این روزها با پیشرفت تکنولوژی وقت آن رسیده تا به جای استفاده از گوشی به عنوان اسپیکر از اسپیکر های بلوتوثی استفاده کنیم. این دستگاه به راحتی قابل حمل و یکی از ابزارهای دنیای فناوری محسوب می شود که هر کسی ممکن است به آن نیاز داشته باشد. به طور مثال اگر شما جزو افرادی هستید که از گوش دادن به موسیقی با کیفیت در طبیعت لذت می برید، می توانید با گوشی موبایل، تبلت، لب تاپ و دیگر وسایل دیجیتالی به این اسپیکر وصل شوید و از صوت موزیک بهره مند شوید.
انواع اسپیکر بلوتوثدار:
اسپیکر بلوتوثدار جیبی: این مدل اسپیکر در سایزهای خیلی کوچک ساخته میشود، به طوری که به راحتی میتوان آن را درون جیب قرار داد و با خود به هر نقطهای حمل کرد. به این مدل اسپیکر جیبی پرتال یا قابل حمل هم گفته میشود. قیمت آن در مقایسه با اسپیکر های دیگر ارزانتر است، اما نباید از این وسیله انتظار خروجی صدای خیلی زیادی داشته باشید.
اسپیکر بلوتوثی آمپلیفایردار: در واقع شباهت زیادی به آمپلی فایرهای مداحی دارند. زیرا داری اسپیکرهای خیلی بزرگ هستند، که روی یک باکس مربعی یا مستطیلی نصب میشوند. از مهمترین ویژگیهای این مدل میتوان به خروجی صدای خیلی زیاد آنها اشاره کرد. قابلیت اتصال میکروفون را نیز دارند و شما میتوانید همراه با آهنگ همخوانی کنید. این مدل بیشتر برای دورهمیها و جشنهای خانوادگی استفاده میشود.
اسپیکر بلوتوثی طرح میکروفن: این مدل اسپیکر از نظر ظاهری شباهت زیادی به یک میکروفن دارد. با این تفاوت که علاوه بر میکروفن بودن یک اسپیکر بلوتوثدار است. شما با این وسیله میتوانید آهنگ مورد نظر خود را پخش کنید و با آهنگ مورد نظر خود بخوانید و صدای شما را تقویت کند. زیرا دارای آمپلی فایر داخلی است. از این دستگاه نباید انتظار صدای خروجی نمونه قبلی را داشته باشید زیرا اندازه اسپیکرهای آن کوچک میباشد.
اسپیکر بلوتوث چراغدار: این مدل علاوه بر یک اسپیکر دارای یک رقص نور خیلی زیبا است که موقع پخش آهنگ در شب به دکور و صحنه شما زیبایی قابل قبولی میدهد. همچنین برخی مدلها دارای یک چراغ قوه پر قدرت هستند که در کمپهای شبانه میتوانید از نور آن به عنوان چراغ اضطراری استفاده نمایید.
اسپیکر بلوتوث و پاوربانک: یکی از مشکلاتی که افراد در سفر با آن مواجه هستند، تمام شدن شارژ باتری تلفن همراه، جی پی اس و دوربین است. از آنجایی که حمل دو وسیله اسپیکر و پاور بانک فضای زیادی از کوله پشتی شما را اشغال میکند. شرکتهای سازنده اسپیکر اقدام به ساخت دستگاهی کردند که هر دو ویژگی را داشته باشد. قرار دادن هر دو وسیله یعنی پاور بانک و بلوتوث در غالب یک وسیله امتیاز بزرگی برای خریدار محسوب میشود.
5 دلیل که خرید اسپیکر بلوتوث را توجیه می کنند:
*نحوه استفاده از اسپیکرهای بلوتوث بسیار آسان است.
*پرتابل بوده و قابلیت حمل آسانی دارند.
*فضای کمی را اشغال میکنند.
*با خرید اسپیکر بلوتوث دیگر با هیچ نوع سیم و کابلی سروکار نخواهید داشت.
*اسپیکرهای بیسیم از نظر قیمت و هزینه بسیار اقتصادی و مقرون بهصرفه هستند.
نکات مهم هنگام خرید اسپیکر بلوتوثی:
اندازه و وزن: اولین نکته ای که برای خرید اسپیکر بلوتوثی باید به آن توجه کنید، اندازه و وزن محصول مورد نظرتان است که البته یک امر کاملا شخصی و سلیقه ای می باشد اما بهتر است برای راحتی در حمل و همراهی همیشگی بلندگوی بلوتوثی مورد علاقه خود هم که شده به فکر تهیه اسپیکری باشید که هم از ابعاد کوچکی برخوردار باشد و هم دارای وزن مناسبی (نه سبک و نه سنگین) باشد.
