یکشنبه, 04 آذر,1403
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چطور ته چین اسفناج و مرغ مجلسی و لذیذ درست کنم؟


چطور ته چین اسفناج و مرغ مجلسی و لذیذ درست کنم؟

ته چین یک غذای مجلسی و فوق‌العاده خوشمزه ایرانی است که با استفاده از ترکیب ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ و انواع گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود و عطر دلچسب و ظاهر زیبای آن هر فردی را به خود جذب می‌کند. این غذا به روش‌های مختلف و با استفاده از مواد متفاوتی تهیه می‌شود، اما ته چین اسفناج و مرغ مجلسی یکی از لذیذترین و مقوی‌ترین انواع ته چین است که شاید کمتر کسی آن را امتحان کرده باشد

 

 

زمان تقریبی پخت و تهیه غذا: ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه          مواد لازم برای ۶ نفر

مواد لازم برای ۶ نفر

روغن زیتون: ۹۰ میلی لیتر

پیاز خلالی خرد شده: ۲ عدد

سیر له شده: ۴ حبه

زنجبیل تازه رنده شده: یک تکه ۲ سانتی متری

زیره: ۵/۱ قاشق چای خوری

هل: ۸ عدد

پودر دارچین: ۲ قاشق چای خوری

ران مرغ بدون استخوان: ۱ کیلوگرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زرشک خشک: ۳۵ گرم

اسفناج ریز: ۱۵۰ گرم

جعفری خرد شده: ۱۰ گرم

گشنیز: ۱۰ گرم

برنج: ۵۰۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد به اضافه ۲ عدد زرده

ماست یونانی: ۲۵۰ گرم

زعفران آسیاب شده: یک قاشق مربا خوری

کره: ۵۵ گرم

خلال پسته: ۲۵ گرم

خلال بادام یا بادام کامل (اختیاری) به مقدار لازم

طرز تهیه

 

مرحله اول ته چین اسفناج و مرغ

 

 

برای تهیه ته چین اسفناج و مرغ ابتدا برنج را بشویید و اجازه دهید برای ۲ تا ۸ ساعت خیس بخورد. سپس یک تابه بزرگ را روی گاز قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری روغن درون ماهیتابه بریزید تا با شعله متوسط گرم شود. بعد از داغ شدن روغن پیازهای خلالی شده را به آن اضافه کنید. پیازها را چند بار هم بزنید تا نرم و کمی طلایی شوند. بعد از ۲۰ دقیقه سیر له شده، زنجبیل، زیره، هل و دارچین را به پیاز اضافه کنید و برای ۲ دقیقه خوب با پیاز مخلوط کنید.

 

مرحله دوم

حال مرغ‌هایی را که به خوبی خرد کرده‌اید به پیاز داغ اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید با شعله کم و درب بسته مرغ‌ها برای مدت ۳۰ دقیقه به خوبی پخته شوند. بعد از اینکه مرغ‌ها پخت و آب آن بخار شد، آن را درون یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.

 

مرحله سوم

 

 

در این مرحله از تهیه ته چین اسفناج و مرغ ۲۰ گرم زرشک را داخل ماهیتابه‌ای که کمی روغن دارد، بریزید و برای چند دقیقه با حرارت متوسط بپزید. حال برگ‌های اسفناج را داخل یک ماهیتابه با مقداری روغن بریزید و اجازه دهید پخته شوند. اگر اندازه برگ اسفناج‌ها بزرگ است، آن‌ها را با چاقو کمی خرد کنید. اسفناج‌ها را داخل قابلمه بریزید و بعد از اینکه پخت حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود.

