابی این فلفل و حالت پرک بودن آن دیزاین عالی برای انواع غذاهاست و شما می توانید آن را پس از پخت و در هنگام سرو غذا، به کار برید.
فلفل پاپریکا
پاپریکا، اصالتا یک ادویه مجارستانی و در واقع همان فلفل دلمه خشک و پودر شده یا پرک می باشد که آن را به تنهایی و یا در ترکیب با دیگر ادویه جات به کار می برند. این فلفل را می توان از فلفل دلمه سبز و رنگی بدست آورد. اما معمولا پاپریکای تهیه شده از فلفل سبز کمی تلخ بوده و رنگدهی کمتری دارد. اما فلفل دلمه ای قرمز که دارای طعم شیرین تر و رنگ ویژه زعفرانی ای است و می توان آن را به عنوان جایگزینی در رنگ دهی به زعفران نیز دانست. توجه کنید که برای تشخیض پاپریکای خالص، اگر آن را در آب بریزید، نباید به سرعت شاهد تعییر رنگ آب باشید.
تو این پست بهتون میگیم که این تفاوت در چیه.
پاپریکا شامل پودر فلفلهای مختلف از خانواده خاصی از فلفلهاست (فلفل دلمه و فلفل چیلی هم جزو این خانواده هستن).
پاپریکا بر اساس ترکیب فلفلهایی که در تهیهاش استفاده شده، میتونه شیرین، ملایم یا تند باشه و رنگش هم میتونه از قرمز روشن تا قهوهای باشه.
خلاصه اینکه پاپریکا میتونه حاوی پودر فلفل دلمه هم باشه اما پودر فلفل دلمه فقط و به طور خالص از خود فلفل دلمه تهیه میشه.
امتیاز شما به این مطلب چنده؟