کیفیت صدا: با توجه به اینکه قصد خرید شما دستیابی به یک کالای صوتی است، پس باید حتما به هر میزان بودجه ای که در اختیار دارید به دنبال خرید بهترین کالای ممکنه برای خود باشید تا بتوانید از خروجی صدای باکیفیت آن لذت ببرید. یادتان باشد همه اسپیکرهای بلوتوثی دارای پخش آزمایش نیستند و به همین خاطر بهتر است پیش از اقدام به خرید خود از کیفیت صدا نه صرفا حجم صدای خروجی آن اطمینان حاصل نمایید.
مشخصات باتری: از دیگر نکات مهم در خصوص خرید اسپیکر بلوتوثی توجه به باتری به کار رفته در آن است. برای این منظور حواستان باشد از میزان سرعت شارژ شدن دستگاه و همچنین میزان کارکرد آن با هر بار شارژ کامل شدن محصول مطمئن شوید و حتی المقدور سعی کنید به سراغ خرید اسپیکرهایی بروید که دارای باتری هایی با میزان ظرفیت بالا و امکانات جانبی کمتری باشند!
نسخه بلوتوث: با اینکه امروزه در خرید اسپیکر بلوتوثی خیلی مهم نیست دستگاه مورد نظر شما از چه نسخه بلوتوثی برخوردار باشد؛ زیرا کمپانی های تولید کننده همیشه از آخرین نسخه ها در دستگاه های صوتی خود با قابلیت اتصال بصورت بلوتوثی استفاده می کنند اما باز توصیه می کنیم نسبت به این مورد بی تفاوت نباشید.
سازگاری با انواع سیستم عامل ها: مورد مهم بعدی که حتما باید به هنگام انتخاب و خرید اسپیکر بلوتوثی به آن توجه داشته باشید، سازگاری دستگاه شما با انواع و اقسام سیستم عامل ها می باشد.
مقاومت محصول: با توجه به اینکه اسپیکرهای بلوتوثی عمدتا در فضاهایی خارج از خانه و اتومبیل مورد استفاده قرار می گیرند، بهتر است از مقاومت مطلوبی در برابر گرد و غبار و همچنین نفوذ مایعات به داخل خود برخوردار باشند و در اصطلاح کاملا ضدآب باشند.
درگاه های ورودی: اسپیکرهای بلوتوثی با اینکه همچون نام خود از قابلیت اتصال بصورت بلوتوثی با هر نوع دستگاه هوشمند دیگری که از این قابلیت برخوردار باشد، بهره مند هستند اما از درگاه های متصل کننده دیگری نیز همچون: پورت USB، جک ۳.۵ میلیمتری صدا و همچنین ورودی کارت حافظه نیز برخوردار می باشند که قطعا بر روی قیمت نهایی فروش این قبیل از محصولات صوتی نیز موثر خواهند بود.
فاصله پشتیبانی کننده: یکی دیگر از فاکتورهای مهم در هنگام خرید و سپس استفاده از اسپیکرهای بلوتوثی توجه به میزان فاصله یا همان بُرد دستگاه است که معمولا ۱۰ متر را باید پشتیبانی کند ولی با توجه به ورود برندهای مختلف در عرصه طراحی و تولید انواع و اقسام دستگاه های صوتی این میزان نیز می تواند دستخوش تغییرات فراوانی شود.
موارد جانبی: وجود صفحه نمایشگر، قابلیت گرفتن امواج رادیویی، ایجاد مکالمه با برخورداری از یک عدد میکروفون، ریموت کنترل و همچنین پاوربانک بودن اسپیکر جهت شارژ تلفن و دیگر گجت های هوشمند شما از جمله امکانات جانبی است که در یک اسپیکر می تواند وجود داشته باشد و شما را از ان بهره مند سازد.
قیمت اسپیکر بلوتوثی: با کمی جست و جو و مقایسه میان انواع و اقسام بلندگوهای بی سیم و قابل حمل، خود متوجه این موضوع خواهید شد که قیمت اسپیکر بلوتوثی با در نظر گرفتن فاکتورهای متعددی و مهمی که البته ما در این مطلب شما را با تعدادی از برجسته ترین آنان آشنا کردیم، تعیین می شود و این شما هستید که باید به دنبال اسپیکر مورد علاقه خود در این بین باشید.
روش نگهداری از اسپیکر بلوتوثدار:
-تا زمانی که باتری دستگاه به صورت کامل تخلیه نشده آن را شارژ نکنید، زیرا باعث کاهش طول عمر باتری دستگاه میشود.
-اگر مدت زمان طولانی قصد استفاده از اسپیکر را ندارید، بهتر است اگر باتری آن خارج میشود، باتری را از دستگاه خارج کرده و آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.
-از قرار دادن اسپیکر در مقابل نور مستقیم خورشید، خودداری کنید، زیرا جنس بدنه اکثر اسپیکرها از پلاستیک است و در مقابل نور خورشید تغییر شکل میدهد. همچنین گرمای زیاد میتواند به باتری دستگاه آسیب وارد کند.
-اگر اسپیکر مورد نظر شما ضدآب نیست بهتر است، مراقب ریخته شدن مایعات روی دستگاه خود باشید. زیرا یک وسیله الکترونیکی است و به دستگاه شما آسیب جدی وارد میکند.