بازار ارزهای دیجیتال روز به روز و بدون وقفه در حال رشد و همه گیری در سراسر جهان است. در ایران نیز تعداد معامله گران ارزهای دیجیتال در حال افزایش است و به همین علت نیاز به کسب اطلاعات در مورد ارزهای کمتر شناخته شده پیش می آید.
بهتر است پیش از آن که هر ارزی را خریداری کنید، به تحقیق در مورد آن بپردازید تا به دام کلاهبرداران و رمزارزهای بی ارزش نیفتید و سرمایه خود را به خطر نیندازید. در این جا با هم به مرور اطلاعاتی در مورد خرید ارز ماتیک یا همان ارز پالیگان می پردازیم. اگر شما هم قصد سرمایه گذاری را دارید، بهتر است ابتدا اطلاعاتی در مورد این ارز و نحوه خرید آن کسب کنید. پس در مقاله با ما همراه شوید.
ارز ماتیک چیست؟
ارز دیجیتال ماتیک MATIC، یکی از ارزهای دیجیتال است که بر روی پلتفرم پالیگان Polygon در قالب توکن ایجاد شده است.
پلتفرم پالیگان در گذشته با عنوان ماتیک نتورک (Matic Network) به معنای شبکه ماتیک، شناخته می شد.
هدف از ایجاد توکن ماتیک، افزایش مقیاس پذیری اتریوم بوده است. توکن ماتیک در توسعه زیرساخت اتریوم نقش مهمی ایفا کرده است.
ارز matic
کاربران می توانند با استفاده از شبکه ماتیک، معاملات مبتنی شبکه اتریوم را در کوتاه ترین زمان انجام دهند.
توکن ماتیک با به کارگیری زنجیره های جانبی پلاسما که در ادامه توضیح می دهیم، شبکه ای ایمن و کاربرپسند را ارائه کرده است. به این ترتیب همکاری بین شبکه و برنامه های غیر متمرکز Dapp بهبود می یابد.
استفاده از پلاسما در پلتفرم پالیگان، دسترسی آسان توسعه دهندگان را به برنامه های Dapp فراهم کرده است.
معامله ارز ماتیک
برای این که بتوانید ارز دیجیتال ماتیک را خریداری کنید، باید در یکی از صرافی های معتبر، حساب کاربری فعال خود را ایجاد کنید.
پس از اینکه حساب خود را در یکی از صرافی های بایننس، کراکن، اوکی اکسچنج و ... ایجاد کردید، می توانید با بررسی قیمت و وضعیت چارت ، اقدام به خرید ارز کنید.
پیش از خرید هرگونه ارز دیجیتال، از جمله ارز ماتیک، باید در حساب معامله گری خود مقدار مشخصی از یک استیبل کوین مانند تتر را داشته باشید. تا به وسیله تتر بتوانید به معامله بپردازید.
همانطور که پیشتر توضیح دادیم، توکن ماتیک مبتنی بر بلاک چین اتریوم است.
به کارگیری قالب پلاسما در توکن ماتیک، باعث می شود تا شبکه آن به صورت یکپارچه و بسیار سریع با برنامه های غیرمتمرکز تعامل ایجاد کند.
شبکه پلاسما متشکل از زنجیره های مختلفی است که به پلتفرم پالیگان این امکان را می دهد تا برنامه های غیرمتمرکز را مقیاس بندی کنند.
در پلتفرم Polygon ، توکن ماتیک این امکان را به کاربران می دهد تا برای تغییراتی که به منظور بهبود شبکه طراحی شده اند، رای بدهند.
پالیگان
توکن ماتیک قابلیت استیکینگ هم دارد.کاربران می توانند از طریق استیکینگ توکن ماتیک، در افزایش امنیت شبکه سهیم باشند.
پلتفرم پالیگان چیست؟
غالبا توسعه دهندگان و پروژه ها در پی ایجاد راه حل های مقیاس بندی خود در اکوسیستم اتریوم هستند.تا به این ترتیب از امنیت و اثرات شبکه آن بهرهمند شوند. در این قسمت می خواهیم با پلتفرم پالیگان آشنا شویم.هدف اصلی از ایجاد پلتفرم پالیگان، کاهش هزینه های بالای اتریوم و در کنار آن مقیاس بندی پروژه ها و شرکت های رمزنگاری شده است. پالیگان چارچوبی برای ایجاد شبکه های بلاک چین به هم پیوسته است.
پالیگان اولین پلتفرم با ساختار مناسب برای توسعه مقیاس گذاری و همچنین توسعه زیرساخت های اتریوم است.پلتفرم پالیگان در پی رفع محدودیت های اصلی اتریوم مانند ضعف در توان عملیاتی و ضعف در تجربه کاربری (تاخیر در معاملات) است.این پلتفرم برای پردازش تراکنش های خارج از زنجیره، قبل از نهایی شدن آنها در زنجیره اصلی اتریوم از فناوری پلاسما بهره می گیرد. در واقع پالیگان یک پلتفرم کامل است که برای راه اندازی بلاک چین های قابل همکاری طراحی شده است. از طریق پلتفرم پالیگان، توسعه دهندگان می توانند شبکه های بلاک چین را با مشخصات متناسب با نیازها و خواسته های خود را ایجاد کنند.
وجه تمایز پالیگان در چیست؟
پروژه Polygon یکی از اقدامات اخیر در زمینه قابلیت همکاری و مقیاس پذیری بلاک چین است و برای رفع برخی از محدودیت های پروژه های همکاری پذیری مانند پولکادات و کازماس طراحی شده است.تمرکز پروژه پالیگان بر روی کاهش پیچیدگی مقیاس پذیری و معاملات بلاکچین فوری است.
پالیگان با اتریوم سازگار است و این باعث می شود برای کسانی که به ساخت برنامه در اتریوم و برنامهنویسی در Solidity می پردازند قابل دسترسی باشد.چارچوب پلاسمایی به کارگرفته شده در پالیگان، که توسط ویتالیک بوترین بنیانگذار اتریوم، مطرح شده است، منجر به اجرای آسان قراردادهای هوشمند مقیاس پذیر و مستقل شده است.پلاسما چارچوبی برای ایجاد برنامه های غیرمتمرکز در پلتفرم پالیگان است. این برنامه ها به راحتی می توانند مقیاس بندی شوند و به طور یکپارچه با یکدیگر تعامل داشته باشند.
هدف از راه اندازی پلاسما، حل مشکلات مقیاس پذیری اتریوم بوده است.پلاسما متشکل از زنجیره های متفاوتی است و این باعث می شود تا تعاملات غیرضروری با بلاکچین اتریوم کاهش بیابد.
با این همه، برای اثربخشی این اقدام، اتریوم باید بتواند مقیاس بندی کند. پلاسما، یک گام اصلی در جهت دستیابی به مقیاس پذیری بیشتر اتریوم به شمار می رود.چارچوب پلاسما متشکل از چندین زنجیره است و همه ی این زنجیره ها یک زنجیره اصلی دارند.به زنجیره های کوچکتر، زنجیره های پلاسما گفته می شود.
امتیاز شما به این مطلب چنده؟