 

مرحله چهارم

 

 

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و اجاره دهید خوب گرم شود. سپس یک قابلمه را پر از آب کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید اجازه دهید که آب بجوشد. سپس برنج را که از قبل در آب خیسانده بودید به آب جوش اضافه کنید. بعد از اینکه برنج کمی قد کشید و برای آبکشی آماده شد، آن را آبکش کنید و کمی زیر آب سرد بگیرید تا نشاسته اضافی آن خارج شود. در این مرحله یک کاسه بزرگ بردارید و تخم مرغ، دو زرده تخم مرغ، ماست، زعفران آب شده، روغن زیتون، نصف قاشق چای خوری دارچین و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید و کمی بزنید. سپس برنج را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

 

مرحله پنجم ته چین اسفناج و مرغ

 

 

حال در قابلمه یا قالبی‌ که قصد دارید ته چین اسفناج و مرغ را آماده کنید، ۲ قاشق روغن بریزید و آن را در تمام سطح قابلمه پخش کنید. دو سوم مخلوط برنج و تخم مرغ‌ها را داخل قابلمه بریزید و به طور یکنواخت در کف آن پخش کنید و تقریباً تا ۴ سانتی متر از کناره‌های قابلمه فشار دهید. سپس مخلوط مرغ و پیاز و اسفناج‌ها را به آن اضافه کنید و به خوبی فشار دهید تا در سطح قابلمه پخش شوند. مقدار باقی مانده برنج را روی مرغ‌ها بریزید و باز هم محکم فشار دهید و با پشت قاشق سطح برنج را صاف کنید. حال کره‌ها را به مربع‌های کوچک تقسیم کنید و قابلمه یا قالب را با فویل به خوبی بپوشانید و برای مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید.

 

مرحله ششم

بعد از اینکه ۴۵ دقیقه تمام شد، فویل را از روی قالب جدا کنید و اجازه دهید ۳۵ دقیقه دیگر غذا بدون فویل در فر قرار بگیرد تا کنا‌ره‌های آن طلایی شود. بعد از آن غذا قالب را از فر بردارید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه خنک شود. یک بشقاب گرد و بزرگ انتخاب کنید و آن را روی قالب بگیرید و قالب را برعکس کنید. سپس زرشکی را که از قبل آماده کرده بودید به همراه خلال پسته و بادام روی ته چین اسفناج و مرغ بریزید و آن را با مقداری برگ جعفری تزئین و سرو نمایید.

 

نکاتی که باید در مورد ته چین اسفناج و مرغ مجلسی بدانید

*می‌توانید برای تهیه ته چین اسفناج و مرغ به جای مرغ از گوشت گوسفندی یا گوساله ریش ریش یا چرخ کرده استفاده کنید و ته اسفناج و گوشت چرخ کرده داشته باشید.

*برای خوش‌طعم‌تر شدن ته چین اسفناج و مرغ مجلسی می‌توانید مقداری آلو نیز به آن اضافه کنید و آن را روی اسفناج‌ها و داخل برنج قرار دهید.

 

 

*می‌توانید به جای مرغ مرغی ز مرغ به صورت ریش شده و یا تکه‌ای نیز استفاده کنید.

*هیچ‌گاه برای تهیه ته چین از ماست خیلی ترش و ماست آبکی استفاده نکنید.

*اگر ته چین را روی گاز می‌پذیرد، بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید.

*این ته چین را می‌توانید بدون تخم مرغ نیز تهیه کنید و در این صورت ته دیگ شما ترد می‌شود و بافتی متفاوت خواهد داشت.

*ته چین اسفناج گرگانی بدون گوشت و مرغ به صورت گیاهی تهیه می‌شود.

*ته چین اسفناج مازندرانی یا شمالی با رب انار و مرغ درست می‌شود.

*ته چین اسفناج گرمساری همان ته چین اسفناج و بادمجان است و برای ته دیگ هم از سیب زمینی یا کدو حلوایی استفاده می‌کنند.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی طرز تهیه ته چین مرغ طرز تهیه ته چین اسفناج با رب انار طرز تهیه ته چین اسفناج با گوشت طرز تهیه ته چین اسفناج بدون گوشت ته چین مرغ مجلسی ته چین اسفناج و بادمجان ته چین اسفناج بدون گوشت و مرغ طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ مجلسی ته چین اسفناج و گوشت ته چین اسفناج گیاهی ته چین اسفناج گرگانی ته چین مرغ و اسفناج به خانه برمی گردیم ته چین اسفناج و مرغ مجلسی ته چین اسفناج مازندرانی ته چین مرغ ساده ته چین اسفناج با رب انار ته چین مرغ و بادمجان ته چین آلو اسفناج و مرغ ته چین اسفناج و مرغ ته چین مرغ و اسفناج در فر ته چین مرغ و بادمجان و اسفناج ته چین مرغ و اسفناج و قارچ دستور پخت ته چین مرغ و اسفناج ته چین اسفناج با مرغ و قارچ طرز تهیه ی ته چین مرغ و اسفناج ته چین مرغ برای ۴ نفر طرز تهیه ته چین مرغ ساده ته چین مرغ برای ۸نفر ته چین مرغ در فر عکس ته چین مرغ طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر تصویری ته چین مرغ ساده بدون ماست ته چین مرغ در قابلمه ته چین مرغ برای دو نفر ته چین مرغ جواد جوادی ته چین مرغ و بادمجون ته چین مرغ بدون فر ته چین مرغ روی گاز ته چین مرغ بدون ماست ته چین مرغ

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
رمزارز یا بورس؛ کدام بازار برای سرمایه‌گذاری بهتر است؟
کارشناس بازار سرمایه گفت: در مقایسه ریسک سرمایه‌گذاری در بورس و رمز ارزها باید به نکاتی مانند تحریم‌ها و عدم ارتباط با صرافی‌ها و بانک‌های خارجی توجه کرد.
ادامه مطلب >
نمک دریا یا نمک تصفیه شده یُددار کدام بهتر است؟
نوع نمک مصرفی می‌تواند تاثیر مهمی بر روی سلامتی اعضای خانواده داشته باشد.
ادامه مطلب >
کدام بهتر است Ultrabook یا لپ تاب؟
اولترابوک (Ultrabook) نسل جدیدی از خانواده‌های لپ تاپ می‎باشد که اواخر سال ۲۰۱۱ توسط شرکت اینتل معرفی و ثبت شد.
ادامه مطلب >
چرا بهتر است انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟
در این مطلب به فواید مصرف روزانه انگور برای سلامتی بدن پرداخته شده است.
ادامه مطلب >
پاسخ امام علی (ع) به سوال "علم بهتر است یا ثروت؟"
امیرالمومنین علی (ع) در مواجهه با سوالی درباره برتری علم یا ثروت، جواب‌های گوناگونی دادند.
ادامه مطلب >
چای یا قهوه کدام برای سلامتی مفیدتر است؟
چای بهتر است یا قهوه و کدام یک از این دو نوشیدنی پرطرفدار فایده ی بیشتری برای سلامتی ما دارد، در این گزارش به این سؤال پاسخ خواهیم داد.
ادامه مطلب >
کیفیت کشت اول برنج بهتر است یا کشت دوم؟
برنج کشت دوم به علت برخورد با شرایط آب و هوای خنک کیفیت بهتری دارد.
ادامه مطلب >
۱۲ دلیل برای بهتر بودن کریستیانو رونالدو نسبت به لیونل مسی
مسی و رونالدو، فوق ستاره‌های دنیای فوتبال هنوز هم رقابت سختی برای کسب عناوین مختلف دارند.
ادامه مطلب >
هاب يا سوئيچ؟ کدام برای استفاده در شبکه بهتر است؟
هاب يا سوئيچ براي اتصال دستگا هاي مختلف از قبيل رايانه، مسيرياب، چاپگرهاي تحت شبکه، دوربين هاي مدار بسته و .... در شبکه هاي کابلي مورد استفاده واقع مي شود.
ادامه مطلب >